לא אוהבת את עצמי

newone7

New member
תודה ענבל

עזרת לי מאוד אבל אני שמעתי לא פעם אחת ולא פעמיים , שבקשר עם חבר חדש צריך לשמור על מסתוריות. זה יותר מרתק. כל עוד יש מסתוריות, זה מושך יותר את הבחור.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מה זו מסתוריות?

האם מסתוריות זה לפזר רמזים לדברים? האם מסתוריות היא לא לומר הכול? האם מסתוריות היא לומר דברים מעורפלים? יכול להיות שלהיות מעורפלת יהיה מושך בהתחלה. השאלה היא מה הערכים שלך שצריכים לבוא לידי ביטוי בקשר, והאם מסתוריות משרתת אותם? האם כאשר יתפזר הערפל תהיה אכזבה? כיצד בונים קשר שלא רק ימשך כמה פגישות אלא יהיה הדבר הנכון? הכרות היא תהליך של גילוי - ובמובן זה, ראיה נכונה יותר של האחר, אמיתית יותר. באופן טבעי בתחילה יש אי ידיעה, רושם ראשוני, שהופכת לאט לאט להכרות, לידיעה. אולי החלק שחסר עבורך הוא יצירת הרושם הראשוני אשר ישרת אותך - אשר יהיה מספיק מעניין ומושך, אך גם מספיק ממך, כדי להביא אלייך את מי שבאמת ירצה בך, כפי שאת.

newone7

New member
תודה ענבל

אחרי הרבה מחשבה נדמה לי שהגעתי לתשובה מדוייקת אני חושבת שאני לאחרונה עם הקשרים שהיו לי , בכלל לא הייתי מסתורית אלא אמיתית ועכשיו אני מבינה ומרגישה שאחרי מעט זמן של הכרות כבר הכל גלוי , אין הרבה עוד מה לגלות. יש לי הרגשה שאני לא בחורה מעניינת או טיפה מרתקת יש לי הרגשה פתאום שאני ריקנית האם זה קורה לכולם? האם כולם אנשים פשוטים? האם זה הדימיון שלי שאומר שנדמה שאנשים אחרים ומסביבי יותר מרתקים ממני? אני כן מרתקת אבל רק במובן שאני מתוסבכת , מורכבת (בקטעים של לנתח דברים - וזה תמיד שלילי, בגלל זה אני אצל פסיכולוג), שלילית ומדוכאת... יכול להיות שהפסקתי להיות באמת מעניינת במובן החיובי והבונה? ומה זה בכלל להיות בן אדם מעניין ומרתק? ולנימה חיובית , נקודה אחת שכן אני התחלתי לפתח , (רק התחלתי) זה חוש הומור, ויש לי הרגשה שזו תכונה מרתקת וכייפית , מה דעתך? האם זה הופך את הבן אדם יותר מרתק / מעניין? תודה רבה לעזרה

אז מה? את קורבן תמידי?

שימי לב למה שאת כותבת!!! אם את רוצה לצאת מהמקום הזה, תקראי כמה פעמים את מה שכתבת. ותסמני לך את המקומות שבהן את מסכנה..... תראי כמה צבע יש שם.

נו. יופי! עכשיו זה הזמן להחליט האם את נשארת

במקום הזה או מחליטה לצאת ממנו. כשתקחי את ההחלטה הנכונה לך. צרי קשר. אשמח לעזור.

newone7

New member
את מתכוונת לטיפול? כי כרגע אין לי כסף

אבל אם את רוצה לעזור לי דרך הפורום אני אשמח תודה

אין לי בעיה. - לא נראה לי נכון.

אני חושבת שאם אתה עובד בצורה הזאת.... אתה לא עושה בסוף את הפעולות הנדרשות וזה קשה מכמה שאלות לרדת לעומק העניין. אם את רוצה.. תמשיכי לכתוב בפורום אני אשאל שאלה שקשורה לעניין. יתן לך חומר למחשבה. לאן זה יקח? זה תלוי בך. ברצון אני כאן. צלילה

newone7

New member
כמו שאת רואה , כולי מבולבלת ויש יותר מדיי דבר

-ים שמציקים בי. אם יצא לך לקרוא את כל ההודעות שלי... והאמת אני מוצפת ולא יודעת , זה עושה לי ממש כאבי ראש. לא יודעת מאיפה להתחיל אני רוצה להספיק הכל בוות אחת. יודעת שזה לא אפשרי אבל זה יותר מדיי גדול עליי , אני עדיין בשערות רגשות גדולה מאוד ורוצה להספיק הכל יש לי מזה המון כאבי ראש ולא מצליחה לישון לפעמים הייתי רוצה לעשות סדר לא יודעת מאיפה להתחיל ואם אני בנושא אחד , מה עם הנושא השני, שלישי, ....? פוחדת לפספס משהו, פוחדת לבזבז זמן...

אחת הבעיות הכי קשות שלנו.. זה המהר!

ומרוב שאנחנו רוצים מהר מהר מהר... אפילו את הפודנג הפכו לאינסטנט,,, זה לא הולך ככה יקירה. כשאנחנו רוצים להתחיל לעשות שינוי , אנחנו בודקים מה הדבר שאותו הכי היינו רוצים עכשיו.. לשנות. וכמו מתוך סל מלא בצלים, אנחנו בוחרים את הבצל הראשון ואותו מתחילים לקלף. בהתחלה זה לאט מאד, וקצת שורף בעיינים, ואנחנו לא בדיוק יודעים איך לעשות את זה. אבל אחרי כמה בצלים אנחנו כבר יודעים איזה בצל אנחנו רוצים עכשיו לקלף.. וזה גם לוקח לנו הרבה פחות זמן. השריר שלנו מתורגל לזה. תעשי לך רשימה של נושאים שאת רוצה להתאמן עליהם. ואחר כך תעדכני אותי נמשיך משם.. בהצלחה.

newone7

New member
אני חושבת שהכי חשוב כרגע זה הביטחון שלי

הירוד שאני רוצה להרים. להתחיל לאהוב את עצמי תודה לעזרה

לניוואן

היי יקירה. משפט קצר בשבילך , תהי את ! אם תנסי להיות אדם אחר את תרגישי רע לא רק פיזית אלא גם נפשית וכן זה הדבר הכי חשוב , כמובן אם יש לך רצון לשינוי והמצב הנוכחי אכן מזיק לך כמובן שניתן אבל ע"מ שתוכלי לבצע את השינוי עליך ללכת לאדם ניטרלי שיאבחן את האתגר המרכזי אצלך ואולי שניהם קשורים אחד לשני וכך תתפסי שני ציפורים במכה אחת. בהצלחה

למעלה