לאן נעלמה ההודעה??

grinberg

New member
אני מדבר על מבחן אישי

ולא טקס בפומבי שזה באמת משהו חוסר מוסרי כעס ורשעות ותו לא...

קצת גרמנית...

לאחר שהיטלר הקים את המפלגה הנאצית, הוא ניסה לעשות איזושהי מהפכה, נכשל ונכנס לכלא לעשרה חודשים. כשהשתחרר, כתב יחד עם רודולף הס את ´מיין קאמפ´. בספר הוא מספר על עצמו והאידיאולוגיה שלו: - הלאום הוא הערך העליון ביותר, הפרט נעלם לנוכח צרכי העם והא רק כלי שלו, אין לשתף פעולה עם אחרים ויש לנהל את היחסים בעזרת כח הזרוע. - העם זקוק למרחב מחיה ככל שהוא גדל, ולכן יש לכבוש את וספח את אוסטריה, את המדינות הסלביות, וחלקים מרוסיה. - יש לבטל לאלתר את הסכמי ורסאי, ולהדיח את הממשלה שחתמה עליו. - האדם מסווג עפ"י גזעו ומוצאו, כאשר הארי הוא התגלמות השלמות. היהודים שהם הדבר העלוב ביותר יחויב לעזוב את גרמניה ורק גירושו יוביל להבראת המדינה. (הפינה להשלמת ההשכלה
) בכל מקרה, גם את הספר הזה לא הייתי שורף.

האיות לא כל כך משנה כשמדובר בתרגום

ראיתי בכמה מקומות שתרגמו כפי שכתבת אתה וראיתי גם כפי שכתבתי אני. תעשה חיפוש ב´גוגל´ ותראה.

ולאחר מותי, מצדי שישרפו את גופתי

נשמע לי תהליך הרבה יותר מוצלח מבזבוז שיש ומקום בארץ (בסדר, אחרי תרומת האיברים ואם קרובי ירצו מקום לזכרון, אתחשב, כי גם תחושתם האישית הטובה נחשבת בעיני כצורך). כי אין קדושה בחומר. לא בבשר ולא בספר. מכיוון שלדעתי אין קדושה בשום חומר אין לי בעיה להשתמש בכל ספר ישן שאינו נדרש כחומר בעירה, שלא על-מנת לשרוף את הספר כי הוא ספר (כמו שימוש בנייר הספר להצתת קרשים בקומזיץ). ספר שאין בו צורך = אוסף דפים ותו לא. וכאמור - לא שריפה לשם פרנציפ. של שומדבר. גם לא של ספר.

לאן נעלמת? הפנימיה אוכלת יושביה?

מותק, לא התכוונתי אליך, נשמה. זה היה איש אדום מסיפור אחר (ציטוט לא מוצלח מסיפור של יונתן גפן) כפרה עליך, נשמה, מה השעה? ??????????.............

MooN of 1986

New member
חחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif

ידעתי שאני עושה טעות בהימור שלי שהתכוונת אלי....לא נורא הפנימיה ממש לא אוכלת יושביה, בכלל לא ישנתי שם בשבוע האחרון, פשוט צריכה קצת זמן לעצמי, אבל עוקבת כל יום אחר הנעשה בפורום.... מתגעגעת המון!!!! -אני-

הגם אתה גרינברג?!?

מה זאת אומרת תבדקו טוב? עברנו את הגיל. גם אני, כמו שומרת רוצה שישרפו את גופתי (ויפזרו איפה שאחכ ישתלו עץ פרי), זה נראה לי הרבה יותר פרודוקטיבי. כבר לא צריך להוכיח שום דבר. >ספל חמאה לא יודעת מי חוץ מברוטוס<

grinberg

New member
וואלה אז את שייכת לקבוצה השניה

שצינתי וזכית להגיע לשלמות האמונה
אבל יש כאלו שנוץ להם עדיין כאלו תרגילים, ואת האמת אני עדיין לא מוכן לשרוף ספרי קודש (והברית החדשה כן) מה לעשות זה המצב...

אבזץ

New member
פירומניה יש לה טיפול....

שריפה, איבוד, ביעור חמץ. איני מבין, אולי מפני קטנות המוחין, אתה לא שלם עם עצמך, קשה לך להתמודד עם הנאמר בספרים הנ"ל או שמא עוד לא השתחררת מהריטואלים הפגנים, אתה גם מחפש תאריך מיוחד, נו באמת... ובכלל לשרוף ספר כלשהו, היעלה על הדעת כזאת. לא צריך ואף אסור לעשות טרנספורמציה מהקיצונית הדתית, לחילונית. ודוק מקווה שהדברים נאמרו מתוך בדיחות הדעת, "ובעירת" השכל.

אבזץ

New member
פירומניה יש לה טיפול....

שריפה, איבוד, ביעור חמץ. איני מבין, אולי מפני קטנות המוחין, אתה לא שלם עם עצמך, קשה לך להתמודד עם הנאמר בספרים הנ"ל או שמא עוד לא השתחררת מהריטואלים הפגנים, אתה גם מחפש תאריך מיוחד, נו באמת... ובכלל לשרוף ספר כלשהו, היעלה על הדעת כזאת. לא צריך ואף אסור לעשות טרנספורמציה של הקיצונית הדתית, בחילונית. ודוק מקווה שהדברים נאמרו מתוך בדיחות הדעת, "ובעירת" השכל.

אני לא מבין את המהומה

אני בעד לשרוף ספרים. מי שמתאים לו שישרוף ספר דתי ומי שלא שישרוף את כתבי מרקס ולנין. מה הקטע שלכם שאתם כל כך נגד השריפה הזאת. זה הריטואל היחיד שיש לנו בחיים ? מה עם לחיצת הידיים לחבר, זה לא ריטואל ? ומה עם השחיטה, זה לא ריטואל מגעיל ומחליא ? אני בעד לשרוף ספרי קודש על במת העיר, יש בזה אמירה קיצונית שאין שום קדושה בספרים הללו. יגיד מי שיגיד שאני קיצוני, טוב, אתמודד עם זה. ימשיכו לצטט לי את היינה שאמר: במקום ששורפים ספרים ישרפו גם בני אדם. אז הוא אמר. ממתי כל מה שנאמר קדוש. שום דבר לא קדוש. אם מישהו מרגיש שהריטואל הזה עושה לו טוב שיעשה כן, אני אישית הייתי משתתף בטקס כזה בכיף. יאללה, אני תורם את התפילין... סתאאאם כבר מזמן הם לא ברשותי.

חחח

ואני הנחתי אותם ערב ראש השנה אחרי יותר משנה שלא הוצאתי אותם מהשקית. סתם, כי ככה בא לי. אגיצ´אבעס יונה

רגע רגע רגע

לפי מה שהבנתי - אתה מתנגד לאמת אחת ושמח וטוב לב שיצאת משם. מה לדעתך אומר אקט שריפת ספרים? תחשוב רגע. הבנת? >ספל חמאה פירומנית ובכז נגד<

למעלה