אתה יודע מה אומרים.... כל יום לומדים משהו חדש אז היא היום למדה משהו שאתה כבר ידעת אולי מחר אתה תלמד משהו שהיא כבר יודעת.... ואחי ממש לא אהבתי את המשפט של "מי שבאמת אוהב SW יודע" זה מזכיר לי ריבים עתיקים פה עם אנשים שחשבו שהם יכולים לקבוע מי הוא מעריץ אמיתי ומי לא...
תדע מאיפה הם באו. אז תרגיע כי מישהוט יכול להיות מעריץ שרום ולא לדעת שלוינדו יש סגנון לחימה בלייטסייבר 7 שהוא פיתח(ידעת את זה?). ואם כן... אז ידעת שאובי ואן הוא סגנון 3 ושיודה סגנון 4 ושאנקין סגנון 5?
תראה מה כתוב בכל הנושא לפני שאתה מתחיל להאשים אנשים על התלהבות... פשוט הראתי לבנאדם שאתה לא חיב לדעת הכל כדי להיות מעריץ. חבל שבורות של אנשים גורמת להם לקלל...
שניכם לא בסדר... KINGPIN אתה באמת קצת הגזמת בתגובה.... אני בטוח ש-GOFFER לא התכוון... BLAGEN לא היית צריך לקלל את KINGPIN... עכשיו תפסיקו לריב לפני שזה יהפוך לשרשור מפלצתי של 800 הודעות של מי יצא יותר גבר וישפיל את השני.... אז ילדודס קדימה ללחוץ ידיים ולהפסיק לריב....
התכונתי לריד אם אף אחד, פשוט עצבן אותי שאנשים אומרים שאנשים שלא יודעים כל דבר ביקום של סטאר ווארס לא מעריצים אמיתים או לא אוהבים את הסידרה. בכל מקרה לא רוצה לריב על זאת.
מותר לטעות, מותר לדעת. בתכלס, מלחמת הכוכבים זה רק סרט ותחביב, אל תתחילו להיות כמו כל הווירדוז האלה בארה"ב שמכריזים על עצמם כדת ג'דיי וזה. אנשים כאלה עושים את הרושם שמלחמת הכוכבים זה סרט ששמור לגיקים.