לארי פוטר

53925392

New member
לארי פוטר

לא זה לא טעות בכוונה רשמתי לארי פוטר... מישהו יכול לתת פרטים (תמונות תקצירים מידע) על הספר הזה?

the ror

New member
יש ספר כזה?

וגם אם יש, מה הקשר שלו לספר של הארי פוטר?

בבא1

New member
לארי פוטר

זה ספר לא מצליח של מישהי באנגליה (לפחות ככה היא טוענת) והיא אומרת שרולינג ראתה אותו וגנבה לה את הרעיון... ואז רולינג כתבה את שאר הספרים שהצליחו ובגדול (אבל זה כמעט בטוח שטויות לפי דעתי אין ספר כזה...)

black robe

New member
איך אנשים לא מתביישים!../images/Emo63.gif

קודם אומרים שרולינג מזוייפת, עכשיו אומרים שהיא בגלל גנבה את זה!! איזה מין עולם זה?? כל האנשים פשוט מקנאים בה! ביכולת כתיבה שלה! בדימיון שלה! מי לא היה רוצה ראש כמו שלה?! (חוץ מהקטעים שהיא נהיית רוצחת כמובן
)

K Hole

New member
הנה מידע יעיל ומשעשע:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/1224264.stm האישה פשוט קטנונית...זה מצחיק ועצוב

someone100memet

New member
שמעתם גם על

טניה גרוטר?גם כזה יש...זה ספר רוסי מפגר לאללה שכתב מישהו משועמם, וזה ספר שנראה בול כמו הארי פוטר בכריכה, רק שהדמות היא ילדה, ובמקום צלקת יש לה חצ'קון על האף, והיא רוכבת על כינור במקום על מטאטא...הנה תמונה למי שחושב שאני משוגעת...(אה ואני חדשה...)

קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo3.gif

חצ'קון על האף?! ילדה מסכנה..
סתם אנשים שרוצים לחקות את הארי פוטר.. אבל הארי פוטר יש רק אחד

Fairywitch

New member
בארי טרוטר../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ספר קורע, אנגלית ברמה קשה להחריד, אבל נהניתי. ביקשתי וקיבלתי את זה ליומולדת לפני שנה-שנתיים

אבל זה נכון! ../images/Emo2.gif

הם תמיד עושים את זה, הם החליפו את משחק הקוודיץ' באיזשהו משהו עם שטיחים וירקות מעופפים. הם גם עשו אותו דבר עם צמרמורת.

זה נוראי כל החיקויים האלה!

אני גם זוכרת את הסדרה - "הובוס הספר הגדול " משהו כזה.. עם 3 ילדים שהם כאילו הארי רון והרמיוני ובמקום מטאטאים היו להם קורקינטים מרחפים כאלה... כמה ששנאתי את הסדרה הזאת!

ToryMaster

New member
הובוס היה קודם, לדעתי...

זה לא קונספט כל כך מוזר או יוצא דופן, אתם יודעים.

למעלה