ועכשיו עומר בג´ימיני עומר
ס סיגל של שגיא New member 10/10/02 #22 הילדים פשוט משגעים. אפונה - החלוקה אצלכם כ"כ ברורה. רותם דומה לבעלך וארז דומה לך. ותומר של של ליט -פשוט דוגמן צמרת. ליט - זוהי התמונה שאני שלחתי לך בדאר?
הילדים פשוט משגעים. אפונה - החלוקה אצלכם כ"כ ברורה. רותם דומה לבעלך וארז דומה לך. ותומר של של ליט -פשוט דוגמן צמרת. ליט - זוהי התמונה שאני שלחתי לך בדאר?
ח חנה של ליאור New member 11/10/02 #29 למעלה, בסרגל הכחול כתוב "גלריות". תלחצי על המילה ותגיעי לאלבומים של כל הילדים. גם לנתנאל יש שם אלבום עם תמונה אחת. אם תשלחי לי תמונות או קישורים להודעה עם תמונה אני אוסיף עוד תמונות לאלבום שלו.
למעלה, בסרגל הכחול כתוב "גלריות". תלחצי על המילה ותגיעי לאלבומים של כל הילדים. גם לנתנאל יש שם אלבום עם תמונה אחת. אם תשלחי לי תמונות או קישורים להודעה עם תמונה אני אוסיף עוד תמונות לאלבום שלו.
מ משי של גיא New member 12/10/02 #35 כל הכבוד על הגלריה! שיחקתם אותה. כל התינוקות פשוט מקסימים אחד אחד. כל כך כיף לראות אותם ולחשוב שרק לפני שנה הם היו עוד בבטן.
כל הכבוד על הגלריה! שיחקתם אותה. כל התינוקות פשוט מקסימים אחד אחד. כל כך כיף לראות אותם ולחשוב שרק לפני שנה הם היו עוד בבטן.
ר רחל של ענבל New member 13/10/02 #37 אנחנו לא מופיעים ../images/Emo10.gif אז אני מצרפת כמה תמונות. החדשה מביניהם היא ישנה (מגיל חצי שנה) אבל אני מבטיחה לסרוק עוד ולהוסיף רחל
אנחנו לא מופיעים ../images/Emo10.gif אז אני מצרפת כמה תמונות. החדשה מביניהם היא ישנה (מגיל חצי שנה) אבל אני מבטיחה לסרוק עוד ולהוסיף רחל
ר רחל של ענבל New member 13/10/02 #40 התמונה הזאת מתקופה שענבל עשתה פרצופים שחבל על הזמן. זה היה פרצוף טבעי ללא מאמצים מצידנו. רחל