לא אוהבת אותו

רפסודיה

New member
זה כבר קרה

אולי לפי הבנתך האמצעים שנקטת היו תקינים אבל ההריון הוא כבר עובדה קיימת, באמת שלא משנה אם את רואה בעצמך אחראית לזה או לא- מה את עושה כעת? כנראה לא הצלחת להפנים זאת עד כה- מהרגע שנכנסת להריון ואילך את אחראית לא רק על עצמך, אלא גם על ילד שהולך להיוולד על לא עוול בכפו לעולם, בלי שבחר בזה ולתוך התנאים שאת הכתבת ויצרת בשבילו. זהו, נגמר שלב ההתיילדות שלך. אינך יכולה להרשות לעצמך יותר לברוח מהאחריות שלך על התנהגותך ועל הדרך שלך בחייך.

החלטה קשה

בפנייך עומדות כמה אפשרויות וכולן ככולן קשות לביצוע. תחשבי הלאה, ראי את החיים שלך עם גבר שלא מכבד אותך, מגדלת ילד לא שלו, או חיה אם מישהו שאת לא אוהבת - תסריט גרוע! העמידי סדר עדיפויות ובראש ובראשונה, שימי קודם כל אותך, ואז תתחילי ב"תוספות". התוספות כבדות, זכרי להסתכל קדימה, ראי את חייך בעוד 10 20 שנה, מה יהיה אז? תמיד, תמיד אפשר לעשות הפלה, במיוחד שלא שלם לך עם ההחלטה. בסופו של דבר, יאמרו דברים, יעלו הצעות, את זו שתחליטי, ומקווה עבורך, החלטה בהירה וחיובית עבורך. בהצלחה

shaden a

New member
תסריט גרוע

תודה לך על התגובה לגבי בן זוגי הנוכחי את כתבת "ראי את החיים שלך עם גבר שלא מכבד אותך, מגדלת ילד לא שלו". אז לגבי בן זוגי עשיתי הרבה חושבים. אני יודעת בוודאות של 100 אחוז שגם בלי הסיפור הזה דרכינו היו נפרדות מתישהו אבל עכשיו הוא בטח יעזוב אותי כשישמע על הסיפור. לגבי הבחור "ההוא" כתבת "חיה עם מישהו שאת לא אוהבת - תסריט גרוע גם" אבל למען האמת אני מפחדת ללדת ילד לבד והפלה אני לא רוצה לעשות...

רפסודיה

New member
מה ינער אותך להבין שלא מדובר רק בך?

התעוררי כבר- חיים של יצור אנושי נתונים תחת ההחלטה שתקחי. ואת לא רוצה לבחור אלא ממשיכה לחכות שאחרים יבחרו במקומך. מצד אחד את מפחדת ללדת ילד לבד- לא הולכת מהר לברר את האפשרויות שלך לגדל ילד לבד (ראי את ההודעות הקודמות שלי ושל אחרים). ומצד שני גם לא רוצה לעשות הפלה. הסיפור שלך מעורר אצלי, האפיקורסית המוחלטת, את התקווה להתערבות ההשגחה האלוהית, מייחלת מקרב לב לכך שיבוא לעזרת הילד הזה שעוד לא נולד.

משהו חסר פה

אז ככה את מפחדת ללדת ילד לבד - ברור לך שהפחד נובע מחוסר זוגיות תקינה! ברור שאם היתה פה אהבה נתינה ובכלל משמעות לכל מה שבינכם, לא היתה עולה סוגיית ההפלה. אבל יקירתי, הריון לא יביא איתו אהבה, נצנצים ונישואין מאושרים. הסדר אמור להיות הפוך. למה לך לברוא נשמה לעולם הזה, כשאת מרגישה את הלבד הזה? ילד זה לכל החיים ואת המגוננת עליו ובך הוא שם את מבטחו לעולם ועד! זה כן אפשרי לגדל ילד לבד, אך עלייך להיות מוכנה נפשית ולקחת את כל הטוב שיש בך על מנת לגדלו.(בל נשכח את הבטחון הכלכלי)... עצתי, אל תינשאי לגבר, אב עוברך, שאינך חשה אליו כל אהבה. קשה יהיה לבנות יחסים תקינים על בסיס רעוע. באת ממשפחה מסורתית,עלייך לדעת, "אם אלוהים הביא אותך לזה, הוא ידאג להעביר אותך מהמשבר". בהצלחה יקירה, ויש לך המון מה לחשוב.

