לאן אלך מכאן?

לאן אלך מכאן?

אמא עזבה כשהייתי בת יומיים, ושנה הייתי לבד בבית היתומים. באו הורים חדשים ואימצו אותי...הם נפלאים ...:) יש לי אהבה גדולה מאד אליהם. בביה"ס לא היה קל , דאגו להשפיל , לפגוע בנפשי וגופי ולמרות הכל המשכתי ולא וויתרתי. כשהייתי בת עשרים פגשתי את אהבת חיי , ועקרתי לעיר אחרת בכדי שנהיה יחדיו אבל הוא בתום חמש שנים עזב בלי לומר מילה והתחתן עם החברה שלי ...וכבר באותה שנה נכנס מחבל למקום בו עבדתי ופוצץ עצמו ולקח כמה מחבריי והנה היום אני חזרה בביתי שבמרכז , מתגעגת אליו ואליהם כל כך . שנתיים...שנתיים בלעדיו ואין אהבה בחיי ...הם כולם אומרים שאני יפה , ואיך יכול להיות שיפה כמוני ומתוקה יש לה עיניים עצובות כל כך ? הם לא מבינים שהלב שלי שבור ואני לא מצליחה לנוע קדימה ...נשארתי שם מאחור , באותה הפרידה,והתופת,עם המפגשים שלי עם אימי הביולוגית ומשפחה חדשה...יותר מדי משקל אני סוחבת וטרם מצאתי את עצמי ...כבר עכשיו אין בי כח לחיות ...לאן אלך מכאן?

חרוז

New member
תעשי LET GO

לפני שאת מתקדמת קדימה זרקי את כל החבילות שיש לך מאחורה תני לעבר לחלוף תזרקי את הכל את הזכרונות, את המשקעים, את האכזבות אל תשאלי: למה זה קורה לי? למה זה מגיע לי? על השאלות האלה לא תקבלי תשובה לעולם. תמחקי את העבר ותתקדמי קדימה תהיי כל הזמן בעשייה כדי לעצור את המחשבות השליליות שיש בתוכך תמיד תחשבי חיובי, אל תאפשרי למוחך ולו לרגע לחשוב מחשבות שליליות. תשתדלי להיות בשמחה, גם אם זה לא מצליח לך, תמיד תהיי בשמחה. לאט לאט תראי איך השפע והאושר נכנסים לתוכך, איך פתאום הכל נראה שונה. איך ייראה העתיד שלך, תלוי רק בך, את יכולה לביים את החיים שלך ולבחור את הסרט ואת המאורעות שבהם תקחי חלק. חזקי ואמצי בהצלחה !!!! (*** חרוז ***)

שאלה?

קודם כל תודה על התגובה... שנית, האם לדעתך אנחנו יכולים להשתנות ...? ישנם דברים שאני לא יודעת אם אוכל לשנות בי כמו להתמיד במשהו ...

חרוז

New member
תשובה

אנחנו יכולים להשתנות אנחנו חייבים להשתנות אנחנו נשתנה, לא יעזור לנו יש שתי דרכים להשתנות: 1. דרך הייסורים - זאת הדרך בא אנחנו לא לומדים את הלקח, החיים מלמדים אותנו את הדרך הנכונה, בצורה של "מכות" ו "מכות". 2. ללמוד את הלקח - לשנות ולהשתנות. אני מאחל לך להשתנות בדרך השניה (*** חרוז ***)

