לארדן...

תוםשפר

New member
לארדן...

אתה ממש מצחיק כי בוויקה פירסמת את הצמחים שברשותך כתבת במפורש איזה צמחים משנים את קצב חילוף החומרים.... ז''א זה מתקשר לכישוף הרזיה (שלמעשה בעצם שיקוי שבעצם תה צמחים פשו.... אני אשתוק כי אני מכבד את זה שאתה לא רוצה שידעו זה כאן אני חושב שיש סיבה.... :) אז תודה....

Bastat

New member
לתוםשפר...............

אני חושבת שדווקא אתה זה שמצחיק... " (שלמעשה בעצם שיקוי שבעצם תה צמחים פשו.... - רצית לכתוב פשוט ???? אני יכולה להרוג מישהו עם שיקויי אה סליחה תה צמחים פשו..ט אני אשתוק כי אני מכבד את זה שאתה לא רוצה שידעו זה כאן אני חושב שיש סיבה.... :) אז תודה.... "- אולי באמת כדאי שתשתוק אתה כל כך מחפש כישוף להרזיה..חשבת פשוט על דיאטה ?

RainBird

New member
להרוג, להחזיר מהמתים לגרום לבחור להתאהב בך לחלוטין... למרות שאת לא צריכה תה בשביל האחרון ../images/Emo8.gif

Azaruk

New member
אתה מודע לזה

שאתה הולך לקבל שירשור של "איך מחזירים מהמתים בעזרת תה" בגלל ההערה הזאת שלך, נכון?

לא. הם אני.

אז... איך מחזירים מהמתים בעזרת תה? כי נדמה לי שהצמחים לא בקנינגהם.. או שאני טועה? מיאו! *חתול דרוס* **צריך להחזיר מהמתים דחוף.

PurpleFilth

New member
האמת?

מה דחוף בלהחזיר מישהו מהמתים? כל זמן שלא תעשי את זה, וול, הוא פשוט יישאר מת...

חחח..לא דחוף.

פשוט הייתי משועשעת מהתגובה של azaruk . אבל אם את כבר מזכירה, הגופה נרקבת! מה זה עוזר להחזיר מישהו מהמתים אם הוא כולו מפורק!!!

Bastat

New member
לפני הריקבון....

ארדן יודע בדיוק למה ולמי אני מתכוונת...

Bastat

New member
ארדן יקירי

להרוג...אין לי את מי. להחזיר מהמתים...כמעט ועשיתי זאת..להחזיר אליי את אהבת חיי, אך מי אני מול התוכנית הגדולה של היקום. ועל האחרון בכלל לא נדבר
ארדן אתה מודע לכך שאני כותבת בפורום מאי שם בארה"ב.....

RainBird

New member
מודע חלקית ../images/Emo13.gif תביאי לי משהו פלאפי וחמוד משם ../images/Emo13.gif

תוםשפר

New member
....

א- התכוונתי תה צמחים שלרוב מכיל צמחים שעוזרים לשינוי מהירות החתלפות החומרים ב- אחד הסיבות או יותר נכון המרכזית שהתעניינתי בכישוף זה מכיוון שמדובר בשינוי דרסטי בצורה שאין להתווכח עלייה, מה שיביא אותה לאמונה שלמה עם מאגיה... למעשה איני זקוק לדיאטה ולהפך.... אני מאמין בדיאטה :) ותאמיני לי כשאתה מתעסק בספורט אתגרי אתה צריך להעלות ולרדת קטגוריות משקל ואני כבר התרגלתי...

amphioxus

New member
שמעתי על מקרה שבו מישהו הכין לעצמו תה...

שמעתי על מקרה שבו מישהו הכין לעצמו תה ויצא שקיבל דום לב. הסתבר אח"כ שהמסכן הרעיל את עצמו בכך שבחר בעלים מהצמח הרדוף הנחלים...

RainBird

New member
אה- הרדוף... קרוב כ"כ לקוררה האינדיאני, מעוור, משכך גורם לפירפורי לב... יש סיפור על פלוגה רומית שעברה בדרך המשי של פעם, שמיכל המים שלה נסדק והם תיקנו אותו עם הרדוף, ועצמותיהם נמצאו במדבר... צמח מדהים.

למעלה