לאף אחד לא אכפת!!!

דוידו 16

New member
עברתי את זה

זה היה מפחיד, קשה, גורלי אבל עברתי את זה והמנהלת אפילו לא חשבה על משהו כמו להעיף אותי להיפך היא אמרה שהיא מעריצה אותי על זה שככה התוודאתי ושכל הכבוד לי. ואי אתם לא יודעים איך אני שמח איך הוקל לי עברתי את זה זה מאחורי ואני נשאר בבית ספר!!! אני יוכל להמשיך לראות את אהובי! ואי כבר הייתי בטוח שמעיפים אותי ושיגישו עלי תלונה אבל הם לא עושים כלום אפילו עונש היא לא רצתה לתת לי אבל אמא שלי והעובד הסוציאלי אמרו לה להעניש אותי כדי שאני ילמד לקח. מה הייתי עושה אם היו מעיפים אותי? איך הייתי מסתדר ואי תודה לך אלוהים. ותודה רבה רבה רבה לכם על כל התגובות והתמיכה והעצות זה ממש עזר לי הרגשתי שאני לא לבד הרגשתי מישהו. תודה לכם.

shani שני

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

אני כל כך שמחה לשמוע
איזה יופי!
כל הכבוד לך, אפילו שזה לא היה הרעיון שלך להתוודות - כל הכבוד שלא חזרת בך ושהצלחת להתמודד עם זה. אני ממש גאה בך

../images/Emo26.gifאמרתי לך!

אתה רואה ילד? עברת את זה כמו גדול... תסתכל בהודעה הקודמת שכתבתי לך,ותראה שכתבתי שהיא תעריך אותך על זה. סחתיין ילד,עברת את זה! איתך, מאיה
גניבה \ תם פטרובר , ה י ה ו ד י ם "כבר כמה ימים אני במצב איום אני כל הזמן נזכר אני כל הזמן נזכר שיש לך עתיד יש לך עתיד איתו הוא בטח מאושר הוא בטח מאושר שאין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנ'לא נשבר אני פותח שתי עיניים אל השמיים אני לבד.. ובטח קנית בטח קנית הכל הוא לא אומר דבר, הוא לא אומר דבר אנ'לא מאמין כמה שקל ליפול אומרים שהוא מוכשר הוא בטח מבוגר איך אין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנ'לא נשבר אני פותח שתי ידיים מוציא ת'זין עושה ביד.. אנ'לא מבין מה זה מוכיח אנ'לא מצליח אני רק שר לך תראי איך אני שר לך איך אני שר לך תראי מה נשאר מה נשאר לך..."

טרבלסי

New member
לא חבל על כל כך הרבה כסף?

הייתי קונה איתו 500 כרטיסי גירוד / אוטו סתםםםםםםםם סתםםםםם

למעלה