לא ברור

dobison

New member
לא ברור

מי יודע מתי היה החיבור של האן סולו וצואי?????

tactical

New member
ככה....

כשהאן היה חייל באימפריה הוא הפר פקודה וחילץ את צ'ואי שהיה אז עבד.... ובזה גם נגמרה הקריירה הצבאית שלו.... ומאז צואי והאן ביחד....

bleach16

New member
באמת?

האן היה חייל באימפריה? אלוהים ישמור... פעם ראשונה שאני שומעת את זה...

bleach16

New member
גם אתה גילית את זה מתישהו...

בפעם הראשונה...(כמו הרבה דברים אחרים...)

goffer

New member
I knew it BEFORE i was your age

that was a l o n g time ago in a galaxy far far away.

tactical

New member
מה הקשר??

אתה יודע מה אומרים.... כל יום לומדים משהו חדש אז היא היום למדה משהו שאתה כבר ידעת אולי מחר אתה תלמד משהו שהיא כבר יודעת.... ואחי ממש לא אהבתי את המשפט של "מי שבאמת אוהב SW יודע" זה מזכיר לי ריבים עתיקים פה עם אנשים שחשבו שהם יכולים לקבוע מי הוא מעריץ אמיתי ומי לא...

KingpinEX

New member
אוי איך בא לי להביך אותך בשאלות שלא

תדע מאיפה הם באו. אז תרגיע כי מישהוט יכול להיות מעריץ שרום ולא לדעת שלוינדו יש סגנון לחימה בלייטסייבר 7 שהוא פיתח(ידעת את זה?). ואם כן... אז ידעת שאובי ואן הוא סגנון 3 ושיודה סגנון 4 ושאנקין סגנון 5?

blagen

New member
מה אתה מיתלהב פה?!

אז קראת את הספר על מייס וינדו במלחמות הקלון וורס... תפסיק להתלהב יא שמוק...

KingpinEX

New member
אפילו לא שמתי לב שזה איש אחר

תראה מה כתוב בכל הנושא לפני שאתה מתחיל להאשים אנשים על התלהבות... פשוט הראתי לבנאדם שאתה לא חיב לדעת הכל כדי להיות מעריץ. חבל שבורות של אנשים גורמת להם לקלל...

tactical

New member
די די די....

שניכם לא בסדר... KINGPIN אתה באמת קצת הגזמת בתגובה.... אני בטוח ש-GOFFER לא התכוון... BLAGEN לא היית צריך לקלל את KINGPIN... עכשיו תפסיקו לריב לפני שזה יהפוך לשרשור מפלצתי של 800 הודעות של מי יצא יותר גבר וישפיל את השני.... אז ילדודס קדימה ללחוץ ידיים ולהפסיק לריב....

KingpinEX

New member
לא יודע איך נלחץ יד, אבל אני לא

התכונתי לריד אם אף אחד, פשוט עצבן אותי שאנשים אומרים שאנשים שלא יודעים כל דבר ביקום של סטאר ווארס לא מעריצים אמיתים או לא אוהבים את הסידרה. בכל מקרה לא רוצה לריב על זאת.

blagen

New member
בריוונד אני רואה שבאמת הגזמתי...

סורי... גם הבנתי לא נכון את האדם אליו אתה מגיב, אבל לא חשוב. מצטער על התגובה שלי.

funkey monkey

New member
אנשים, יש חיים מחוץ לסטאר וורס.

מותר לטעות, מותר לדעת. בתכלס, מלחמת הכוכבים זה רק סרט ותחביב, אל תתחילו להיות כמו כל הווירדוז האלה בארה"ב שמכריזים על עצמם כדת ג'דיי וזה. אנשים כאלה עושים את הרושם שמלחמת הכוכבים זה סרט ששמור לגיקים.

blagen

New member
סבבה, סורי... לא רציתי לריב אבל...

למה אנשים מנסים להראות פה כמה הם הכי טובים?! כל אחד אוהב את STAR WARS בדרכו, ומחליט עד כמה להיכנס לקטע.

למעלה