לא הבנתי, ואתם הבנתם?

boriska1

Well-known member
למה הסוחרים מסרבים לקבל שטר של 20 ₪?
אפרופו שטרות ישראלים. ואני מדבר על שטרות 200 שקל. בעזה עדיין סופרים בלירות ישראליו (לא צוחק), 1 שקל = 10.000 לירות. ארגוני טרור בעזה מחזיקים מיליארדים , רובם בשטרות 200 שקל. בא איש חכם והציע לבטל את השטרות האלה. תחשבו !!! רוב החסכונות ארגוני טרור ומנהיגיהם הלכו. התכנית הייתה אמורה לנחות עלינו בוקר אחד, ללא אזהרה. כמובן, שכל אחד היה יכול להחליף שטרות אלה , תוך זיהוי.
ואיך קשור הביביזם לנושא? אכן ללא ביביזם זה מה שהיה קורה. אבל הביביסטים לא רצו. למה הרבה כסף שחור במזומן של שטרות 200 שקל.
כל הארץ ביביזם. רק ביביזם. הביביזם ניצח.
ובברכת היידה שרה, היידה ביבי

שמלת תחרה1

Well-known member
אפרופו שטרות ישראלים. ואני מדבר על שטרות 200 שקל. בעזה עדיין סופרים בלירות ישראליו (לא צוחק), 1 שקל = 10.000 לירות. ארגוני טרור בעזה מחזיקים מיליארדים , רובם בשטרות 200 שקל. בא איש חכם והציע לבטל את השטרות האלה. תחשבו !!! רוב החסכונות ארגוני טרור ומנהיגיהם הלכו. התכנית הייתה אמורה לנחות עלינו בוקר אחד, ללא אזהרה. כמובן, שכל אחד היה יכול להחליף שטרות אלה , תוך זיהוי.
ואיך קשור הביביזם לנושא? אכן ללא ביביזם זה מה שהיה קורה. אבל הביביסטים לא רצו. למה הרבה כסף שחור במזומן של שטרות 200 שקל.
כל הארץ ביביזם. רק ביביזם. הביביזם ניצח.
ובברכת היידה שרה, היידה ביבי
בוריסקה יקר.
מי היה ראש ממשלת ישראל ב1999?
שטר 200 שח האדום יצא לראשונה ב1999.
אשמח להבין מה קשור ביבי לשטר?

boriska1

Well-known member
בוריסקה יקר.
מי היה ראש ממשלת ישראל ב1999?
שטר 200 שח האדום יצא לראשונה ב1999.
אשמח להבין מה קשור ביבי לשטר?
אסביר שוב. כנראה לא כתבתי מספיק ברור:
א. בעזה משתמשים בשקלים
ב.ארגוני טרור בעזה ומנהיגיהם שומרים טונות של שטרות 200 שקל
ג.ארגוני פשע בישראל גם שומרים טונות של שטרות 200 שקל
ד.גם לא ארגוני פשע, שיש להם כסף לא מוצהר שומרים טונות שטרות 200 שקל
רצו לבטל את השטרות האלה כהילך חוקי ואז כל הנ"ל היו נשארים עם ניירות שאפילו אי אפשר לנגב איתם. אלה שלא משתייכים לד" קטגוריות הנ"ל יכלו להחליף את השטרות בבנקים תוך זיהוי מלא.
למה זה לא בוצע? היו צריכים החלטת ממשלה. וכאמור ביביזם שולט וישלוט גם בעתיד, אלה לא הסכימו. כי בוחריהם בקטגוריה ד".
ככה זה. אני מקווה שהסברתי
בברכת היידה שרה

שמלת תחרה1

Well-known member
אסביר שוב. כנראה לא כתבתי מספיק ברור:
א. בעזה משתמשים בשקלים
ב.ארגוני טרור בעזה ומנהיגיהם שומרים טונות של שטרות 200 שקל
ג.ארגוני פשע בישראל גם שומרים טונות של שטרות 200 שקל
ד.גם לא ארגוני פשע, שיש להם כסף לא מוצהר שומרים טונות שטרות 200 שקל
רצו לבטל את השטרות האלה כהילך חוקי ואז כל הנ"ל היו נשארים עם ניירות שאפילו אי אפשר לנגב איתם. אלה שלא משתייכים לד" קטגוריות הנ"ל יכלו להחליף את השטרות בבנקים תוך זיהוי מלא.
למה זה לא בוצע? היו צריכים החלטת ממשלה. וכאמור ביביזם שולט וישלוט גם בעתיד, אלה לא הסכימו. כי בוחריהם בקטגוריה ד".
ככה זה. אני מקווה שהסברתי
בברכת היידה שרה
בברכת היידה שרה,נשמע אחרת
היידה שרה |כן|

למעלה