לאסי דומב:

לאסי דומב:

תודה על כל התקופה היפה שלך בהפועל.היית נהדר.באמת.אני זוכר אותך גם ב97,היית מצויין.לא אשכח לעולם את הגול נגד לוקומוטיב-זה שגם בזכותו הצלחנו באירופה.תודה לך אסי, על תקופה נהדרת!!

לא יודעת מה יהיה בעונה הבאה.

אסי דומב שוחרר מהפועל .שמעון גרשון בספק. מה יהיה ? איזו קבוצה תהיה לנו? לשומי פתרונות. צריך רק להשאר אופטימים מכינרת אחרת האדומה לעולמים

יואב ק.

New member
גם אם גרשון לא ימשיך

דומב הוא לא הפתרון (הוא פשוט זוועה, לדעתי צריך לפרוש). אני מקווה שיעשו בשכל שום וההנהלה, יעלו את רמי דואני מהנוער ושיעזרו לו להתפתח ולהפוך לגרשון הבא.

על האש

New member
ובכל זאת שאתה קורא את דברי

הפרידה שלו. "אני עוזב בית חם",קשה שלא להעריך את האהבה שלו למועדון,ולאוהדים. ודומב בלם קדמי,הוא כבר איטי מאוד,ולא יכול להוות תחליף לשמעון.

ReDEAD

New member
כן כן אני קורא את זה ובא לי

להקיא.. זה אותו הבן אדם שעזב את הפועל כבר פעמיים במהלך הקריירה שלו תמורת בצע כסף.. השחקן הוא שחקן גמור שאני בהליכה עוקף אותו וטוב מאוד שלא המשיכו לו את החוזה.. בהצלחה מכל הלב בליגה הלאומית

על האש

New member
את שוכח שגם סלים עזב בגלל כסף

אסי לא נחשב לסמל,אבל אני מחשיב אותו לשחקן נשמה. נכון שהוא כבד,ואין לו במקום כבר במועדון,אבל עדיין,קשה לי בכל אופן שלא לאהוב אותו.

ReDEAD

New member
והוא גם מוותר על כסף כדי לחזור..

חיפה מציעה לו חוזה יותר גדול מהפועל.. אם חיפה הייתה מציעה לדומב חוזה לפני שנה הוא היה בורח בריצה יותר מהר ממש הוא רץ במגרש לצד הירוק..

הוא מבין את גודל הטעות שעשה

שעזב את הקבוצה תמורת כסף. ועכשיו הוא מוכן לוותר על הכסף הגדול יותר,כדיי לכפר על הטעות שעשה.

מסכים עם עופר לגבי אסי דומב -

לדעתי היה שווה להשאיר אותו בתור מחליף ראשון לבלמים. מה שאין לו בכישרון הוא מחפה עליו בנסיון, ולא מעט פעמים הוא עולה להתקפה במצבים נייחים וכבש בנגיחות או משך אליו מגינים.

יואב ק.

New member
ולא מעט פעמים הוא השאיר חורים

בגודל של סין ששמעון היה צריך לסגור, לא תודה.

למעלה