לא אוהבים כאן אנשים

בן כפר

New member
לא הבנתי

אם החוקית שלהם זה יד ימין, מה יש להשקיע?

וברצינות, אני בטוח שיש אנשים שמשתמשים גם בפלטפורמה הזאת לנסות להגיע לבחורות. אבל היי, את רואה שזה שקוף לחלוטין כך שכל בחורה רואה את זה מיד ומנפנפת. אז מה הבעיה? שיש בחורות שמתלהבות שמישהו פנה אליהן? אולי הן דווקא מתאימות לאותם מבלשטי שכל.

מאיפה אתה יודע

על איזה הודעות הבנות האלה מדברות, שאתה כל כך נחרץ בדעתך שהן פשוט חיות בסרט ופשוט מדובר בגברים שאומרים להם בוקר טוב?

כל זאת כמובן בהנחה ואתה לא מקור ההודעות האלה.

בן כפר

New member
הכללות

לא אמרתי שהבנות שמדברות על המסרים הללו מדמיינות.
אמרתי שיש בנות כך, דיברתי באופן כללי וברור לי שגם ספציפית חלק מהמסרים מתפרשים לא נכון.

פשוט מאוד, אין סיבה שכללים סטטיסטיים לא יחולו גם כאן.

אני? ברור שאני מפציץ באישי אבל ההודעות שלי הן לא ספאם, לא עליהן דברו, דברו על מי שבאמת מטריד:)

מזגזגת2

New member
כדי שתשמחו קצת היום

הוצאתי הודעה מהארכיון, היא אמנם קיצונית , אבל זה הסגנון:
היי מזגזגת,
פשוט קראת אותי (הטעות במקור)
בא לך להכיר אותי ושנהנה ביחד?
שלך באהבה,
גבר חתיך

שיניתי את הניק אבל זה הרעיון שלו, ולא שיניתי את ההודעה בכלל! הכל במקור, כולל ה"שלך באהבה"!, משום מה כל הניקים האלה כותבים בפורום הודעות ספורות ונעלמים (עם החברה שלהם לאי אקזוטי:)).
ואגב, אל תדאג, אנחנו "בקשרי ידידות" נורמטיביים עם גברים נורמטיביים. רק שהמספימים הסדרתיים מעצבנים.

אה, בעצם, אולי לא פירשתי את ההודעה נכון? אולי הוא התכוון שנתנדב יחד ב"תנו לחיות לחיות"? נשגב מבינתי.

אוקיי, חשבתי שההודעה שלך קשורה לדבריהן

אם סתם התכוונת לספר לנו על קיומה של תופעה שאינה רלוונטית להודעה לה הגבת, באמת פספסתי את הכוונה שלך.

בן כפר

New member
התחברתי לכתיבה שלך

אני רוצה להכיר אותך יותר

לא הבנתי אתה כועס עלינו או לא

אולי עקב הכאב ראש שחטף אותי כרגע יש לי קשיי הבנה
אבל מה הבעיה עם האנשים שיושבים כאן?
מתי הם נחמדי מידי ומתי לא ומה רע בנחמדות יתר לחדשים

nini132

New member
לא שהם יותר מדי נחמדים

אלא שהם יותר מדי נחמדים לחדשים- כאשר ותיק שינסה לעורר נקודה בעייתית, יזכה מייד לנזיפות בדבר חוסר רגישותו.
מסכים שצריך להיות נחמדים לחדשים, אבל כאשר מעירים לחדשים על משהו, כמו שקיים סיכון שהם טרולים או מתחזים, או ציון העובדה שהם בחרו בנתיב הנוח וכדומה- ישר מתנפלים על הכותב בצעקות "אתה לא נחמד לחדשים חתיכת רשע מרושע שמבריח את כולם והוא יכל להיות בן-יהודה הבא"

תרגישי טוב יקירה

שלי8001

New member
שואלת בזהירות

אתם מקבלים גם חרדיות?
לפעמים אני קוראת דברים ויש לי מה להוסיף אבל מפחדת שלא יקבלו אותי כי אני כן מאמינה
אני לא חרדית סטנדרטית למשל אני מתכננת הפרשים גדולים בין הילדים אני עובדת בעבודה לא כ"כ מקובלת וחוזרת מאוחר הביתה הרבה אחרי שכל האמהות החרדיות בדרך כלל חוזרות
בקיצור אני לא החרדית שתטיף לכם מוסר או משהו
תקבלו אותי?

הרבה יותר מסקרן

זה מה את מוצאת כאן?

אם אמצא זמן אחפש הודעה בלתי נשכחת של סוגי לגבי חרדים שמאמינים אבל לא נוח להם עם העסקנים וההקצנה.
אנחנו נחיה איתך בשלום אבל צריך לזכור שזו לא מטרת הפורום ואם אתן חשות צורך ויש קהל אז אתן יכולות לפנות לתפוז ולפתוח פורום ייעודי.

שלי8001

New member
מה אני מוצאת כאן?

אני פשוט קוראת ולפעמים יש נושאים שממש בוער לי להגיב אבל אני לא מעזה
פורום ייעודי זה רעיון מצוין בהייד פארק יש אבל כולם שם ממש תת רמה.

טוב נו, לא התאפקתי

וחיפוש על ההודעות של סוגי עם המילה פורום, הו אלוהים, מה חשבתי לעצמי כשלקחתי את הניהול? ?

בכל מקרה הציטוט המדויק הוא הזמנה "לפנות לצוות תפוז המקסימים ולבקש לפתוח פורום לאלה שנמאסו עליהם, כל בולשיט רבני ישראל"

בן כפר

New member
מה לוברור?

הבחורה רוצה בסך הכל ללבן שאלות באמונה עם כל אלו ששלחת לסנדר.

למעלה