לא בטוחה.

4bullets for me

New member
לא בטוחה.

אני לא בטוחה כ"כ בזהות המינית שלי. אני נמשכת לשני המינים אבל לא היה לי שום ניסיון עם בנות. אני גם די חוששת מזה, אבל רוצה להתנסות. הבעיה היא, שרוב הבנות שאני מכירה לא כאלה ולבנות שכן אני ממש לא נמשכת. יש אחת שהתאהבתי בה לפני שנה וחצי, כשאמרתי לה את זה נהרסה כל מערכת היחסים שהייתה בינינו. מאז אני מפחדת לשאול בנות על ההעדפות המיניות שלהן כיוון שאני רוצה להמשיך לשמור איתן על קשר. לכן באתי לכאן, כדי להבין יותר ואולי גם להתנסות. מה אני יכולה לעשות כדי להתנסות במערכת יחסים עם בת?

James Hammerton

New member
מה למשל אפשר לעשות כדי להתנסות

במערכת יחסים עם בן? כעיקרון יש שתי אפשרויות - או ללכת על האופציה המהירה (סטוץ, ואת זה לא בעיה להשיג) או ללכת על קשר, שבשביל זה צריך לעבוד טיפה. אני חושב שהדבר הטוב ביותר לעשות כרגע הוא לנסות להכיר עוד אנשים, קודם כל למטרות ידידותיות, ואת זה אפשר לעשות למשל בפורומים או באיגי. משם עם הזמן להמשיך גם לכיוון הרומנטי...

4bullets for me

New member
אממ...

היו לי בערכות יחסים עם בנים, אבל רציתי להתנסות במערכת יחסים עם בת. מצד אחד אני לא רוצה סטוצים כי זה דיי מביך אותי, אבל בצד שני לא נראה לי שיש לי אפשרות אחרת. איך אפשר לדעת שבת נמשכת לבנות בלי לשאול אותה? אפשר בכלל לדעת את זה?

James Hammerton

New member
לא, אבל בשביל זה יש

את הקבוצות של איגי למשל או קבוצות אחרות שנועדו להכרויות ידידותיות ורומנטיות, בגלל זה לדעתי כדאי להתחיל משם...

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif כמו תנועת נוער, אבל של גאים

משמע הומואים, לסביות, ביסקסואלים, טרנסקסואלים ואפילו סטרייטים [תקנו אותי אם אני טועה]. יש את זה בהרבה ערים בארץ..זה דווקא אחלה ממה ששמעתי :]]

4bullets for me

New member
תודה.

תודה על המידע. אני אחשוב על זה, נראה מה אני אעשה בסוף. אבל תודה רבה=]

MRSHIVER

New member
נצל"ש. מי מפה הולך לאיגי?

שרשרו
ים.

את יכולה פשוט

להשאר כאן בפורום ולהתחבר עם אנשים... להוסיף אותם למסן ולהכיר אותם... ואז גם להגיע למפגשים, וככה לא תטצרכי לשאול אף אחת ותחסכי לעצמך כאבי ראש.

4bullets for me

New member
טנקס.

כבר הכרתי מכאן שתי בנות. יש מצב שזה מה שאני אעשה, לא נראה לי שהאיגי הזה מתאים לי...

למעלה