לאנשים שמשעמם להם!

פחחחחחחחחחח כנס!!

יש לי מידע חסוי עלייך מהבולשת הבין לאומית בישראל.... גיל עשר זה כיתה.... ה' ואתה בן......17 כמה שנים נתקעת בכיתה ה' אם אתה חושב שאתה בן 10.... אתה אמור להיות בכיתה...... י"א הפסד שלך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מומו אהההה סליחה מורי אומרת לי פה שהתעסקתי עם האיש הלא נכון....

אופסססססססססססס חשפתי את עצמי...

כתבתי בטעות מהשם של מומו אבל רק שתדעו זאת DaNieL aBu מצטערת מומו...... אני מתנתקת מהשם שלה!! בה-ביי שם של מומו!!

DaNieL aBu

New member
../images/Emo46.gif תחכה????? ../images/Emo80.gif

אוףףףףףףף זה הדבר הכי מעצבן בעולם אני בתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

jenngirl

New member
המממ../images/Emo82.gif

1. שם מלא:... 2. גיל:15 וחצי 3. שכונה בירושלים:... 4. זמר אהוב:רובי וויליאמס 5. זמרת אהובה:שאניה טווין, כריסטינה 6. שיר אהוב:כרגע No Regrets- Robbie Williams 7. אלבום אהוב:I've Been Expecting You- Robbie Williams 8. תחביבים:לשיר, מסנג'ר,לשמוע מוזיקה 9. מה אתם הכי אוהבים לקנות:בגדים 10. איפה אתם הכי אוהבים להסתובב:בקניונים 11. מה בירושלים אתם הכי אוהבים:לא יודעת 12. מה בירושלים אתם הכי שונאים:לא יודעת 13. איזו מסעדה היא ה-מסעדה:קורוס

גמני!!!

1. ורד "הפרח" 2. 28 3. הכל כולל הכל 4. שלמה ארצי, מייקל ג'קסון (יש מלא) 5. שרית חדד, מריה קארי, וויטני יוסטון (יש מלא) 6. "עד סוף העולם" / חיים משה ויואב יצחק 7. לא יודעת!!! 8. הכל ולא כלום!!! 9. הכל מהכל!!! 10. העיר, בקניונים ובכל מקום שכיף לי!!! 11. חולה על ירושלים ואוהבת בה הההההההההההההכל!!! 12. לא שונאת כלום!!! חוץ שכל פעם הורסים כבישים והורסים דרכים! 13. "פיתויים" - במושבה הגרמנית וזהו משעמם לי ואני עייפה ואני בעבודה!!!

WorldCenter

New member
מייקל ג'קסון? וואלה!

גם אני אוהב את השירים שלו! זמר ואמן ענק! הכי גדול שהיה.

דיתוּש

New member
גם לי מתחשק... אבל לא כי משעמם!

כי נמאס לי לעשות עבודות לאנגלית
1. שם מלא: יהודית (באמת נראה למישהו שאני אתן שם משפחה..?) 2. גיל: תבדקו באיסיקיו אם זה כ"כ מעניין אתכם... 3. שכונה בירושלים: המושבה הגרמנית 4. זמר אהוב: Freddy Mecury (סולן להקת Queen) 5. זמרת אהובה: Alicia Keys 6. שיר אהוב: Bohemian Rhapsody (של Queen כמובן) 7. אלבום אהוב: Play the Game (שוב, Queen) 8. תחביבים: לשמוע מוזיקה, לנגן על פסנתר ותכף נתחיל גם גיטרה, לכתוב שירים, להנות מהחיים (אם יש למה להנות) 9. מה אתם הכי אוהבים לקנות: כל מיני שטויות (אבנים למזל, שמנים לאמבטיה, סיכות לשיער, ליפסטיקים וכאלה) 10. איפה אתם הכי אוהבים להסתובב: בעיר 11. מה בירושלים אתם הכי אוהבים: את השקט שיש לפעמים 12. מה בירושלים אתם הכי שונאים: את הלכלוך 13. איזו מסעדה היא ה-מסעדה: ארומה, אני מניחה

השאלון שלי:

1. שם מלא: רתם 2. גיל:14 3. שכונה בירושלים: בית הכרם 4. זמר אהוב: אביב גפן ויוני בלוך 5. זמרת אהובה: אין אז אני הופכת ללהקה אהוב: מוניקה סקס 6. שיר אהוב: הרבה..... 7. אלבום אהוב: גם כן הרבה כרגע אני שומעת יוני בלוך 8. תחביבים: לשמוע מוסיקה, צופים(!!!), מחשב, טלויזיה, חברות, אמנות ועוד ועוד..... 9. מה אתם הכי אוהבים לקנות: דיסקים כמובן 10. איפה אתם הכי אוהבים להסתובב: בעיר 11. מה בירושלים אתם הכי אוהבים: הרבה 12. מה בירושלים אתם הכי שונאים: לא יודעת על משהו ספציפי כרגע 13. איזו מסעדה היא ה-מסעדה: כל מני- דבש ארומה ובעין כרם נראה לי המעיין

DaNieL aBu

New member
אממ... אם בא לכם כנסו!!

פתאום קלטתי שאני בעצמי לא עניתי על השאלון אז עכשיו אני יענה: 1. שם מלא: דניאל אבו 2. גיל: 13 3. שכונה בירושלים: מוסררה או מורשה איך שבא לכם... 4. זמר אהוב: אממ... אמממ... שאלה טובה.... 5. זמרת אהובה: בריטני וקליס 6. שיר אהוב: hey mama של B.E.P שולטיםםםםםםםםםםם 7. אלבום אהוב: הדיסקים של מומו!! :) 8. תחביבים: לכתוב שאלונים ולענות עליהם(שאומרים את זה זה נשמע רע...) 9. מה אתם הכי אוהבים לקנות: נעליםםםםםםם מיי לאב!! 10. איפה אתם הכי אוהבים להסתובב: בבית.... 11. מה בירושלים אתם הכי אוהבים: את העיר כמו שאמרתי בבית... 12. מה בירושלים אתם הכי שונאים: שיש הרבהההההההההה יצורים!! 13. איזו מסעדה היא ה-מסעדה: אצ'ה!! זהו... בה-ביי!

DaNieL aBu

New member
אצ'ה היא המסעדה הכי הכי...

היא מממממשששש לא רומנית והיא המקום הכי יפה בעולםםםםםםםםם שאנטי כזה....

rshamir

New member
ואם לא משעמם לי?

1. רפי שמיר 2. 29 3. רסקו 4. שלמה ארצי 5. ארת'ה פרנקלין 6. חורף 73 7. חום יולי אוגוסט 8. אינטרנט, ג'אדג'טים, סרטים, טלוויזיה 9. סרטי DVD 10. המושבה הגרמנית 11. יש הרבה - הנוף, האוירה, מזג האויר 12. שהיא לא מרכז תרבותי אמיתי 13. אני בדרך כלל טיפוס של ג'אנק פוד, אבל אוהב את אלדד וזהו.

למעלה