לא האמנתי

רק מושט

New member
לא האמנתי

למראה עיני. היתי אתמול(שישי) בחוף בצת, לנסות את מזלי בזרזור. אני פוגש בחוף דייג העושה פליי פישינג בים!! לא עוברות 10 דקות (סביבות 8 בבוקר)והוא תופס לוקוס יפה , מוערך 1.5 ק"ג. הוא גם מספר לי שקודם גם היה לו לוקוס שניכנס לסלע וסרב לצאת, בסוף ויתר וחתך את החוט. ראיתי גם את ה"זבובים" כולם מעשה ידיו. מדהים. גם החכה והרולר מיוחדים לפליי פישינג. האם יש כאן מישהו שגם דג בצורה זאת בים? אני עדיין מתאמן בזירזור רגיל ותורם דמויים לים, אך נהנה מכל רגע.

shragam

New member
גם שי מלכה דג לפני כשנתיים בפלי פישינג

בפלמחים והוציא לברקים נאים . זה עובד גם במלוחים כמו במתוקים

צריך להאמין ולנסות . ניצול שרשור לדייג בשישי

תודה על השיתוף במה שראית, זה סימן שאסור להיות מקובעים וצריך לנסות כל מיני שיטות ודרכים בדייג. אפרופו שינוי שיטה, אז בבוקר שישי התחזית מראה על רוח מזרחית, ורוח שכזו אפשר לנצל לטובת דייג "שפיצים". קופץ לקנות קופסת תולעים טריה, ונוסע לאזור הריפים של אולגה. שם מצוף זריקה , קרסים מספר 8, כאשר על הרולר ישנו חוט בד. הקרסים נקשרו עם חוט ניילון מספר 20. זריקה לאזור הרחוק, וגלגלול איטי של החוט מניבים כמעט בכל זריקה דג שפיץ, אשר מבצע סלטות על המיים. מחזה די יפה. זה נראה כמו שכל הלהקה מלווה אותו. זו פעם ראשונה שלי בדייג שכזה, והיה שווה נחמד ודי נעים. צריך רק לנסות :)

shragam

New member
מברוק על השפיציםהראשונים ובתאבון

cpt hook

New member
עוד לא הבנתי

איך אני מזהה שיש שפיצים באיזור ? האם יש סימנים מקדימים או שפשוט זורק ומנסה ?

למעלה