לא בא

tailka

New member
לא בא

לי טוב החורף הזה כאילו איזה חורף זה .... כאילו הרגשתי כאילו אני סוחבת עליי עוד איזה עשרים קילו פשוט ישבתי כל היום במיטה ובכיתי ולא הפסקתי לבלוס כמו איזה עוגיפלצת.... קיבלתי מלא כסף בשביל לקנות בגדים אבל אני מרגישה בכלל לא יפה אז איך אני אוכל בדיוק לקנות בגדים יפים??? אווווווווווווווווווף בא לי להתמרמר ולהתלונן לא יודעת איך אבל הספקתי לסיים את הבובה הסרוגה שלי לקרוא קצת בספר לעבוד לסדר את החדר ארונות ... אוף עצוב לי ולא נחמד לי והיום המקסימה הייתה עסוקה ודיברנו רק קצת ... אוף בא לי חיבוק גדול אני חושבת כל הזמן על זה שאני צריכה חיבוק גדול

שולחת לך חיבוק ענק

תעשי מה שאני עושה שאני רוצה חיבוק מחפשת ילדה מקסימה ומבקשת חיבוק קטן ואם אין ילד באיזור פשוט מחבקת את הכרית והיא אותי שמה ראשי על הכר ונרדמת ברכות שלה והכי עוזר בחורף זה קצת אור יום מרענן נפש עייפה החשיפה לאור יום אפילו מפלורסנט דיילייט חצי שעה ביום יוצר בראש את ההורמון שצריך כדי להתעודד

שולחת חיבוקים וחיזוקים ../images/Emo24.gif

נראה שעוברת עלייך תקופה לא קלה, עם חוסר ביטחון שבוער בך. למה דווקא עכשיו לדעתך
אני דווקא כשמרגישה הכי זיפת, מתלבשת הכי יפה ומיוחד שאפשר (בכל זאת, אני עובדת בגן, לא כדאי שאבוא עם מחויט), מתאפרת ומנסה להלביש את החיוך הכי גדול שיכולה על פניי, לאט לאט לרוב החיוך המלאכותי הופך להיות אמיתי.

tailka

New member
אבשלי

התחיל לצאת עם איזה אחת ובבקשה בבקשה אל תגידי לי שאני צריכה לפרגן ושמותר לו להמשיך הלאה כי אני באמת מנסה לפרגן אבל קשה לי ברמות זה העוד קצת שאין לי עכשיו גם בנושא ההופעה החיצונית כאילו אני בקושי מצליחה להקים את עצמי מהמיטה אז להתלבש ? והחיוך ? נראה לי שאם הילדים זה המקום היחידישאני אמתית בו... ובדיוק היום דיברנו בפסיכולוגיה על הקול הגלוי והקול הסמוי הרגשתי איך בשניה נגמר לי האויר ממש סחרחורת חטפתי היום... סתם לפעמים נראה לי שאני כל כך עייפה שאני לא מודעת למה שיוצא לי מהפה... תודה

אכן בעייתי...

ואומנם אני לא מבינה את זה מניסיון, אבל זה לא קל לקבל שהוא ממשיך הלאה ומאוד קשה לפרגן, וזה טבעי. מה עוזר לך כן לקום בבוקר עם חיוך
אני חושבת שאת זקוקה ליום חופש אחד אמיתי, שיתן לך מנוחה ורוגע-בלי לימודים, בלי גן, רק מנוחה נטו.

tailka

New member
מוזר

מכירה את השיר של ברי סחרוף .. יש שם שורה שאומרת - "כולם רוצים להיות חופשיים, אבל ממה , כולנו עבדים אפילו שיש כזה כאילו....." כאילו אני רוצה חופש צריכה חופש אבל שיש לי אותו אני מתחרפנת ... נגיד השבוע היה יום שכל הבוקר לא הצלחתי להקים את עצמי מהמיטה ובמקום לפרגן לעצמי הייתי עסוקה בלכעוס על עצמי על כמה שאני פדלאה ואחרי שדיברתי עם המקסימה ישנתי עוד שעה ברוגע.. זה היה החופש אני לא קמה עם חיוך בבוקר החיוך בא עם היום.. כמו אוטו שמתניע ... הרי עדיף לאוטו להשאר בחניה ולא להדחף בפקקים.... אני מתניעה לאט לאט מה גורם לי להתניע ? הלימודים העבודה...

מותר לשאול שאלת הבהרה?

האם קרה משהו לאמך ? מה גורם לך לבכות , האם עברת חוויה קשה לאחרונה?

tailka

New member
כן

היא מתה אחרי תקופת מחלה ארוכה הרבה דברים חושך מחשבות תחושת לבד הידיעה שאבשלי יביא לפה עוד בחורה שתחשוב אולי בראש של אימשלי כל התקופה האחרונה הייתה ועודנה מאוד מאוד קשה

העיבוד של האובדן

לכל אחד לוקח זמן שונה לעבד/אבד את אובדן יש הממשיך הלאה וכאילו מתעלם כדי לשרוד כי הוא לא יכול להכיל את האובדן ויש הממשיך את האבל בבכי וחוסר חשק להמשיך את החיים כולנו יודעים מתי מתחילים ומתי הסיום לא יודעים ואפילו שזו מחלה קשה ויודעים שהאדם מה שנקרא סופני שזה קורה תופס אותנו לא מוכנים נפשית אני פעילה בפורום סרטן לא לבד ובפורום אלמנים אלמנות , מלווה אנשים בשלבי הפרידה וגם אחרי האובדן אני עצמי חויתי אובדנים רבים אז יודעת על מה שאת מדברת, על העייפות וחוסר חשק ועל הבכי שפורץ מהנשמה קחי לך את הזמן לפרוץ בבכי לשחרר כאב, תני לאביך את הזמן שלו לעבד את האובדן שלו מי יודע ואולי החברה זו הדרך שלו לברוח מההתמודדות מהחצי השני שנעלם מחייו מהנסיון שלי לגבר קשה יותר עם הרגשות של האובדן ועם חברה קרובה קל יותר להתפרק מהכאב תדברי איתו יקירה ותראי שהוא לא שכח את אמך וכואב כמוך והכי חשוב לעשות את מה שמוכרחים , לאט לאט לחזור לחיים , להפגש עם חברים הם יעטפו אותך באהבה ויעזרו לך לחזור לחיים שלך עצמאית יותר חזקה ומנצחת את האבל לאט לאט תתחברי לחיים כי עליך נגזר להמשיך לחיות כאן ועכשיו החיים שלך נמשכים ויש עוד כמה מטלות שאת צריכה לעות בחיים הללו גם כדי שהיא תהיה מאושרת בשמים כי שאת בוכה פה היא יורדת במקום לעלות לשמים גבוהים יותר

tailka

New member
../images/Emo24.gif

מחר מגיע יום חמישי הגדול ... הפגישה עם העוס"ית שלי הוא קיבל חתיכת נפח בזכותה ......

למעלה