לאן נעלמתם?

m i t a l y

New member
הרמינה היקרה... ../images/Emo20.gif

איזה זמן קשה
אני איתך ומבינה שהכל נעשה ממרחק לא? את הרבה בדרכים ונסיעות? או שאת עושה את הכל בשלט רחוק? ותסלחי לי אם אני קצת סנילית, אבל אין לך אחים ואחיות? פירוק הבית הוא באמת קשה מאוד, מכל הבחינות... אני זוכרת גם כן, שלקח לנו זמן רב לפרק את ביתה של סבתי האהובה ז"ל, כי כל פריט, ישבנו וחשבנו והעלינו זכרונות... אף עין לא נשארה יבשה... בקשר לדיור המוגן, מי יתן וחששותיכם יתבדו ואמך תקבל את הטיפול הטוב ביותר שהיא צריכה...
מיטלי

יש לי אח אבל הוא מתפקד יותר כמו

חייל ממושמע או נר של חנוכה (מחק את המיותר). בודאי לא נוקט יוזמה. לגבי, חלק מהדברים צריכים להעשות משם ולכן אני נוסעת. את השאר אני עושה באמצעות הטלפון. הבעיה איננה טכנית אלא רגשית. הדילמה הזאת האם זה המתאים ביותר, ומה אם לא תהיה מרוצה, וברור שהכל יפול חזרה אלי (תלונות וחוסר נחת). אבל, אני עובדת על עצמי ומשתדלת להרגיע את עצמי שיהיה טוב ושבסופו של דבר עבורה, ובהתחשב במצבה הנוכחי, לא סיעודית אך מתקשה בהליכה, יהיה לה הכל בהישג יד, היא לא תגור לבד, תוכל להיות עדין פעילה מבחינה אינטלקטואלית, ואולי אפילו ליהנות מהשנים שנשארו לה .

תרשי לי

להמליץ לך לא להכנס ל"סרטים" וחרדות. אם בעבר היא תמיד היתה הטיפוס המתלונן, את יכולה להיות בטוחה שגם בדיור המוגן היא תמצא על מה להתלונן, אבל את , מבחינתך, קבלי את תלונותיה בערבון מוגבל... כמובן שכדאי לבדוק את התלונות אבל אל תתני לעצמך להכנע רגשית למצב. הזקנה אינה יפה וגם בדיור המוגן הכי מפואר הדיירים אינם הופכים לצעירים ויפים , לכן הם ממורמרים ומרבים להתלונן.(הכרתי גם קשישים צעירים ברוחם ומקסימים אך הם המיעוט) שיהיה לך ולה בהצלחה בדרכה החדשה.

pf26

New member
באמת מתיש

חמותי רוצה למכור את הבית שלה ולעבור קרוב אלינו, ורק המחשבה על פירוק הבית מונעת ממנה את זה. בסוף זה מן הסתם יפול עלינו ואני לא רוצה לחשוב על הויכוחים שיהיו בין האחים... אני מקוה שלפחות זה נמנע ממך.

גלבועא

New member
בשעה טובה וברוכה ../images/Emo141.gif

מכיוון שהוריי הם שמיוזמתם הלכו לבית אבות, נחסכה מאתנו תעוקת הפינוי של ביתם. הם זרקו, מסרו, מכרו ושמרו בעצמם. אני משוכנע שבחרת לאמך את הטוב ביותר, אז אין לך מה לחשוש. אמי גם היתה במחלקה השיקומית ואבי אומר שקיבלה שם יחס נהדר. לא בכל מקום "מנצלים", "מתעללים" וכו' חייבים לשמור כמובן על עירנות ורגישות.

גלבועא

New member
הכל בסדר גמור

הטורקי הזקן היה בטבריה ונהנה מאוד. הוא הבטיח לי להשאיר ראש פתוח ביחס לחברה או לידידה קרובה. [הצטרכתי לשכנע אותו שבת זוגו בגילו לא מחפשת סקס בדרך כלל, אז אין לו מה לדאוג]. חמותי עסוקה כרגיל במלחמות הכוח עם משפחת בעלה. שיהיה לו ולה לבריאות.

למעלה