לא גומרת

88אני88

New member
למה שירגיש אשם?

אצלינו זה יותר הרגשה של פיספוס... שהנה, אם עוד קצת להמשיך בטח זה יבוא... העניין הוא שאני לא יודעת מה זה זה, למה לצפות וזה ממש מפחיד...

בפיתה

New member
גם אני לא גומרת

אני בת 19 ויש לי חבר מזה שנה. הוא ההתנסות המינית הראשונה שלי ובכל ה-4 חודשים שאנחנו שוכבים מעולם לא גמרתי מחדירה אלא רק ממין אוראלי. גם אני בדומה לכותבת ההודעה ממשיכה עם זה מתוך רצון שהוא ייהנה ומתוך תחושת האינטימיות. אני לא בחורה סגורה, אני לא מתביישת לכוון אותו ולדבר איתו תוך כדי ואני לא בחרדות מההסחפות של הגמירה. העניין מציק לי למדי. לעיתים נדמה לי שאני לא גומרת כי הוא לא מספיק מגרה אותי ולפעמים אני מרגישה שאולי אני שייכת לאחוז הנדיר ההוא של הבחורות שפשוט לא גומרות מחדירה. מה יהיה?

nuttynati18

New member
זה לא אחוז נדיר

יותר מ30% לא גומרות מחדירה... וגם אלו שכן צריכות גירוי נוסף, בדרך כלל לפני, חוץ מהחדירה עצמה- לפחות כך הבנתי ממספיק בחורות. הבעיה אצלי, לעומת זאת, היא שאני לא גומרת בשם מצב! גם לא ממין אוראלי, הדבר היחיד שמקרב אותי בצורה כלשהי לאורגזמה כנראה כי השרירים שלי מתחילילם לרעוד ואני מאבדת שליטה על הגוף שלי- ושם אני מפסיקה מרוב חרדה. תחשבי לעצמך, לא באותו רגע אלא סתם מתישהו, האם חבר שלך מושך אותך ומגרה אותך, אם כן אולי סתם באותו רגע את מחפשת אולי סיבות למה את לא גומרת מחדירה בזמן שזה אולי בכלל לא יכול להיות נתון לשליטתך.

../images/Emo140.gif

התכוונת שכ-70% מהנשים לא גומרות מחדירה
כן כן. ראשית, אין ממה להילחץ יקירה. את בתחילת הניסיון המיני שלך ועוברים כל מיני שלבים של התפתחות, כמו בכל דבר בחיים. את לא מצפה, על הפעם הראשונה שאת מבשלת, או השניה, או השלישית, שתצאי שפית, נכון? יש תהליך של למידה. אבל התנאי לכך שהוא יקרה, הוא פתיחות בסיסית ומוכנות להתנסות ולהעז ולהאמין שזה אפשרי. אם את אומרת שהנקודה שבה את "מפסיקה מרוב חרדה" מרגישה לך כמו נקודת המפתח, אז את מוזמנת לעבוד איתה. לשלב את הפרטנר שלך בעניין, שהוא ידע מה עובר עלייך ולעשות כל מיני דברים כדי שתרגישי בטוחה יותר ברגע הזה, ובהדרגה תוכלי להשתחרר עוד ועוד. בשקט, באהבה, עם הרבה נשימה פתוחה ועמוקה. אשמח לעזור עוד...

לנושנוש

New member
../images/Emo124.gifבנות! בנות! ../images/Emo124.gif

פעם ראשונה שגמרתי מחדירה זה היה בגיל 26! היה לי חבר שהיה רציני בתחום של רפואה משלימה והוא ממש הדריך אותי לינשום עמוק והזכיר לי כל הזמן להנשיך לינשום תוך כדאי. זה פשוט וודאי. לפני הן הייתי מפסיקה לינשום כמעט לחלוטין ואז הרעידות והתחושה שאי אפשר יותר. אתן לא מבינות שזאת לא צורת ביטוי סתמית. כשנושמים גומרים ובעוצמה. אותו דבר בעוננות.

אשכר

New member
את יכולה לפרט יותר בבקשה?

איזה הדרכה הוא היה נותן לך? מתי? מאיזה תחום של רפואה משלימה הוא בא? האם תרגלת את הנשימות גם מחוץ למיטה? מה עוד?

לנושנוש

New member
לא להפסיק לינשום בזמן יחסי מין

או עוננות או כשבן זוג מעונן לך. זה חשוב בעיקר לבחורות שלא מצליחות ליגמור ומעצים את ההנאה של הגבר. בקיצור ממשיכים לינשום בזמן חדירה ומאוד חשוב שיש בנות שלא יודעות על זה ונדיר שרואים את זה בסרטים כחולים, זה להמשיך כל הזמן לשחק עם דגדגן. להמון בחורות אין מספיק גירוי ישיר בדגדגן בזמן יחסי מין. עוד משהו?

לנושנוש

New member
גם תמיד לשים לב לנשימה...

במצבים של לחץ, אצב, דיכדוך וגם של התרגשות. כל מצב רגשי שעלול ליגרום לאצירת נשימה. המון אנשים מפסיקים לינשום בזמן צחוק או בכי.

למעלה