מה אני יודעת כבר?
MTV נורמלי אין כאן. זאת אומרת, יש, אבל צריך לשלם בנפרד. מה שמקבלים עם חבילת הכבלים הבסיסית פה (שכוללת יותר מ50 ערוצים שאין בהם כלום לראות!!!) זה, שימי לב: 5 ערוצי מוזיקה! MTV, MTV2, VH1 וCOUNTRY MUSIC, וערוץ המוזיקה השחורה. כיוון שאני שונאת COUNTRY, הערוץ הזה סגור בפניי. בכל שאר הערוצים אם יש קליפ אחד ביום, זה טוב! כל השאר - תוכניות ריאליטי, ראיונות, כל מיני שטויות שאני לא מתקרבת אפילו! דווקא בערוץ מוזיקה שחורה יש קליפים, אבל כמה ראפ כבר אפשר לקחת בפעם אחת?
לפעמים אני רואה את זה אם יש BUSTA RHYMES (מתה עליו!!!) או מישהו אחר שווה. חוץ מזה שבאמריקה כמו באמריקה - מה שקורה מחוץ לגבולותיה לא צריך לעניין אף אחד. אז אנחנו גם לא חשופים למוזיקה שבאה מאנגליה וכו', ועל זה אני לפעמים מתעדכנת באינטרנט, אבל גם לא תמיד. טוב שאני מבינה עברית ויודעת פחות או יותר מה קורה בארץ. (אגב, דנה אינטרנשיונל כבר הוציאה דיסק חדש?). רק כשבקהאם ופוש באו לפה, לאל. איי., אז התחילו לדבר עליהם, עד אז - אף מילה! מה שאני אומרת לך זה שאין לי איפה להתעדכן. בעיתונים כותבים רק זבל, לכן בפעם האחרונה שבדקתי משהו על בריטני, היו מפורסמות 4 תמונות שלה, כולן בלי תחתונים (עם כוכב במקום המעניין
) והייתה כתבה על למה היא לא אוהבת ללבוש תחתונים. שוב, אף מילה על דיסק! אני אפילו לא יודעת איזה שירים יש שם. אבל עכשיו, כשציינתם את זה, אני כנראה, אבדוק את זה באינטרנט.