Bender Rodrigues
New member
לאן עכשיו?
אני לא מנסה להתרברב, אני מחפש פתרון לדילמה -- תגובות כנות בבקשה
זימנו אותי לראיון אישי ולבדיקות כשלב אחרון לפני הגיבוש של צוות האוויר. בנוסף, זימנו אותי למבחנים של המודיעין, פרוייקט אלעד, ופרוייקט גאמא. שמעתי בדרך כזו או אחרת כי לאחר חתימה על כתב וויתור (במידה ובכלל הגעתי לגיבוש) מועמדותי לשאר מסלולי הצבא תיחסם. כמובן שאני מתלהב משתי האופציות הלא סגורות עדיין (פרוייקט גאמא וטייס) אך אני מעדיף לחשוב קדימה ולא לעשות מה שמציעים לי קודם - שלא אידפק אח"כ. אני מעדיף מסלולים שבהם אוכל לנצל את הידע שלי ואפילו ללמוד מעבר (ולדוגמא הנוכחית: מחשבים, הלמידה בקורס הטייס וכדומה). זה לא סוד שרבים מועפים במהלך קורס הטייס או בהכנות אליו, מה שמגביר את חששתי שמא גם אני אכשל ואשאר "מרחף" ולבסוף אולי לא אכנס למסלול שארצה או שאעדיף. אניח שהקורס קשה יותר מאשר בחינות הכניסה לגאמא. והנה הבעיה. לא ניתן להבטיח כי אם לא אעבור את הגיבוש או קורס הטייס אחזור "בדיוק" למצב שבו הייתי קודם ואוכל להכנס לאותם יעדים בצבא כפי שיכלתי לפני כן. אני מעדיף שלא להמשיך (אם תינתן לי האפשרות) אל הגיבוש כדי לא לחסום אפשרויות אחרות ובעיקר מודיעין, אך מצד שני גם לא ניתן להבטיח שאתקבל בכלל למודיעין, לגאמא וכו'. וגם אם אעבור את הבדיקות ואת הגיבוש, הסיכויים שלא אפול בקורס קלושים, אך עדיין פחות קלושים מהסיכויים להכנס לגאמא, לאלעד או לשאר מודיעין. הצעות? דעות? רעיונות? תודה לעונים..!
אני לא מנסה להתרברב, אני מחפש פתרון לדילמה -- תגובות כנות בבקשה