לא בני עם אחד נחנו

סזצ

New member
לא בני עם אחד נחנו

אני פונה פה לכל מי שהולך בשיטות ה``דרכי נועם`` עם ``אחינו התועים`` העזי פנים שכותבים פה הגר``א כותב ש``כל עזי פנים ורשעים שבדור הם מגלגול נשמתם של ערב רב ובני קין`` הוא לא כותב רוב אלא כל ועל כן כל העזי פנים האתאיסטים שכותבים להכעיס דברי כפירה העזי פנים האלה מוכרחים להיות נשמות של ערב רב, אז תוציאו אותם מהעם היהודי שלנו! צריך להתייחס אל עזי פנים מחוצפים כדוגמת אלה שרואים בפורום לא פחות מגוי לכל דבר, אנחנו לא בני עם אחד! אני מקוה שהמנהלים יחסמו אותם וכמה שיותר מהר.

מיסטר סזצ ערב טוב!

אחדשה``ט.. קיבלתי היום יותר ממסר אחד שחיזק אותי במאבק שיש לי כביכול נגדך.. אין לי משהו אישי נגדך, שלא כמוך שיש לך נגדי. אבל עם כל הכבוד והערכה, פורום נוער חרדי אינו מקום להתכתשויות ולמריבות קטנוניות ואישיות. גם אם אתה מרגיש נעלב בשביל בורא עולם... בשביל זה יש מסרים. פורום נוער חרדי בדומה לחרדים חושבים, הינו מקום ובמה לכל חרדי באשר הוא ובלא קשר לרמת האמונה או האטאיסטיות שבו, על מנת לכתוב את כ-ל מה שהוא חושב ורוצה לכתוב או לדון בו בצורה מכובדת, מתורבתת, ואינטלגנטית כמו בני אדם!. באם תנאים אלה לא מספקים אותך, אתה מתבקש לאסוף את חפצך ולנסות לחפש לך פורום אחר ששמה כולם יושבים ולומדים יום וליל ולאף אחד שם אין שאלות באמונה וכדומה.... אז היה שלום מיסטר. שלום ולא להתראות.

סזצ

New member
מה שאני בא לומר זה

שאני יודע בוודאות מוחלטת שהעזי פנים שכותבים פה הם ערב רב שהם נקראים עמלקים ולכן במקום להתייחס אליהם ברחמים כיהודים צריך להתייחס אליהם כאל האויבים הכי מסוכנים שלנו.

ממש אבל ממש

לא שפוי.. מה יש לך?אסור לשאול?כל מי שלא חושב כמוך משתייך לערב רב??/tapuzforum/images/emo46.gif

אץ קוצץ

New member
ערב טוב

דעתך מאוד חשובה למנהלים אך אין מקומה ע"ג הפורום, תיבת המסרים פתוחה תמיד בפניך. למרות שמאוד מפריע לך שאתה לא מקיים את דברי הגר"א תשתדל לא תהרוס את האוירה בפורום. בתודה מראש

סזצ

New member
אוירה של עמלק בפורום חרדים

לכזו אוירה אתה מתכוון? אתה נותן לערב רב שהגר``א אומר עליהם במפורש ``והם הנקראים עמלקים ואין בן דוד בא עד שיכלו מן העולם`` איך אתה לא מזדעזע לתת לעמלק במה פה? הגאון כותב שהם יהיו ראשי העם בגלות בתראה ושהצער שהם מצערים את ישראל ואת השכינה יותר גדול מהצער שאומות העולם מצערים אותנו, למנוולים עזי פנים כאלו אתה נותן לכתוב בפורום שקורא לעצמו חרדי? שומו שמיים!

אץ קוצץ

New member
שוב

"דעתך מאוד חשובה למנהלים אך אין מקומה ע"ג הפורום, תיבת המסרים פתוחה תמיד בפניך." איזה חלק מהמשפט לא הבנת?

שאלה קטנה.

רק בכדי שאבין את משמעות דברי הגר``א אליבא דהלכתא. אשה שנתקדשה לרשע כופר בן דורינו, יוצאת בלא גט שכן קידושי נכרי אינם קידושין?

תודה עובדיה.

אבל תרשה לי להתעניין. איפה אתה ממקם את עצמך? שומר תומ``צ מאמין גלאט, או שומר תומ``צ תוהה ומתחבט בשאלות אמונה, או שמא ח``ו עזבת את דרך התורה עקב תמיהותיך ותהייותיך?

בחור חסידי! זה האדמור שלי!

אבל יש לי מלא שאלות.. אבל אני לא מתכוון לעשות מעשה ולעזוב בגלל זה. א. כי אני לא מזוכיסט. ב. אני אוהב את הדת. למרות השאלות, פשוט עולם טהור... ג. אני יודע שזאת האמת. רק `עדיין` לא הוכחתי.. והסיבה שאני שואל היא מהמצווה.. ו.... מסקרנות. ממוקם? בירושלים. לומד בישיבה. חקר יכול להעיד עליי...

ידידי היקר!

קשה לי להסביר כמה הוקל לי. אגב, מיהו האדמו``ר? איזו חסידות? (סלח לבורות של ליטוואק בנשמה...)

מWIי

New member
על מה ההקלה?

ידעתי שלא תזהה את האדמור שלי. לכן הרשתי לעצמי לחשוף פרט נוסף חוץ משמי הפרטי..

שמך הפרטי

לא מהווה אפילו גרם קטן של חשיפה... כמה מוישי איכא בשוקא..? הוקל לי כי משום מה נתקבל אצלי הרושם באיזשהו שלב שאתה בצד של פלמוני, ימ``ש. ורשע ידען אחד כמוהו זה גם כבר יותר מדי...

למעלה