לא בקרתם בגלריות ?

לא בקרתם בגלריות ? ../images/Emo41.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif

אז חנה עמלה ביומיים האחרונים ויצרה את תשתית הגלריות תודתי לה בשם כולנו עכשיו תורכם לבקש להכניס תמונות נוספות ומלל בצידן נוח יהיה לבקש תמונות ספציפיות מבין אלו שפורסמו בעבר על ידי הפנייה להודעה הרלוונטית בעזרת מסר אלי שיכלול גם את הטקסט שרוצים ליד התמונה ליאור

כמובן שייתכן ופספסנו

וישנם כאלו שפרסמו תמונות בעבר אז לא להרגיש לא בנוח, ולבקש פתיחת אלבומים חדשים (לכל ילד אלבום יחיד משלו) ליאור

התמונות שלנו לא מצורפות אז אני

משרשרת כמה. והראשונה: רותם (הבכורה) בגיל 10 חודשים

קצת קשה לי להכניס את כל התמונות

וגם לחבר טקסט לכל תמונה. לכן אני מכניסה תמונה אחת או שתיים לילד ומבקשת מההורים להפנות אותי לתמונות הנוספות שהם רוצים להכניס לגלריה (אפשר ע"י קישור להודעה שבה פורסמה התמונה) אם יהיה לי זמן אני אמשיך להכניס תמונות מהעבר על דעת עצמי בלי לחכות לכם. אפרופו תאומים - מה לעשות עם התמונות של שניהם יחד? אני לא מכניסה לשום אלבום.

הממממ...

אני משערת שהתמוות המשותפות יצטרכו להסתפק בגלריה בפורום תאומים ושלישיות
אני מתכננת ממילא בקרוב להפציץ עם קצת תמונות חדשות, אז יהיה מה לשים בגלריות. (אני רק מחכה שיהיה לי בערב זמן לעשות יותר מלאכול ארוחת ערב וליפול שדודה על המיטה. זה עובר מתישהו??)

הנה השיקולים

לבוא ולהכניס את כל התמונות שפורסמו ויפורסמו בפורום זו מלאכת נמלים צריך לזכור שאין לי דרך לתת לכל אחד הרשאות רק לאלבום שלו לו יכולתי ? בכייף. שכל אחד יכניס תמונות ומלל. אבל כאמור המנגנון לא מאפשר זאת. גם הטקסטים. בהמון תמונות אין טקסטים או טקסטים בנוסח "והנה עוד תמונה" וחשבנו שבטוח תרצו להכניס מלל משמעותי יתר , מה גם שהמלל המקורי הוא הרבה פעמים תלוי השרשרת בו נכתב וכשהתמונה לבדה אז הטקסט לא מתאים. אפשר להכנס לסרגל לקבצים. שם נכנסות התמונות אוטומטית. ואז רואים איך הכותרות וגם המלל לא מעידים הרבה פעמים על התמונה עצמה. ניסיתי בזמנו לבנות מנגנון אחר. מנגנון שמבוסס על שרשרת אישית שכל אחד יוסיף לה תמונות. החסרון הוא שלא ניתן לשרשר להודעה שהיא כבר בארכיון. וזה מה שקורה לשרשראות תוך זמן כזה או אחר (ותזכרו שלא ניתן להקפיץ אחרי שלושה ימים). חשבתי על אופצייה אחרת והיא שכל אחד יכין אלבום על קובץ וורד ואז הוא ייכנס למאמרים. וכל פעם שרוצים לשלוח אלינו עותק מעודכן של הוורד. קובץ כזה גם יכול להכיל סיפור הלידה , סיפורי המאמצים עד להריון ועוד. זה פתרון טוב למעט זה שהוא יימצא במאמרים שהם פחות נשמעים כמשום מובן מאליו לתמונות. לא פוסל את הרעיון כלל וכלל. מי שירצה לבנות קובץ שכזה הוא ייכנס למאמרים תחת קטגוריה שתקרא קבצים אישיים או משהו כזה. ואז קובץ יחיד לכל ילד ליאור

רגע, לא הספקתי!!

לוקח לי זמן ללכת אחורה בעמודים ולחפש תמונה של כל ילד. תני לי כותרות לתמונות אם את רוצה.

yaelhul

New member
חנה, אני אשמח אם תכניסי את התמונה

של עומר ישן בטרמפולינה לגלריה שלו עם הכותרת "3.5 חדשים" תודה על כיווץ התמונות ועל ההשקעה בגלריות. יעל

עמית@

New member
אפונה וליט ושירלי- הילדים מדהימים!!

אפונה- הם כאלה תינוקות מדוגמים.. אפסו המילים מפי

עמית@

New member
אופס- הרגע ראיתי שהתמונות של שירלי

לא בשרשור הזה- אבל זה כמובן לא מוריד ממקסימותו של התומר.

למעלה