לאנשים שמשעמם להם!

DaNieL aBu

New member
לאנשים שמשעמם להם!

קחו שאלון קצרצר!! מומו תעזביייייי וסחותי להגיד לך הכול!!
1. שם מלא: 2. גיל: 3. שכונה בירושלים: 4. זמר אהוב: 5. זמרת אהובה: 6. שיר אהוב: 7. אלבום אהוב: 8. תחביבים: 9. מה אתם הכי אוהבים לקנות: 10. איפה אתם הכי אוהבים להסתובב: 11. מה בירושלים אתם הכי אוהבים: 12. מה בירושלים אתם הכי שונאים: 13. איזו מסעדה היא ה-מסעדה: וזהו נגמרו לי השאלות.... תהנו :)

וסחותי לענות ../images/Emo9.gif

1. שם מלא: מורי &*%#$# 2. גיל: 23 3. שכונה בירושלים: קמ"ש 4. זמר אהוב: עברי לידר
5. זמרת אהובה: דנה ברגר
6. שיר אהוב: כשהקיץ יבוא - עברי לידר / סינדרלה רוקפלה - עברי וריטה 7. אלבום אהוב: יותר טוב כלום מכמעט של עברי 8. תחביבים: לצייר ומה עוד ?????? 9. מה אתם הכי אוהבים לקנות: אוכל ? 10. איפה אתם הכי אוהבים להסתובב: בחדר שלי? סתם סתם בעיר 11. מה בירושלים אתם הכי אוהבים: את האוויר ואת היופי של העיר 12. מה בירושלים אתם הכי שונאים: את השכונות החרדיות 13. איזו מסעדה היא ה-מסעדה: בורגרס בר ? נחשב ??????

דיתוּש

New member
זה זכותי... אתה מבין...

היו צריכים לקחת את מורי לקלינאית תקשורת כשהייתה צעירה

זאת לא אנייייייייייייי

את האמת זאת מישי אחרת !! שהשאירה פה הודעה שאמרה שסחותה להעביר עליינו ביקורת
מאז דניאל ואני אימצנו את זה ..

Fantasy WRC

New member
שיהיה...

1. יניב מהשהו 2. 24 וחצי 3. מעלה אדומים(לא שכונה בי-ם, או רמותי לשעבר) 4. לימפ ביזקית 5. זמרות יפניות
, שרית חדד 6. My Generation, אז זמרת יפנית Can u keep the secret? 7. יש הרבה אלבומים 8. כדורסל, מחשבים ואליפות עולם בראלי 9. לא יודע, גרביים? 10. איפה שאפשר... 11. אין מהשהו ספציפי.. 12. גם אין מהשהו ספציפי 13. לא מבקר הרבה במסעדות..אולי אבחר אחת כשתהיה לי חברה

A N I g M A

New member
אני מודה. משעמם לי!

משעמם לי כל כך! כל היום השתעממתי בבית. עאלק לומדת למתכונת באנגלית. 1. סיוון בר-לב 2. 16.8 3. קרית יובל 4. עברי לידר 5. מיקה קרני/אלאניס מוריסט/דנה ברגר 6. גלעד שגב - עכשיו טוב 7. אלבום: היהודים לייב *אני רוצה לציין שתשובות 4-7 נכונות לעכשיו 8. לשיר, לכתוב, לצאת, להיות בצוות חאבר. 9. דיסקים דההה 10. בעיר 11. את המדרחוב ואת הפדופילים על כסאות גלגלים 12. פדופילים על כסאות גלגלים שלוקחים פנייה חדה מהירה ומנסים לדרוס ילדים בלונדינים 13. באבט יופי של שאלון עכשיו כולם להגיד לי בהצלחה מחר במתכונת באנגלית!

בלבלונת

New member
ובכן...

חבל שאין יותר היענות 1. שם מלא: בלבל (מי שרוצה שישאל 1 על 1) 2. גיל: 22.5 3. שכונה בירושלים: קרית יובל 4. זמר אהוב: רב הזמרים בעברית 5. זמרת אהובה: SAME 6. שיר אהוב: אין לכם מושג כמה ישששששש, שוב בעיקר עברית 7. אלבום אהוב: יהודים 8. תחביבים: לצייר לקשקש פה לקרוא לישון מוזיקה לצלול... להמשיך? 9. מה אתם הכי אוהבים לקנות: אוכל וכלי בית בכלל דברים לבית ופינוקים 10. איפה אתם הכי אוהבים להסתובב: במיטה מתחת לפוך עם ספר או סרט טוב 11. מה בירושלים אתם הכי אוהבים: אוירה נוף ואויר 12. מה בירושלים אתם הכי שונאים:דוסים!!!!!!!!! 13. איזו מסעדה היא ה-מסעדה: אנשים בעין כרם ולא מסעדה זה הבורגר בר תנו רעיונות למקומות בילוי בירושלים למי ששנתיים לא הייתה פה.. בלבל

Man½Amazing½

New member
שלי הכי מעניין

1. שם מלא: ערן צח 2. גיל: 16 3. שכונה בירושלים: רמות 4. זמר אהוב: נאוריאגה 5. זמרת אהובה: וואלה לא יודע.. 6. שיר אהוב: אינבינסיבל של סי.אנ.אנ 7. אלבום אהוב: אממ.. כרגע יש לי בדיסקמן את איט וואס ריטן של נאז, אז שיהיה זה... 8. תחביבים: 9. מה אתם הכי אוהבים לקנות: נעליים 10. איפה אתם הכי אוהבים להסתובב: עיר 11. מה בירושלים אתם הכי אוהבים: את הפועל 12. מה בירושלים אתם הכי שונאים: את בית''ר 13. איזו מסעדה היא ה-מסעדה: הקיוסק של יוני!

../images/Emo6.gif הקיוסק של יוני אה....

לפחות לא אמרת את שטרק, מוכרים שם רגליים של אנשים וקוראים לזה שניצל, טנק אכל שם שנה שעברה נקניקיה והקיא, לדעתי הם לוקחים את הביטוי HOT DOG ברצינות...

Man½Amazing½

New member
חחחחחחח

פעם אחרונה שאכלתי שם השניצל שלי הכיל ניילון וגומי, ואפילו כשנתתי לכלבה שלי את השאריות היא לא הסכימה לאכול (וזאת כלבה שאוכלת את החרא של עצמה), מאז אני כבר לא חושב בכלל לאכול שם

eliormagick

New member
קפצתי לביקור

משלומכם אנשים? הכל טוב? סבבה אז קפצתי לביקור הנה הענה על השאלות:) 1)אליאור 2)17 3)נווה יעקוב זה השכונה שלי 4)אין זמר אולי אמינם קצת 5)אבריל לבין 6) אין משהו שפציפי 7) גם אותו דבר 8)מיסטיקה 9)נרות מוצרי מיסטיקה בגדים גינסים 10)ביער 11)את האויר ואת הלילה וכמובן השלג שבא בחורף 12)את האדישות של כל העיריה את האנשים המגעילים שחיים פה ואת הקוררר 13)לא יודע אני אוכל בבורגר קינג חחחח

DaNieL aBu

New member
תאמת אתם כמעט אף פעם לא עונים לי אז

אם זאת הדרך אז בסדר.... מקווה שנהנתם מהשאלון הקצרצר שלי ועכשיו יש לי שאלה אחרת!! יש כאן ילדים מתחת לגיל 15???????????? מומו סחותי לשאול...

למעלה