לא אוהבים כאן אנשים

nini132

New member
לא אוהבים כאן אנשים

נראה לי פעם שניה שאני פותח אשכול, אני מהטיפוס ששורץ בצד קורא הכל ומגיב לעיתים נדירות, לא ממש "תופס את הבמה"
אבל ממש מרגיז אותי שכל פעם שמגיע כותב חדש, כולם אבל ממש רוב רובנו המוחלט מקבלים אותו במחיאות כפיים עוגות ברכות ושלל איחולים
וכאשר קם הציני הסקפטי הבודד וזורק איזה הערה, אפילו פעם במספר רב של חדשים- מתחילים את העליהום הקבוע:
"אנחנו צריכים להיות נחמדים, לא ככה, לא יפה, איכסה אתה פויה אחד" וכדומה.
פעם בכמה זמן מישהו כותב משהו שאולי במקום ואולי לא, כולם מתנפלים עליו בטענת אי-נחמדות.
ומצב דומה קיים בפורום יוצאים בשאלה, אתה חושש להגיד למישהו "אז אתה לא באמת יוצא בשאלה, אתה נשמע שבבניק" כדי שלא יקפוץ מישהו עם החתימה של האדמור שמבקשת להיות נחמד לכולם.
אבל זה לא המצב הנפוץ, הרוב הן פה, הן אצלנו (פורום הבית שלי הוא הפורום השכן כעיקרון) החדשים מתקבלים יפה והאמת? גם הותיקים מתקבלים לא רע בכלל.
אבל בעוד שכל חדש זוכה למעטפת צמר-גפן מתוק, לותיקים אין את הפריווילגיה הזאת ואסור להם להביע את דעתם, אלא אם דעתם היא נחמדה עד מאוד.
אז צריך גבול לציניות, אנחנו צריכים להיות נחמדים, אין ספק. אבל לא צריך לרצוח כל אחד שמעלה חשש סביר פעם בחודש.

טוב לא באמת התכוונתי להטיף וזה יצא יותר ארוך מ ה2 שורות שבתכנון אבל לא נעים לפתוח שרשור חדש בשביל מספר שורות מועט

הוועד למען האנטיפתיות בישראל.

רק אוסיף

שהעליהום הזה גורם לכותבים ותיקים ליצור קבוצות סוגורות בו יוכלו להביע את דעותיהם בלי חשש שכל מיני מציקנים יירטו אותם.

בן כפר

New member
מדויק.

ואוסיף עוד משפט מנקודת מבט של חדש.

כמצטרף חדש, בהודעה הראשונה שלי בפורום, בכל פורום שיהיה, האמת והדיון חסר הכפפות עדיף עלי בהרבה ממתיקות סינטטית.

אחוז בזה וגם מזה אל תנח את ידך

אני מאוד בעד להיות נחמדים לחדשים ולעזור להם להתסגל.

סך הכל אנשים חדשים שכותבים כאן לראשונה עושים את זה הרבה פעמים אחרי המון לבטים, ובמקרים רבים מדובר בכאלה שמעולם לא הורגלו לכתוב בפורומים כלשהם, וחבל לאבד אותם.

מצד שני אנחנו עדים להמון ארחי פרחי שכותבים הודעה או שתיים במטרה להיחשב כחברי פורום ומיד מתחילים להציף את תיבות המסרים של הבנות עם הודעות פאטיות החוזרות על עצמן להפליא ("התחברתי לכתיבה שלך ואני רוצה להכיר אותך יותר", או "אני מוצא שאנחנו דומים באופי שלנו" ויש כאלה שבלי בושה אפילו מציעים מיד את שירותי התמיכה שלהם...

אני לא מאמין שאני עושה את זה

אבל אני רוצה להסב את תשומת ליבך לכך שההודעות האלה אינן נובעות מ"ארחי פרחי"ות בלבד, אלא לא מעט מחוסר הבנה מוחלט של קודי הנימוס בין גברים לנשים בעולם הגדול, בייחוד בשל העובדה שהנחת המוצא שלהם נשענת בחלקה על כל הסטריאוטיפים שרכשו בעולם החרדי.

אני מניח שבמרבית המקרים מדובר בכלים ריקים שאינם שווים את היחס, אבל נראה לי שפה ושם יש אנשים שראויים להערכה, שעדיין עושים שטויות כאלה משילוב כלשהו של חוסר הבנה עם (אולי) קמצוץ של קשיים בהבנת אינטראקציות חברתיות.

אני מסכים איתך שפה ושם ניתן ללמד זכות

אבל כפי שכתבת ברוב המקרים מדובר באנשים נטולי עכבות מוסריות וכל רגש חברתי, וככלב שב על קיאו הם מנסים להפיל כל כותבת חדשה בחנופה זולה ובמאמצים נואשים עד לכדי אובדן הכבוד המינמאלי שלהם.
כתבתי חדשות אבל חלקם לא מתיאש לחזור ולהתדפק על דלתות של ותיקות שננעלו זה מכבר בעדם.

אל תמשיך לספר לי

בסוף לא אעמוד בפיתוי ואפתח ניק נשי, רק כדי להריץ דחקות על חשבונם של אנשים כאלה...

אדרבה - תעשה את זה ותספר לחברה

הבנות מפצירות בי לעשות את זה כשאני לא מאמין למה שהן מספרות לי.
רק תיזהר שלא תתחבר לצד הנשי שלך יותר מדי
.

מילטון אם אתה פותח ניק נשי

אל תאכל לפני קריאת ההודעות כי זה מעורר בחילה
וזה באמת בעיה לדעתי זה חלק מהסיבה שאין כל כך הרבה אנוסות שכותבות בפורם בחופשיות... כל פעם שכותבים הודעה שאינה פרווה הסוטים מתעוררים.

sceptic1

New member
כל פעם אני מגלה מחדש עד כמה,

הגברים יכולים להיות מניאקים.

ושלא לדבר על אלו שרוצים ללבן שאלות באמונה

אבל כשאני מפנה אותם להתלבן מול סנדר מתרחש נס משמים וכל הקושיות נפתרות מאליהן אחרת אין לי שום הסבר למה הם לא פונים לסנדר עם השאלות הקשות.

בן כפר

New member
אנשים חיים בסרט

יש בנות שעדיין חיות בטלנובלה של אלט לייבניץ. לא כל מי שאומר לך בוקר טוב רוצה להשכיב אותך, תחשבי על זה.

יש עולם כזה שנקרא העולם האמיתי. בו, למרות מה שהורגלתן לחשוב עד היום בוולף או ויז'ניץ, יש קשרי ידידות בין שני המינים שהם פשוט קשרי ידידות. ככה, בלי שום שאיפה כמוסה או גלויה, טקטית או חסרת טקט, להיכנס למיטה שלך.

אחרת9

New member
יש גברים שחיים בסרט.

אולי אצלכם בכפר החבר'ה כולם קצינים וג'נטלמנים, ייתכן.
אני יצרתי קשרי חברות םע בני המין השני, והם אחלה חבר'ה. אף אחד מהם לא שלח לי הודעות מרטיטות בתיבה האישית. אתה לא תאמין לרמת הפאתטיות שגברים מסוגלים להגיע אליה. בחור כותב לבחורה שכתבה שתי הודעות לאקוניות "נגעת לליבי ואני רוצה להכיר אותך מקרוב יותר, אפשר כתובת מייל?"
בחייאת, אם הם היו משקיעים ככה בחוקית שלהם הם לא היו נזקקים לצייד הזה.

למעלה