לארי פוטר

נכון אבל הם מנסים לחקות את הארי

פוטר וזה מעצבן!! כאילו אנשים אוכלים את פירורי ההצלחה של ג'יי! זה ממש מרתיח אותי!

ToryMaster

New member
אנשים לא אוכלים פירורי הצלחה של

שום דבר. הובוס היה קודם [אני אישית זוכרת את הסדרה עוד לפני שהכרתי את הארי פוטר, ואני מניחה שהיא נוצרה עוד קודם], אז הוא לא יכול חקות את הארי פוטר. הקונספט של ילד מגיע לעולם שהוא לא מכיר ומגלה שיש לו יעוד מוזר הוא מוכר, וסיידקיקס זה הכלי הספרותי הכי נפוץ שיש. חבל על העצבים שלך, באמת.

Fairywitch

New member
אוף, נשלח בלי התוכן...

הובוס זה לא על בי"ס לקוסמים? יש שם מורה שהופכת לחתולה, ילדים שהם כמו ילדי-מוגלגים, שכחתי מה הכינוי שלהם, ומשחקים דמויי קווידיץ' על סקייטבורד מעופף... לי כל זה נשמע חשוד
אבל חיבבתי את מעט הפרקים שראיתי.

מה יא

New member
פושטים../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

אני זוכרת שזה היה דומה לי מדי... האמת גם אני חשבתי שזה העתקה כלשהי.. בטוח שזה יצא קודם?

Fairywitch

New member
בכלל לא בטוח, וגם לא כ"כ הגיוני.

פאק, אפילו מורה שהופכת לחתולה?
הארי פוטר הראשון יצא אור ב-1997, לפני 9 שנים כמעט. לא זכור לי שהיה אז הובוס.

מה יא

New member
גם הרע היה דומה../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

ומנהלת שלווה וחכמה... יותר מדי דומה.

אוי!

אני זוכרת את הסדרה הזאת, דאמט איך הם כול הזמן נפגשו עם הרשע-משמו? בכלל זה די מטריד שמחקים כול מיני דמויות ובכלל את התדמית שלהם.

mei14

New member
אני זוכרת את זה

זה היה די נחמד אבל אם יעשו להארי פוטר סידרה מצויורת שבכל פרק בסדרה יהיה בעצם מפרק בספר וככה יעשו את זה לכל ששת הספרים זה יהיה די נחמד

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifאבל לאו דווקא מצויירת.

למרות שהייתי צופה בכל מקרה.

הנה היא!

דני חוטר (הדמיון ל"הארי פוטר" אינו מקרי) הוא תלמיד חדש בבית הספר. קריאתו איטית ומגומגמת, וחבריו לכיתה (ה"מלכה", ה"בריון" וה"נגרר") לועגים לו ויורדים לחייו. דני הנואש מחליט לעשות מעשה, מסתבך ונקלע למצוקה, אך בסופו של דבר מגלה שיש בו כוח וכשרונות לא מעטים ומצליח לשנות את מצבו מקצה לקצה. מתאים לבני 9-11.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא הבנתי משהו- זה נמכר אי פעם בחנויות, או סתם רצה תמונה כזו ברשת? איפה מצאת את זה? קורע

נמכר בחנויות

אפילו הייתה על זה הצגה. חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה באיזשהו עמוד של אתר ספרים.

Fairywitch

New member
זהו! ידיד שלי באמת אמר שהייתה

גם הצגה!! אבל אני ממש לא זוכרת כזה דבר
זה בטח היה לפני שה"פ עיניין אותי בכלל
(כן, היו זמנים...)

למעלה