לאף אחד לא אכפת!!!

דוידו 16

New member
לאף אחד לא אכפת!!!

מחר יש לי שיחה עם המנהלת כי אני הולך להסגיר את עצמי שגנבתי את הכסף ואם יעיפו אותי אני יתאבד ואני רציני בזה ואמרתי לאמא שלי ולאחותי ולחברים ולאף אחד לא אכפת אבל אני יודע שאם זה יקרה אני הולך לספר לילד הזה שאני אוהב אותו ואני הולך לחדר וחותך את הורידים ושם

דוידו 16

New member
המשך...

אחרי שאני חותך את הורידים אני שם ברקע את השיר ``אני אחלום לנצח`` ושוכב על המיטה בדרמטיות כזאת ומסביב לכפות ידיים שלי יהיו שלוליות דם ולידי יהיו מונחים היומנים שלי ומכתב פרידה שאני ישים אותו גם פה אם זה יקרה שתבינו שאני כבר מת

רק ילדה

New member
דוידו...../images/Emo36.gif

*בוא'נה האשכול הזה התבלבל לגמרי.. קודם כול תרגע אתה סתם מריץ סרטים בראש ורוב הסיכויים שזה לא מה שיקרה.. אני חושבת שהביצפר ישמח אם תחזיר את הכסף ושאים תספר להם על המצב הלחץ וכאלה הם גם יתמכו ויעזרו לך... בהצלחה!

אני לא מבינה

בגלל בית ספר תתאבד? אתה באמת חושב שזה סיבה טובה לזה? ולמה לאף אחד לא אכפת? אתה יודע שאכפת לנו !

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהיי היי היי !!!!!!

שום ורידים, ושום התאבדות!!!! אני חושבת שהמנהלת תעריך את זה שבאת והגרת את עצמך והיית כנה... שום דבר לא שווה את החיים שלך ילד! אוקי עשית טעות,אתה מודע לזה אבל אתה מחזיר את הכסף,ומודה באשמה.. וכבר מגיע לך כל הכבוד על זה,כי אנלא מכירה הרבה אנשים שהיו פועלים כמוך... תעדכן אותנו אחרי השיחה.. אנחנו דואגים לך ילד..
אוהבים אותך,אל תפגע בעצמך..יש לך עוד כל כך הרבה לחיות..
שלך, מאיה

דוידו 16

New member
תודה אבל אתם לא מבינים

אם מעיפים אותים מבית ספר לא ישאר לי כלום הבית ספר שלי זה הדבר היחיד שמחזיק אותי (אם כמה שזה נשמע מוזר) וחוץ מזה הדרך היחידה שאני יכול לראות את אהבת חיי זה בבית ספר הזה ואם יקחו לי את החברים (המעטים היחידים שנשארו לי) יקחו לי את האהבה שלי שגם ככה אני סובל כשאני לא רואה אותו בשבתות וחגים. וכולם ישנאו אותי (לא שעכשיו מתים עלי) וחוץ מזה אני לא יעשה את הבגרויות ולא יצא ממני כלום אני ישאר אפס כמו שאני עכשיו.!!! אני מעדיף למות!

ה ר ז ה

New member
תשלים בגרויות אחרי הצבא

ותבקר את אהובך מדי פעם תפגש איתו ממי אתה מפחד בדיוק?!

דוידו 16

New member
אני לא מכיר אותו

איך אני יפגש איתו? וחוץ מזה הבגרויות זה לא הבעיה הגדולה הבעייה הגדולה היא שאני לא יכול לחיות אם יעיפו אותי מהבית ספר זה מוזר קשה להבין את זה אבל זה הדבר היחיד שנשאר לי בחיים שיש לי מקום ללכת אליו כל יום ויש לי שם מישהו!

זה לא קשה לי להבין את זה

אני מסוגלת להבין למה אתה לא רוצה שיעיפו אותך מבית ספר לאבד את המסגרת ששם אתה יכול לפגוש את מי שאתה רוצה לראות, שאתה יודע שיש לך בשביל מה לקום כל בוקר, שיש לאן ללכת.. גם כשהכל כבר נעלם.. אם ירצו להעיף אותך, תלחם על להשאר שם.. תנסה לעבור לבית ספר אחר... אני בטוחה שתצליח אם תרצה, וגם, אתה עדיין לא יודע אם יעיפו אותך.. תנסה לא לחשוב על זה עד שזה יגיע, אם זה יגיע כמובן.. אני מקווה בשבילך שבסופו של דבר הכל יסתדר : )

אם מעיפים אותך מבית ספר

תעבור לאחר ! עד צבא! אל תדאג בית ספר תסיים מתישהו במילא! ומה אז?? תמות??? לא יקחו לך את החברים חברים זה חברים ואתה יכול לקבוע איתם אחרי הלימודים בית ספר זה לא הכל בחיים והאמת זה רק משהו שאמור לתרום אבל לא למצבך הנפשי אתה לא יודע על מה אתה מדבר אתה זורק מילים כואבות אני חושבת שזה משהו אחר כואב לך אהבת חייך בקשר רציני איתך או שזאת אהבה מרחוק ?

דוידו 16

New member
אני מנסה כבר שעה להירדם

ואני לא מצליח להוציא לי מהראש את כל המחשבות על השיחה מחר עם המנהלת ואי אני כל כך מפחד!!! אם יעיפו אותי מבית ספר? אם הם יגישו תלונה? אני כל כך לבד עכשיו אני צריך שיהיה איתי מישהו אני מפחד!!! אני חייב לדבר עם מישהו!!! יש כאן מישהו???

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ביום שאחרי

כל כך מלחיץ, כל כך מפחיד.. לעמוד כך מול אותה שיחה, שהיא כל כך גורלית בשבילך. שומעים את הפחד מלאבד את ב"יס, הפחד שתאבד את הדבר האחרון שחשוב לך כל כך, שמהותי בשבילך, ששווה לך לחיות עבורו... אותן מחשבות שמטרידות ומתרוצצות בראש ללא הפסקה: האם תוכל להמשיך ללמוד בבית הספר ולראות את החברים שאתה כל כך קשור אליהם. האם תוכל להמשיך לראות את אהוב ליבך... איך תוכל להוציא תעודת בגרות... אולי דוידו, אולי עכשיו, אחרי השיחה שנראה שכבר התקיימה, אולי תוכל לחכות מעט.. לתת לדברים לשקוע ולהתעכל... אולי תוכל לא להגיב מייד אלא לחכות ולראות מה יקרה.. לתת לעצמך זמן לחשוב על הדברים... ואם תרצה, תוכל לבוא לכאן, להמשיך לשתף על התחושות שמציפות אותך עכשיו... ואולי יחד עם כל חברי הפורום, תוכל לחשוב על אפשרויות נוספות.. כאלו שלא יפגעו בך... דוידו יקר, היום, ביום שאחרי כתיבת ההודעה רוצים להיות איתך כאן, לשמוע איך אתה מרגיש .. ואם תרצה, אפילו תוכל לספר לנו מה היה בשיחה... מחכים לשמוע ממך...

למעלה