חחח לגמרי
Shiri from the block Active member 3/11/07 #1 תגובה כזאת מגעילה. ממש בוגר, כל הכבוד../images/Emo4.gif
LeAnnDylan Well-known member 4/11/07 #20 הייתי צינית אין צורך לקחת ללב../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif
Shiri from the block Active member 3/11/07 #1 ועוד משו קטן העובדה שהם קיימים במשך 15 שנה ועדיין יש להם מעריצים והם עדיין מצליחים כבר אומר הכל, סתם שתדעי.
ועוד משו קטן העובדה שהם קיימים במשך 15 שנה ועדיין יש להם מעריצים והם עדיין מצליחים כבר אומר הכל, סתם שתדעי.
Shiri from the block Active member 3/11/07 #1 נכון קווין עזב כי הוא רצה לגדל משפחה ולעסוק במשחק.. נולד לו ילד בחודש יוני
N Noamush New member 4/11/07 #21 מזל טוב לקווין ../images/Emo13.gif עכשיו אני גם יודע מי זה אני לא יודע את השמות שלהם חוץ מניק הבלונדיני.
מזל טוב לקווין ../images/Emo13.gif עכשיו אני גם יודע מי זה אני לא יודע את השמות שלהם חוץ מניק הבלונדיני.
N Noamush New member 3/11/07 #16 לא אוהב את בריטני ספירס בהתחלה היא דווקא היתה חמודה כזאת, אבל אחר כך היא נהייתה מגעילה ואני לא אוהב את שיריה חוץ מ-Everytime שהוא באמת אחד השירים היפים ביותר שאני.
לא אוהב את בריטני ספירס בהתחלה היא דווקא היתה חמודה כזאת, אבל אחר כך היא נהייתה מגעילה ואני לא אוהב את שיריה חוץ מ-Everytime שהוא באמת אחד השירים היפים ביותר שאני.