לא גומרת

nuttynati18

New member
לא גומרת

ומרגישה רע בקשר לזה. אני בת 18 ויש לי חבר מזה כמעט שנה, אנחנו גרים יחד כבר שלושה חודשים ופעילים מינית כבר 8 חודשים. מעולם לא הצלחתי לגמור, גם לא בקשר קודם בו קיימתי יחסי מין (אמנם אז היו אלה פעמים ספורות). אני לא מצליחה להגיע לגירוי מיני פיזי בעת חדירה אך קיימת תחושת אינטימיות שגורמת לי להמשיך לעשות סקס עם חבר של, כמו כן גם הרצון שלי שהוא יהנה. בעת קבלת מין אוראלי אני מרגישה הרבה יותר אבל ברגע נתון כלשהו כל השרירים שלי מתחילים לרעוד ואני נכנסת לחרדה כלשהי ופשוט לא יכולה להמשיך, בפעמים הראשונות הייתי מתרחקת, כמעט קופצת לצד השני של המיטה, ומתסתגרת בתוך עצמי אבל לאחרונה אני פשוט אומרת לו להפסיק ונותנת לו לחבק אותי. עקב כל העיניין הזה נהיו לבחרו שלי מעין "חסכים" כאילו זאת אשמתו שאני לא מצליחה להגיע לסיפוק מיני איתו, אבל הוא יודע שזאת לא אשמתו כי לא הצלחתי להגיע לסיפור מיני בעבר אפילו לבד (עד לפני כמה שבועות לא ניסיתי אפילו לאונן, אבל עקב האכזבה שלי מעצמי ומהגוף הלא מתפקד שלי התחלתי לנסות וזה מרגיש לי מאוד כמעט ולא נוח, לא מלהיב ולא מגרה). בזמן האחרון החלטתי להתמקד עליו ו"לפנק" אותו כדי שהוא לא ייצטרך לנסות להחזיר את המיקוד אל ה"מטרה" לגרום לי להגיע לאורגזמה. אבל בחלק מהפעמים הוא שם לב שזאת המטרה שלי ושם לב שאחרי שהוא גומר לפעמים יש לי מבט עצוב (אני מודה- אני מקנאת בו) והחליט שאם אני ממשיכה להרגיש ככה אין סיבה שנעשה כלום. אז עכשיו הכל ביננו מאוד בסדר, רק הקטע המיני לא ברור. מה אני עושה כדי לגמור? (כשאני מרגישה זה רק עקב מגע בדגדגן) ואם אני לא מצליחה אז מה אני עושה עם חבר שלי? עצה כלשהי?

אני מציעה

יותר לאט קודם כל תתאפקי לא לאונן כמה ימים שתהיה אנאגיה מינית גבוהה בגוף שלך ושהוא ישחק איתך ירד לך לאט לאט יאונן לך קצת ולא יתן לך לגמור תבקשי ממנו ותדרכי אותו מה מגרה אותך אולי משחק תפקידים פנטזיות אסורות שבא לך ואני מאמינה שזה יבוא את יכולה תמיד לשלב אוננות +חדירה רוב הנשים גומרות מהדגדגן ולא מהחדירה עצמה זה לא קשור לגבר פשוט בחדירה אין מגע עם הדגדגן וזהו בהצלחה

nuttynati18

New member
אני פשוט מתאכזבת

לא נהגתי לאונן עד לפני כמה שבועות, וגם זה לא משנה באמת. הוא יודע מה מגרה אותי אבל שזה מגיע לשלב בו אני באמת מרגישה בעוצמות יותר חזקות זה מפחיד אותי ומרתיע אותי. כנראה זה משהו עם הקושי בלאבד שליטה. ומעולם לא אמרתי שמשהו פה הוא באשמת הגבר שלי. ולגבי פנטזיות, אין לי משהו כזה... לא משהו ספציפי ולא משהו כללי.

צפחדת לאבד שליטה

אוקי גם יכול להיות אז כל פעם תתאמני עם עצמך תגרמי ל עצמך לאבד שליטה עם עצמך ככה שלא תפחדי מהתחושה המוזרה הזו שנקראת אורגזמה ואח,כ תנסי לאבד שליטה עם הבן זוג אולי תעשי את הסקס בחושך שלא תרגישי מאוימת שהוא רואה אותך שוקו

nuttynati18

New member
כן

אבל זה לא עיניין של הוא ייראה אותי או לא. זה עיניין שאני פיזית לא יכולה. הגוף שלי מפחיד אותי באותו הרגע. ממש!

the evil 1

New member
למה את מלחיצה את עצמך ?

