רומוש ../images/Emo24.gif
אז כך,נתחיל מההתחלה: זה שאמא שלך עזבה כשהיית בת יומיים,
זה לא באשמתך
תכניסי את זה טוב טוב לראש שלך,זה לא באשמתך:את היית קטנה ולא יכלת לעשות כלום
את לא צריכה לחשוב על אמך הביולוגית,היא נטשה אותך,היא גרמה לעוול לא קל בחיים שלך ואת מתייסרת בגללה
אמא שלך לא שווה שאת תתיסרי בגללה,כמו שהיא שרדה ללא התינוקת שלה,שהחזיקה אותה כשילדה,את תוכלי לשרוד ללא האמא שנטשה אותך. זה שהחבר הכלב שלך,שעזב אותך אחרי 5 שנים,עשה את מה שעשה,לא אומר שאת צריכה להתייסר כל כך. זה פוגע,אני יודע,זה משפיל,גם כן. אבל,אלוהים,הוא עזב אותך בשביל להתחתן עם חברתך,וגם ללא סיבה,ואת שוב מתייסרת בגלל מישהו שלא התיחס אליך טוב (בלשון המעטה
) כלב נשאר כלב,בוגד נשאר בוגד,אם הוא לא היה עוזב אותך אחרי 5 שנים הוא היה עוזב אותך אחרי 50 שנה
והחברה הזונה שלך
,היא יותר גרועה ממנו
יש לך מזל (אם כי...) שזה קרה אחרי 5 שנים,אחרת היית חיה עם בוגד עוד 50 שנה ועם חברה בוגדת גם כן,במחשבה שאת חיה עם האנשים שהכי אוהבים אותך ונאמנים לך,
והם לא
מנסיוני,אחרי שתכירי חברים חדשים וגבר חדש שנאמנים לך ותומכים בך,תגידי לעצמך:יו בשביל 2 אלה שבגדו בי כל כך התיסרתי ובכיתי
את עוד תתגברי על שניהם (בעלך וחברתך,אם אפשר לקרוא לה כך) בקשר לפיגוע,בואי אשתף אותך במשהו: אחד החברים הכי טובים שלי נהרג בפיגוע בצומת כרכור ב2002,תחילה היה לי מה זה קשה להתגבר על זה. אבל אחר כך,אמרתי לעצמי:בטח הוא לא רוצה שאני אהיה בדכאון כל החיים שלי,בטח הוא רוצה שאני אשמח בחיים שלי ולבטח אני לא אהיה במצב שהמחבל רצה שאני אהיה בו. כל יום אני חושב עליו,אבל זה לא אומר שאני אשב בית ואתייסר כל החיים שלי,גם חברים שלי עוברים אותו דבר,ולכן עדיף שנתקדם בחיינו,אבל בטח לא נשכח אותו. גם את צריכה להתגבר על זה. זה אובדן קשה,אבל כך החיים,ובטח החברים שלך שנהרגו בפיגוע לא היו רוצים לראות אותך עצובה,מסכימה איתי
לכן בשלבים הכי קשים בחייך,תזכרי שהם רוצים שאת תהיא שמיחה,ולכן את חייב להיות חזקה למענם,בסיידר
את צריכה להמשיך הלאה,ואת זה תעשי כך: דבר ראשון: תתנקי מכל רגשי האשמה שיש לך:
את לא היית אשמה בזה שאמך נטשה אותך,
את לא אשמה בזה שמי שאת הכי אהבת לא העריך את זה
ואת לא אשמה בזה שחברתך היא סתם מופקרת
דבר שני: אל תשמרי טינה לאף אחד,זה רק יהרוג אותך מבפנים
דבר שלישי:
תצאי לעולם הגדול. בעולם שלנו יש עוד המון אנשים טובים שיכולים להיות חברים נאמנים שלך,ויש עוד המון גברים נאמנים שיכולים להיות בעל נאמן ומסור לך. שיהיה לך המון המון בהצלחה. מקווה שעזרתי במשהו