ובכן אחרי חיפוש
מייגע מצאתי את הודעתך מר ofer3188 וזה לשונה מילה במילה: • לכל היוצאים מהשאלהו ofer3188 / יוצאים בשאלה 12:12 11/09/20 לכל הספקנים , התוהים ,המחפשים , אלה שאינם עם האמת המוחלטת ועברו מהפך בחייהם. אם עברתם מחיים של כתבי הקודש אל חיים שיצרתם בעצמכם הינכם מוזמנים לטקס שריפת כתבי הקודש. כן, שמעתם נכון, שריפה ,איבוד וביעור . זה לא דוקא מתוך כעס אלא מתוך הבנה שהקדושה אינה מצויה בכתבים ובאותיות אלא בנפש, בחיים ,בהתנסות האישית של כל אחד, ולכן זה סוג של תרגול ומבחן נפשי עמוק עד לאן אנו מוכנים להגיע. את הרעיון הזה קיבלתי ממשה רבינו ש...שבר את לוחות הברית!!! חשבתם על זה פעם?? לשבור במזיד דברי אלהים חיים!!! משה מלמד אותנו שהקדושה אינה בלוח אלא בתוכינו, והאותיות יכולות לפרוח אל על. מה קורה אחרי השבירה?. דעתי האישית היא שמתחילה הקבלה מחדש ובאופן גבוה יותר את התורה עצמה אותה שברנו. על כך יש להאריך. הייתי רוצה רק לדעת אם יש כאלו שהרעיון עורר בהם משהו והם מוכנים להתנסות בו. חשבתי על תאריך מתאים בלוח העברי וזה בפיתוח. אשמח לתגובות. ומי שחושב שאני משוגע. זה נכון... עד כאן לשון ההודעה. ואני מוסיף שאני נגד !!!!!!!!! זה לא מוסיף לי כלום בזה שאני שורף "שפרי קודש" כלשהם, לא תנ"ך לא קוראן ולא ברית החדשה, זה לא התגברות זה סתם פעילה ריקנית, ופוגעת ברגשות של אנשים הגיוניים ואנשי מסורת.