אם תגידי לעצמך כל הזמן "אני חייבת ליגמור, אני חייבת ליגמור" את לא תיגמרי, כחי את הזמן שלך ואל תילחצי ואל תלחיצי את החבר שלך, הגוף שלך מתפקד בסדר גמור. אולי החרדה הזאת שאת מדברת אליה היא גירוי מיני וזה טיפה מפחיד אותך? הכי חשוב זה שתוהבי את הגוף שלך ותיהיי שלמה איתו האורגזמה שאת מייחלת לה כל כך תגיע, רק שלהילחץ ולפחד לא יאפשר לך ליהיות רגועה מספיק בשביל להנות. עגב איפו שגיתה? היא עונה תשובות נורא יפות לדברים כאלה!

nuttynati18

New member
לא לחוצה

אלא מאוכזבת. זה לא הזיז לי בכלל עד שזה התחיל להפוך לעיניין שהפריע לחבר שלי. כשכתבת "אם תגידי לעצמך כל הזמן "אני חייבת ליגמור, אני חייבת ליגמור" את לא תיגמרי" בדיוק חשבתי על משפט שהמאמן שלי (בבייסבול) היה אומר להרבה מהשחקנים- "אל תנסו לכוון להום ראן אלא פשוט לכדור ותחבטו", כי כשכיוונו למטרה הכי גבוהה לפעמים פיספסו את כל החבטה. אולי את צודקת בעיניין הזה. וכן, החרדה הזאת מתחילה מגירוי מיני ואחרי זה זה פשוט יותר מדי, אני מנסה לתת לעצמי לנסות לעבור את זה פעם אחת, ואולי אז אני אשתחרר- אבל אני לא מסוגלת לעמוד בזה. אני שלמה עם הגוף שלי, אבל להינות אני לא מצליחה.

יש לי בדיוק אותה בעיה

אני גם בגילך, יש לי חבר כבר שנתיים + , וכל מה שתיארת שאת מרגישה אני גם מרגישה.. אני מנסה לחשוב 'טוב אני נהנית כרגע, אני לא אמורה לגמור, אני אמורה ליהנות' אבל גם כשזה מתחזק, אני מתחילה לחשוב על מלא מלא דברים ולא יכולה יותר, וכל הזמן חושבת 'אני אגמור הפעם? אם כן איך אני אדע?' ברגעים האלו אני מחפשת את האורגזמה והיא אף פעם לא באה. כנראה מפחיד אותי לאבד שליטה. גם עם עצמי לבד. איך כן משתחררים?

the evil 1

New member
תיסלחו לי אני לא מבינה על איזה "שליטה"

אתן מדברות? אני תמיד גומרת (מאז ומיתמיד) ואני לא מבינה על איזה שליטה מדובר ואיזה שליטה נאבדת ? את תדעי כש תיגמרי... לא יהייה לך ספק.

88אני88

New member
אני יודעת שלמשל בשלב מסוים אני

מתחילה לרעוד כמו מטורפת, כל השרירים בגוף משתגעים ואני כבר לא שולטת בהם, יש הרגשה שאני לא מסוגלת לסבול יותר, כלומר טוב לי - אבל כאילו יותר מידי... כל הגוף שלי בורח מהמגע ורועד... ואני מפחדת ממה שיכול לבוא אח"כ ומפסיקה את החבר... - וזה ממש מתסכל אותו, הוא מאמין שאם אני ארשה לו להמשיך רק עוד טיפה זה יבוא ומרגיש פיספוס... אבל אני מפחדת יותר מידי

nuttynati18

New member
לא יכלת לתאר טוב יותר

זה בדיוק מה שאני מרגישה, השרירים רועדים בלי שאני אזוז, כל מגע יכול להטריף. זה איבוד השליטה. חבל לשמוע שלא רק אני לבד במקום הזה, כי זה לא נעים להגיע לעמדה "נחותה" כביכול כשאת במיטה עם חבר שלך.

88אני88

New member
עוד דבר הוא שאחרי שאני מפסיקה אותו גם לוקח לי

כמה דקות להרגע, אני ממשיכה לרעוד, חלקית גם מפחד, בקושי לנשום... הוא מחבק אותי ומרגיע אותי עד שאני חוזרת לעצמי... פעם אחת היה אפילו שלא הצלחתי לפתוח את הידיים שלי... קימצי אותן ולא יכולתי לפתוח את האגרופים בעצמי אפילו אחרי שהוא הפסיק... כמה זמן לא שלטתי לגמרי בגוף שלי... וזה באמת מפחיד אותי

נסי לנשום בצורה

עמוקה ורציפה תוך כדי. זה יכול מאד לעזור למנוע מהאנרגיה שמנסה לפרוץ, מלהיתקע בקצוות של הגוף... ובכלל לעזור לדברים לזרום בתוכך.

nuttynati18

New member
אני מנסה להשתחרר

מלחשוב על "האם הפעם אני אצליח"... אני חושבת שאם אני לא אצליח לבד לפני זה אני לא אצליח עם עוד מישהו. העיניין הוא שגם לבד זה מפחיד אותי. אם יכולה לגמור לבד?

וואי...אתן מתארות בדיוק מה שגם אני מרגישה!

יש לי חבר כבר שנתיים, שמתוכן שנה וחצי אנחנו שוכבים...אני נהנית מהסקס אבל לא גומרת... רק כשהוא מכניס אצבעות או נוגע בדגדגן אני מרגישה רעידות בכל הגוף (בעיקר ברגליים), שאני לא יכולה יותר ושהוא צריך להפסיק!! וגם החבר שלי מרגיש שהוא אשם במשהו למרות שאני אומרת לו שזה לא קשור אליו ושממש נעים לי להיות איתו... אבל זה מרגיש כאילו משהו לא בסדר...ואני כזאת שצריכה להרגיש בשליטה כל הזמן...וכאילו פה ברגע שאני קצת לא בשליטה אני פשוט אומרת לו להפסיק...זה ממש מתסכל...

למעלה