לאנה או לויס?

yafufa88

New member
לאנה או לויס?

טוב, בגלל שדי ריק ומשעמם פה לאחרונה, החלטתי (ברשותכם) לפתוח דיון חדש: לאנה או לויס - את מי הייתם מעדיפים בתור בת-זוג שלו בסופו של דבר? נסו להתעלם מהידע על העתיד שלו עם לויס בסיפור המוכר והמיתולגי, ומהעבר המפואר שלו עם לאנה ב"סמולוויל" ולחשוב על טובתו של קלארק לשם שינוי
מי הכי מתאימה לקלארק לפי האופי של הדמויות שלמדנו להכיר? מה דעתכם? פרטו נמקו והסבירו.

לויס

קלארק הוא בנאדם מאוד רציני.... הוא צריך מישהי יותר קופצנית ושמחה.... מישהי שתגרום לו להרגיש טוב, ולהפסיק עם כל הרצינות הזאת....

שום אחר

New member
לאנה או אלישיה בייקר

ניראה לי שזאת שאלה הרבה יותר מתבקשת ורלוונטית לסמוולוויל ( אולי כבר לא כי היא מתה ) מי שלא זוכר מי זו זאת הבחרה שיכולה להעתיק את עצמה ממקום למקום קיצור היא כוסית מטרופת .. אני אישית מעדיף את אלישיה בייקר

lordaniel

New member
לואיס וקלארק

שקלארק גדול (סופר מן) אז מי שתהיה חברה שלו זאת לואיס שבסמולוויל?? ואם כן אז יראו איך הם יתחילו בסמולוויל??

slayer510

New member
לויס

לאנה נהייתה מרשעת כזאת, מכשפה... בטח בגלל לקס ובאמת כמו שמישהו אמר פה לויס היא שמחה וקופצנית כזאת וקלארק הוא רציני, אז לויס היא הפרפקט מאץ' שתעורר אותו כברררררר

TdVaSh

New member
לדעתי לאנה

לא רק בגלל העבר שלהם, אלא גם בגלל שאני לא רואה את הלויס והקלארק מסמולוויל ביחד.. פשוט אין להם כימיה כמו שלקלארק ולאנה יש

JSJD

New member
המממ... שאלה מסבכת במקצת...

טוב, לדעתי [בדגש] לויס יותר מתאימה לקלארק, אבל זה רק בגלל שאני ממש לא אוהבת את לאנה, יש לה דמות נורא מרגיזה לדעתי... אבל בשביל קלארק? הממ... שתיהן, מצד אחד- לאנה קלארק תמיד אהב את לאנה, ולמות שהוא לא רוצה לסכן אותה ובגלל זה הוא לא איתה ובגלל עוד כמה סיבות מסבכות ביותר, אם הוא אוהב אותה, והיא אוהבת אותו- מגיע לו שהיא תהיה איתו, כי אני רוצה רק לטובתו D: מצד שני- לויס לויס וקלארק נורא משלימים אחד את השני לדעתי, והם תמיד צוחקים ביחד, וקלארק ולויס [לדעתי] חברים יותר טובים מאשר קלארק ולאנה, הם ניקשרו גם מהר מאוד, ואני חושבת שיותר נוח לו לידה, כך שהיא גם מאוד מתאימה לו. :)

exelerator

New member
אמממ....

לואיס יותר מתאימה לקלארק אבל אני מעדיף שהוא יהיה עם לאנה כי הוא אוהב אותה אז שישאר איתה.

זהבונת1

New member
לויס..וגם לאנה

שתיהן מתאימות לו.. ואלישיה!ואיי איך שאני אוהבת אותהה,(שרה קרטר שחקנית מדהימהה) קלארק היה מאושר איתה באמת,איך הוא היה עצוב כשהוא ראה אותה מתה.. אין אחת שלגמרי מתאימה לו בעיניי,כמה שאני רוצה לראות אותו עם לאנה,ככה אני רוצה לראות אותו עם לויס.

yafufa88

New member
כן,

אבל אח"כ הוא מתאהב בלויס, ככה שעדיף שנתעלם מהעובדה הזאת..

always be my mc

New member
טוב הנימוק:

בגלל שקלאנה היו כל כך מדהימים עד עכשיו אז יהיה מעפן שפתאום הוא יתאהב בלויס. עדיף שידחפו את זה לסוף הסדרה אולי כשיראו אותו מבוגר יותר או שישמרו את זה לסרט(לא שאני חושבת שיהיה אבל נגיד)

yafufa88

New member
לפי דעתי..

לויס. לאנה חמודה (טוב, לפחות בהתחלה לפי דעתי) אבל בתור אהבה בוגרת הייתי מעדיפה לראות את קלארק עם לויס. קודם כל, כי לאנה פשוט משעממת בעיניי, במיוחד אם משווים אותה ללויס.. לויס היא משעשעת וקלילה (כמו שכבר אמרו פה), איך אומרים? יש לה פלפל. היא יכולה באמת לאזן קצת את קלארק. לאנה - אפילו הקול שלה משעמם אותי (סורי) דבר שני, בניגוד ללאנה, לויס היא אישה (או בחורה?
) נועזת, היא אמיצה ויודעת לעמוד על שלה ולהגן על עצמה. אמנם בעונה האחרונה ראינו שלאנה גם קצת הפכה לעצמאית-מה ובעלת חכמת חיים, אבל גם ראינו איך היא הפכה לאישה קודרת פשוט וגם בהשוואה ללויס היא עדיין קטנה עליה אז נכון שלפעמים לויס גם מעצבנת אותי בשחצנות-מה שלה לפעמים לגבי קלארק, אבל אני מבינה שזה ככה כי לפי הקומיקס ומוצריו היחס שלה לקלארק אמור להיות כזה..

inbar2000

New member
לאנההההההה

לאנה היא כוסית.... והיא הכי מאימה לוווו..... וחוץ מזה הם ממש חמודים ביחד.... תראו את הפליקס.... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1323388

זהבונת1

New member
נצלש-היי,הנה עוד קלאנה אחד שעשיתי..

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1579877

לויס.

וחשבתי על זה רגע. כמובן שבסמולוויל עצמו הוא חייב להיות עם לאנה בפרק האחרון. אבל האהבה שלהם כאילו דרמטית מדי, הם מאוהבים כ"כ כי הם אף פעם לא מצליחים להיות ביחד. כשמשהו לא ממומש במשך זמן כה רב אתה רק רוצה אותו יותר, אבל תכלס - בתור זוג הם הכי משעממים בעולם. אין שום אנרגיה ושום משהו מיוחד... לעומת זאת, כל פעם שקלארק מדבר עם לויס, אפילו בסמולוויל, העיניים שלו פתאום מחייכות. כשהוא איתה הוא מאושר, אפילו שהם לא מאוהבים. אני מעדיפה אותה בשבילו. ולאנה, תכלס לדעתי לאנה אמורה להיות עם איזה איש נחמד שיקח אותה לגור באפריקה נגיד ולעזור לחולים. או למות, כי מאושרת באמת, מכל הלב, היא אף פעם לא תהיה. ושוב, מזכירה שלאנה היא הדמות האהובה עליי..............!

למעלה