אתה ממש מצחיק כי בוויקה פירסמת את הצמחים שברשותך כתבת במפורש איזה צמחים משנים את קצב חילוף החומרים.... ז''א זה מתקשר לכישוף הרזיה (שלמעשה בעצם שיקוי שבעצם תה צמחים פשו.... אני אשתוק כי אני מכבד את זה שאתה לא רוצה שידעו זה כאן אני חושב שיש סיבה.... אז תודה....
אני חושבת שדווקא אתה זה שמצחיק... " (שלמעשה בעצם שיקוי שבעצם תה צמחים פשו.... - רצית לכתוב פשוט ???? אני יכולה להרוג מישהו עם שיקויי אה סליחה תה צמחים פשו..ט אני אשתוק כי אני מכבד את זה שאתה לא רוצה שידעו זה כאן אני חושב שיש סיבה.... אז תודה.... "- אולי באמת כדאי שתשתוק אתה כל כך מחפש כישוף להרזיה..חשבת פשוט על דיאטה ?
א- התכוונתי תה צמחים שלרוב מכיל צמחים שעוזרים לשינוי מהירות החתלפות החומרים ב- אחד הסיבות או יותר נכון המרכזית שהתעניינתי בכישוף זה מכיוון שמדובר בשינוי דרסטי בצורה שאין להתווכח עלייה, מה שיביא אותה לאמונה שלמה עם מאגיה... למעשה איני זקוק לדיאטה ולהפך.... אני מאמין בדיאטה ותאמיני לי כשאתה מתעסק בספורט אתגרי אתה צריך להעלות ולרדת קטגוריות משקל ואני כבר התרגלתי...
אה- הרדוף... קרוב כ"כ לקוררה האינדיאני, מעוור, משכך גורם לפירפורי לב... יש סיפור על פלוגה רומית שעברה בדרך המשי של פעם, שמיכל המים שלה נסדק והם תיקנו אותו עם הרדוף, ועצמותיהם נמצאו במדבר... צמח מדהים.