לאנה או לויס?

Princess110

New member
לדעתי לויס..

ניראה לי שלויס וקלארק יותר מתאימים..וכמו שכבר אמרו הוא רציני והוא באמת צריך מישהי כמו לויס.. וחוץ מזה ניראה לי שלויס תגלה יותר הבנה כלפי קלארק והכוחות שלו..זאת אומרת שניראה לי שלאנה יותר תיבהל וכ'ו..[אבל אני לא יודעת..רק בעונה 3] וחוץ מזה קלארק ולאנה ניסו יותר מפעם אחת ואם זה לא הולך אז לא ניראה לי שהאהבה שלהם מספיק חזקה כדי לעמוד בפני כל הקשיים..ויכול להיות שאם לויס זה כן יקרה...כי גם ללויס יש אופי חזק..!! מ.ש.ק [משהו שלא קשור
] ואני מתהה על לויסס היא כזאת מצחיקההה...יוווו.... טובב חפרתיי...בעיי

L a n a L a n g

New member
../images/Emo58.gifלאנה../images/Emo58.gif

בעייני קלארק צריך להיות עם לאנה. כי אי אפשר לזרוק את האהבה האמיתית, הארוכת שנים שלהם לפח. ההתנהגות הקודרת והדיכאונית שהשתלטה על לאנה בעונות האחרונות, נובעת, מאי מימוש אהבתם. העובדה שהוא לא סיפר לה את הסוד שלו, שבגללה היא חשבה שהוא לא סומך עליה, ודחייתו, גרמו לה לרגשי נחיתות...
עכשיו, לאחר הגילוי על מהותם האמיתית של לקס וקלארק, לאנה כדמות מחושבת ומתוחכמת יותר, מוכנה להתמודד עם תפקיד בת זוגו של סופרמן.
אם הם יהיו יחד, לאנה תיהיה שמחה ומאושרת. אני רואה אותם כזוג חם ואוהב, ומגדל, כעבור כמה שנים, ילדים מאומצים כמו אנג'לינה ובראד.

darklighter

New member
לויס../images/Emo190.gif

היא יותר מגניבה.... ועם לאנה כבר ניסו וניסו וזה מאוס כזה...

aerynsun

New member
יופי!

שמחה שראיתם. כי פשוט לא הצלחתי להעלות את זה וברוס לא הספקתי לענות לך אבל באי מייל זה בטוח לא היה עובר כי זה גודל ענקי! לפחות הקבצים שיש לי. כן, זה יותר טכני וקריסטין שתקה שם כמו דג . הרוב זה היה הבמאי, מייקל וטום. וכן זה היה יותר טכני SPELL כמו שאמרתי יש הרגשה כאילו נכנסו לסלון של הבנות וראינו יחד איתם את הפרק. חמודות. סמולוויל צרכים לבקש מהם לעשות עוד אחד כזה. זה כזה כיף.

aerynsun

New member
לאנה ../images/Emo58.gif עונה 5 ו6

אני מתה על לויס ועל חוש ההומור שלה ועל הצד שהיא מעירה בקלארק. אבל נשמתו הולכת ללאנה ואני בטוחה אחרי שהיא תעזוב את לקס ועכשיו שהיא יודעת את הסודות שלו הם יהיו מאושרים כמו העונות הראשונות. אם לא. אז לויס. מגיע לקלראק קצת לשמוח ומגיע ללאנה לשמוח. אז אם זה לא ילך שימצאו לה מישהו חמוד כמו ג'ייסון ושלא יהפכו אותו לרע. שיתנו לה לחיות נורמלי ושמחה.

McFreaKy

New member
כל הכבוד על היוזה!../images/Emo8.gif שאלה קשה. ../images/Emo3.gif

אני מעריץ קלארק ולויס ובתכלס נראה לי שלויס יותר מתאימה לו בגלל הקטע של הצוות הטוב שהם, שניהם כתבים וזה...
מצד שני, סמולוויל באמת גרמו לי לאהוב את לנה וקלארק וכרגע הם נראים לי הכי מתאימים ואפילו קשה לי לדמיין את קלארק עם לויס של סמולוויל. ככה שאין לי באמת תשובה.

slayer510

New member
אתה צודק

בתכלס, לאנה וקלארק אהבו ואוהבים אחד את השני מאז ומתמיד, אבל כולנו יודעים שבסופו של דבר ליבו יהיה שייך ללויס

TdVaSh

New member
איך הזמן עושה את שלו...

איך הם השתנו.. נורא עצוב לראות איך פעם הם היו חברים כאלה טובים ועכשיו הם פשוט כל כך שונים, כולם בסדרה השתנו לגמרי מהעונות הראשונות, לטובה ולרעה....

לאנה או לויס תשובה

קלארק אמר ללאנה שהיא היחידה שהוא באמת אהב אותה והוא יאוהב אותה לתמיד!!!! אז לפי דעתי שקלואי יותר מתאימה לו היא יפה מאוד אבל היא חטטנית אז לפי דעתי הכי מתאים לקלארק את לויס

sheran111111

New member
לא קשור...בקשה קצת מוזרה

היי מישהו או מישהי בבקשה יכולים להביא לי את התרגום שלי השיר של קלארק בבקשה?...

למעלה