czar

New member
אף אחד לא יתחתן איתך בשביל תפקיד בכיר אלא

אם קוראים לאבא שלך שרי האריסון, וגם אז אני בספק. משהו בסיפור קצת פישי.....אין לי תשובות מעבר למה שנכתב.

xorgad

New member
על זה כבר אמרו ושנו חז"לנו...

יש לחשוב פעמיים - לפני שפותחים את הרגליים...

במבי53

New member
סיפור שמתוכו יש צעקה:

חוסר אחריות! חוסר בגרות! חוסר בשלות! לכל בעצם. למערכת יחסים להבאת תינוק לעולם לעצמך תתחילי לקחת אחריות על החיים שלך במקום לזרוק אותה כמו כדור מגבר לגבר - לאבא - לתשובות שעונים לך כאן! ענו לך כבר על הכל ואת ממשיכה להתפלסף. אם הסיפור הזה אמיתי = הייתי אומרת לך לבצע הפלה, ויפה שעה אחת קודם (אם כבר לא מאוחר מדי..........) חרם על התינוק שיבוא לעולם כשאת במצב חסר אונים אישיותי לחלוטין. בשלב השני, תתנתקי מכל הגברים שסובבים אותך ותתחילי לבדוק מה קורה עם החיים שלך. איך את מקבלת החלטות. מה מצב האחריות שלך כלפי עצמך.

chenby

New member
מצד אחד אני מסכימה איתך

מצד שני, מדובר בילדה שלפי דבריה, אין לה יותר מידי תמיכה ומושג איך לעשות את הדברים.. לפעמים זו הסיבה שנאחזים בקשר שרע לנו, כי לפחות אנחנו מקבלים קצת תשומת לב. אני הייתי ממליצה ללכת לטיפול בנוסף. אני לעולם לא יכולה להמליץ למישהו לעשות הפלה, כי זו החלטה הכי אישית של אישה ואין לי את הזכות למרות מה שאני חושבת. יכול להיות שהיא תביא ילד לעולם ובזכות זה היא תתבגר ותסיר את הטפל בחייה כי יהיה לה עיקר בחיים.. אבל גם את זה אין לי מושג. היא מקבלת ההחלטות והיא עומדת מאחוריהן בין אם היא מודעת לכך ובין אם לא, היא תגלה מה זה אחריות בהמשך, או מתוך ברירה או מתוך חוסר ברירה. ככה זה. חלק מההתבגרות.

רפסודיה

New member
כמה עצוב, בהמשך להודעה הזו מאתמול

כמה עצוב שיש הרבה נשים עם בן זוג וגם נשים ללא בן זוג, שכל כך מייחלים להרות ולהביא ילד לעולם. וגם מתכננים מראש ומארגנים את חייהם ומשאביהם כך שיוכלו לדאוג לרווחתו הנפשית של ילד ולהבטיח לו גם רמת חיים טובה. ואף מוכנים לעבור לשם כך עשרה מדורי גיהנום של טיפולים... ומול זה יש בנות שנכנסות להריון ב-"טעות", על אף שלא השקיעו אף לא רגע מחשבה אחד, או כוונה לגבי ילד. וגם כשזה קורה להן הן עדיין שקועות בעצמן ובמה שקורה להן בלי להזדעק מכך שהחל מהרגע הזה הן כבר לא רק דופקות לעצמן את החיים אלא גם אחראיות ופוגעות בעוד יצור אנושי שמתחיל להתפתח ברחמן, ושתלוי לגמרי בהן.

את חלומו הרטוב של

כל גבר, בחיי - שתי מלים וכבר את על הגב, מתנשפת. ולעצם העניין, לא רואה איפה הבעיה - יש לך ילד לא רצוי, תסיקי את המסקנות.

למעלה