לאן אני הולך

20דודי

New member
לאן אני הולך

היי טליה וחברי הפורום :) לאחרונה עברתי מהפכה בחיי, ששינתה לי את כל התפיסה השקפת העולם על עצמי, וכל מה שקורה סביבי. בקצרה לאחר שחייתי כל חיי בחיפוש מתמיד אחרי מעמד/כבוד וכסף וסיפוק נטו של אגו נפוח הבנתי כי לא זו הדרך בה אני רוצה להמשיך לחיות את חיי התחלתי תהליך רוחני שאני מאוד אוהב - חיבור ללב ולרגש בו אני לומד להכיר את עצמי כמו שלא הכרתי מעולם. הבעיה היא שאני מאוד עסוק בלחשוב על העתיד - במה אעבוד לאיזה כיוון אלך, אני מרגיש שנורמות חברתיות עדיין מניעות אותי כולל אגו וכל הדחפים מפעם אני רוצה להשיג שקט ורגיעה פנימית שיאפשרו לי להתקדם, לאחרונה אני מרגיש שיפור בעניין הזה אבל אני עדיין מחפש תשובה, מה אני בעצם עושה פה, ולאן אני הולך השאלה אם קיים דבר כזה תקשור אם "אני העליון"? (אני לא בטוח שככה קוראים לזה). על מנת לדעת קצת יותר להיכן פני מועדות תודה דודי,

תיקשור אינו הגדת עתידות../images/Emo9.gif

כן קיים תיקשור עם האני העליון, ואתה צריך ללכת אחרי הלב, תמשיך ללמוד מודעות-עצמית , תהיה מודע. בעיקר לזה שאתה כל החיים במסע, ויש לך הרבה דרכים - אתה היחיד שעושה את בחירות חייך, אם נורמות ואגו מניעים אותך עדיין, המשך להתפתח עד שתרגיש שזה כבר לא ממלא תפקיד בחייך. זהו חלק מהמסע. בהצלחה ואהבה אריאלה

Tal_Ya_Tal

New member
שלום דודי../images/Emo24.gifWELCOME

TO THE CLUB בדרך הרוחנית, אנו קוראים לתקופת הבלבול, שלב ה'מדבר'. זהו השלב שבו אנו הולכים לקראת משהו שעדיין איננו יודעים מהו. והבלבול הגדול בדיוק מהווה את הנדבך הבא לפני הכנה חדשה גדולה. לפני 'נפילת אסימון' ענקית. הרי אינך מצפהשבבת אחת תפסיק להתיחס לדברים שאליהם הורגלת. יש עדיין עירוב של שני העולמות. א-כ-ן, דרך אחת לדעת לאן אתה הולך היא דרך תקשור עם העצמי העליון/הנשמה/ מדריך רוחני/ הרוח המודעת וכד' כל אלה הם שמות נרדפים של אותו הדבר עצמו. החלק הטמיר יותר בתוכך, אשר מחובר למקורו. אם תצליח לבודד את קולו הפנימי ולהקשיב לו, תדע להקשיב ל
ך. דרך אחרת היא להסתכל במפת הלידה האסטרולוגית שלך. הרבה יותר פשוט, אך תצטרך להסתמך על האסטרולוג/יח אליו/ה תפנה, שידעו להראות לך את הנתיב שבחרה הנשמה בחיים אלה. בכל מקרה,אם ברצונך ללכת בדרך הרוחנית, בודאי כדאי לך ללמוד להקשיב לקול הפנימי שלך. L&L TALYA

למעלה