לאן נגיע..?

BaBy BoY14

New member
לאן נגיע..?

אתמול אני והיא דיברנו בטלפון.. היא ביקשה סליחה כי לפני כן הייתה לנו שיחה שהיא ממש ירדה עליי..היא אמרה שהיא הייתה עצבנית..היא התקשרה כדי לבקש סליחה ושנדבר קצת על המצב.. חשבתי שחזרנו לדבר אבל תוך כדי שיחה הבנתי שלא.. היום בבית ספר לא הייתי מסוגל להוריד ממנה את העיניים שלי לא משנה באיזה שיעור..בסוף היום היינו אני וחבר שלי באיזו כיתה עם מועצת התלמידים והיא הייתה שם דיברנו וכזה כלומר שיחה כל הכיתה והיא אמרה משהו לחבר שלי ואני עניתי לה. אמרתי לה זה נכון הוא יודע מה שהוא אומר..והיא הסתכלה עליי במבט מוזר כזה..כאילו מבט שאומר.. "הפרת את מה שהסכמנו.." לא ידעתי מה לעשות השפלתי את המבט למטה.. הרגשתי נורא.. בסוף היום מישהו אמר לי שהם ניפרדו(היא והחבר שלה) וגם שמעתי אותה מקללת אותו אבל אני רוצה לשמוע את זה ממנה.. אני לא רוצה ללכת מחר..יש לנו לשון ג"ג וספרות שלושת המקצועות שבהם המורות העבירו מקומות ואני יושב לידה...יש לי גם מחשבים ובמחשבים אנחנו מחשב ליד מחשב ואנחנו עושים מצגת על אהבה(שנינו..)עד היום התייעצנו ועשינו דברים דומים אבל מחר לא..אני בכלל לא רוצה ללכת...

BaBy BoY14

New member
הם לא ניפרדו..

אומנם אני אוהב אותה אבל אני שמח שהם לא ניפרדו כי אני רוצה אותה מאושרת..אני לא רוצה שיכאב לה אני יודע שהיא אוהבת אותו ואני רוצה שהם ימשיכו להיות יחד כל עד הם מאושרים אחד עם השני..

BaBy BoY14

New member
השלמנו..

סוף סוףףףףףףף איך היא אמרה את זה : לילה טוב נדבר מחר... תסתכל למעלה ותראה שהכוכב עוד זוהר ושהוא שב אליך. אלי, השלמנו

H i L o N e T

New member
שמחה שאתה רוצה שהיא תהיה מאושרת.

אממ... אבל עדיין
לך. עוד משהו שלא ממש קשור: אתה מספר כל פעם על מישהי אחרת שאתה אוהב, ולא יודעת למה... אבל מפריעה לי העובדה שאתה אומר: "אוהב"... נראה לי שזה יותר "דלוק" מאשר "אוהב" אהבה אי אפשר להחליף כלכך מהר. פ'כל מקרה, בהצלחה
.

BaBy BoY14

New member
אני אומר אוהב כי..

אני לא מאמין במילה הידלקות... לדעתי להידלק זה להתאהב.. בגלל זה אני משתמש כל הזמן במילה אוהב ונכון צודקת אני לא תמיד אוהב..אני לרוב נדלק על מישהי ולא מתאהב בה

sh53

New member
אליהו מה עם בנות אחרות?

עזוב אותה ותתחיל להתאהב בבנות אחרות, מה אתה אומר? יש לה חבר, פעם כן ברוגז איתך, פעם לא ברוגז איתך. פעם צועקת עליך, מעליבה אותך ורבה איתך ואח"כ מתקשרת להתנצל. האם אתה זקוק לזה באמת? אתה זקוק לאהבה ואם לא תפתח את הלב למישהי אחרת, האהבה שלך לא תגיע. עבור על השרשורים מאתמול בפורום - תראה כמה אופטימיים הם היו, אנשים מנסים, לוקחים את הסיכון בכך שישמעו את המילה "לא" ובסוף שומעים דווקא את המילה "כן". קח אומץ ונסה להתחיל עם בת אחרת שאין לה חבר. הבחורה הזאת תפוסה ואין טעם להשקיע בקשר עם מישהי תפוסה, כשאפשר להשקיע בקשר עם מישהי פנויה.

למעלה