לאן נעלמתם?

m i t a l y

New member
לאן נעלמתם?

אתם חסרים לי, ורציתי לדעת מה שלומכם? מה שלום הוריכם? ומשפחתכם בכלל? למשל,
mich - ספרי איך היתה החתונה
? האם יש איזשהו שינוי ביחס הוריך? ואיך הם קיבלו את פניך?
חידון בחרוזים - מה שלום אביך? יש חדש?
הרמינה - מה שלום אמך? האם אתם אורזים את הבית? ואיך מצב הבריאות?
צוציק? גלבוע? אלונה? אוהבת בייגלה? 49צהוב? pf? מה אתכם? מה שלומכם? ומה שלום הוריכם? מחכה לכם...
מיטלי

49צהוב

New member
אני פה... אני פהההההה

אולי אין בעיות מיוחדות אז לא כתבתי אבל אני קוראת יום-יום.... אז באמת מה שלום כולם

pf26

New member
כן, נעלמתי....

קצת הייתי חולה וקצת יש לנו ביקור משפחתי (גיסי). לא מגיעה לרגע של פרטיות עם עצמי, או סתם לשבת במחשב... אבל פרוט ותלונות - אחרי שיסע (עוד שבוע וחצי, מקווה שאשרוד).

mich78

New member
../images/Emo24.gif

אחרי חודש של יותר מדי משפחתיות מבינה את הצורך של הפרטיות יותר מתמיד תחזיקי מעמד

m i t a l y

New member
pf, תרגישי טוב יקירה... ../images/Emo57.gif

קחי נשימה עמוקה ושרדי את הביקור... ואנחנו כאן נחכה לשמוע עדכונים ובשורות טובות. כבר סקרנית
לשמוע...

mich78

New member
../images/Emo28.gif הנני כאן ../images/Emo13.gif

אחרי שבוע וחצי מלאים פעילות החתונה עברה (ברוך השם
), עם תקלות וויכוחים אימי לא ניסתה לחסוך והוסיפה פעמים רבות ללחץ אך בעזרת חברה טובה מאוד שתמכה והיתה איתי לכל אורך הדרך הדברים נלקחו בפרופורציות הנכונות
הפידבקים עדיין מגיעים ואתמול אימי הודתה (סופסוף) שאכן כולם נהנו ומסתבר שהיא מחלקת לנו קרדיטים על הצלחת הפקת הארוע לבד
הורי הצליחו גם להפתיע עם מתנת החתונה והשאירו אותנו קצת המומים... מסתבר שיש הפתעות בחיים הבאלגן (כולל שבת חתן) מאחורנו סופסוף וכעט נותר להסתכל קדימה לעתיד ולהתחיל לבנות את הקן המשותף

alona 9

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לכם mich

כייף לקרוא שהכל התנהל כשורה,(טוב,לא הכל אבל כמעט) ואכן יש הפתעות בחיים, בהצלחה בבנית הקן המשותף, אושר,שלווה ואריכות ימים.. ב י ח ד...

m i t a l y

New member
mich מקסימה... ../images/Emo20.gif

את נהדרת וידעתי כל הזמן שבחתונתך תהיה
ושום דבר שאמך תגיד לא יגרע מכך...
מאחלת לך המון אושר (וגם עושר לא יזיק נכון? ), המון בריאות והצלחה בהקמת הקן החדש והנפלא שלך... איתך תמיד (והפלאפון שלי לרשותך אם תרצי...)

pf26

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

מאחלת לכם חיים מאושרים והנאה בכל רגע של בנית הבית
וחוץ מזה - מזל שיש הפתעות בחיים, ביחוד אם הן טובות

גלבועא

New member
../images/Emo141.gifקול ששון וקול שמחה ../images/Emo23.gif

מזל טוב לך. קחי נשימה ארוכה, היי סבלנית וסובלנית, היי אסרטיבית אך לא פוגענית, נסי לבדוק מדוע ולמה מעצבן ואיך אפשר לשפר בלי לקלקל. אני משוכנע ובטוח שמחכות לך שנים ארוכות ויפות.

mich78

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo24.gif

מי יתן ונזכה כולנו להפתעות
טובות בחיים

האמת היא שאני כל כך מותשת נפשית

שקשה לי לכתוב על כך. חתמנו על החוזה בדיור המוגן. יש לציין שהם מנצלים עד תום את מצבם היום (הביקוש עולה על ההיצע) והיו די מגעילים, אבל, על מנת לא להכביד יותר על אמי לא נכנסתי לוויכוח איתם. בינתיים אנחנו גם בשלבי מכירה וארגון הבית שלה, מה לקחת, מה לתת ומה לזרוק, ואפילו לי, שאני לא אדם סנטימנטלי מטבעי, קשה לפרק את הבית שבו נולדתי וגדלתי.

mich78

New member
../images/Emo24.gif

אם אימי ואחיותיה התקשו לפרק (לחלק/למסור/לזרוק) דברים מבית סבי (זל) וסבתי
חזקי ואמצי

תודה, ושוב מזל טוב.

עכשיו כבר אי אפשר לדחות דברים ל"אחרי החתונה", כי עכשיו מתחילים החיים האמיתיים.

alona 9

New member
חכי הרמינה

זוכרת, כשהכנסנו את סבתי לפני 20 שנה לבית אבות, מה אגיד לך? קבלת פנים לבבית ,הבטחות מפה ועד סוף העולם, אחר כך, טיפול מזלזל בקשישים,טיוח ושקרים,וסבתי,התלוננה אפילו כי אחד המטפלים נוהג בה ב"צורה לא עדינה" כשהיתה צריכה שינוי תנוחה במיטה. חכי עם המסקנות, ימים יגידו.. אולי,השחצנות של אותו בחור היא שלו בלבד,אני מקווה שקבלת הפנים לא משקפת את טיפול הצוות, מאחלת לאמך שלווה ואושר בדיור המוגן, ואת היי חזקה,יודעת שימים לא קלים עוברים עלייך,אבל מישהו כתב פעם, "הדמעות של היום הן האושר של מחר"

למעלה