drnaji

New member
רומוש ../images/Emo24.gif

אז כך,נתחיל מההתחלה: זה שאמא שלך עזבה כשהיית בת יומיים,זה לא באשמתך
תכניסי את זה טוב טוב לראש שלך,זה לא באשמתך:את היית קטנה ולא יכלת לעשות כלום
את לא צריכה לחשוב על אמך הביולוגית,היא נטשה אותך,היא גרמה לעוול לא קל בחיים שלך ואת מתייסרת בגללה
אמא שלך לא שווה שאת תתיסרי בגללה,כמו שהיא שרדה ללא התינוקת שלה,שהחזיקה אותה כשילדה,את תוכלי לשרוד ללא האמא שנטשה אותך. זה שהחבר הכלב שלך,שעזב אותך אחרי 5 שנים,עשה את מה שעשה,לא אומר שאת צריכה להתייסר כל כך. זה פוגע,אני יודע,זה משפיל,גם כן. אבל,אלוהים,הוא עזב אותך בשביל להתחתן עם חברתך,וגם ללא סיבה,ואת שוב מתייסרת בגלל מישהו שלא התיחס אליך טוב (בלשון המעטה
) כלב נשאר כלב,בוגד נשאר בוגד,אם הוא לא היה עוזב אותך אחרי 5 שנים הוא היה עוזב אותך אחרי 50 שנה
והחברה הזונה שלך
,היא יותר גרועה ממנו
יש לך מזל (אם כי...) שזה קרה אחרי 5 שנים,אחרת היית חיה עם בוגד עוד 50 שנה ועם חברה בוגדת גם כן,במחשבה שאת חיה עם האנשים שהכי אוהבים אותך ונאמנים לך,והם לא
מנסיוני,אחרי שתכירי חברים חדשים וגבר חדש שנאמנים לך ותומכים בך,תגידי לעצמך:יו בשביל 2 אלה שבגדו בי כל כך התיסרתי ובכיתי
את עוד תתגברי על שניהם (בעלך וחברתך,אם אפשר לקרוא לה כך) בקשר לפיגוע,בואי אשתף אותך במשהו: אחד החברים הכי טובים שלי נהרג בפיגוע בצומת כרכור ב2002,תחילה היה לי מה זה קשה להתגבר על זה. אבל אחר כך,אמרתי לעצמי:בטח הוא לא רוצה שאני אהיה בדכאון כל החיים שלי,בטח הוא רוצה שאני אשמח בחיים שלי ולבטח אני לא אהיה במצב שהמחבל רצה שאני אהיה בו. כל יום אני חושב עליו,אבל זה לא אומר שאני אשב בית ואתייסר כל החיים שלי,גם חברים שלי עוברים אותו דבר,ולכן עדיף שנתקדם בחיינו,אבל בטח לא נשכח אותו. גם את צריכה להתגבר על זה. זה אובדן קשה,אבל כך החיים,ובטח החברים שלך שנהרגו בפיגוע לא היו רוצים לראות אותך עצובה,מסכימה איתי
לכן בשלבים הכי קשים בחייך,תזכרי שהם רוצים שאת תהיא שמיחה,ולכן את חייב להיות חזקה למענם,בסיידר
את צריכה להמשיך הלאה,ואת זה תעשי כך: דבר ראשון: תתנקי מכל רגשי האשמה שיש לך:את לא היית אשמה בזה שאמך נטשה אותך,את לא אשמה בזה שמי שאת הכי אהבת לא העריך את זה ואת לא אשמה בזה שחברתך היא סתם מופקרת
דבר שני: אל תשמרי טינה לאף אחד,זה רק יהרוג אותך מבפנים
דבר שלישי: תצאי לעולם הגדול. בעולם שלנו יש עוד המון אנשים טובים שיכולים להיות חברים נאמנים שלך,ויש עוד המון גברים נאמנים שיכולים להיות בעל נאמן ומסור לך. שיהיה לך המון המון בהצלחה. מקווה שעזרתי במשהו

אנשים יפים באמצע הדרך

בדרך לא ברורה הגעתי אל מקום חדש הם כולם מדברים , מילים נעימות ויפות מחזקים את ידי שלא אפול גם אני כמוהם , כואבת משהו, משתדלת לנצח... שואלת שאלה או סתם כותבת שיראו שידעו שיבכו איתי והנה גם אתה בין כל האנשים הנפלאים מצאת את הזמן לתת כתף לרומם מעט את רוחי לך,ולכל האנשים היפים שפגשתי באמצע הדרך רק מילים טובות והכרת תודה על מילה חמה או שתיים על היותכם טובים ונחמדים מקווה שתישארו כאן כולכם כי גם אני אהיה כאן

drnaji

New member
מתי שתרצי ../images/Emo24.gif

אני אישית לא תמיד נכנס (ת'אמת,גם לא גולש בכללית) לפה בזמן הזה כי פשוט אין לי זמן
כשתתחיל שנת הלימודים החדשה ב17.10 אני אהיה פה לעיתים יותר קרובות. את מוזמנת "לדבר" איתי על מה שאת רוצה (בכללי או בפרטי)
אני בטוח שבשעת צורך,יהיו פה הרבה אנשים שיעזרו לך. ביי בינתיים

אנושית~

New member
ת,יודעת

ת,אפילו לא יודעת כמה כוח יש בך ..ןכמה כוח ת,מעניקה לרבים אחרים שקוראים שורות אלו זה מה שניכולה כרגע לגיד לך ומכאן לתת לך
חזק אשמח אם תשארי איתנו

Day Tripper

New member
היי

אני מיצטערת לישמוע (יותר נכון לקרוא) את כול מה שעבר עליך אבל לישקוע ברחמים עצמיים לא יעזור וגם לא להיות תקועה בעבר אותו את לא יכולה לשנות את נישמעת לי מישהי שקולה מאוד ואת צריכה להבין שכול מה שקרה לך הוא לא באשמתך (כן כן כבר אמרו את זה לפני) והינה לך חיוך
בתיקווה שחיוך זה דבר מדבק סליחה על הטעות עם השרשורים שעשיתי

וזה מה שאני יכולה להציע

שמי רומי ואני בת 29 עוד מעט...אני רוצה להגיד לך שביום הראשון שנכנסתי לפורום זה היה יום נורא מבחינתי , הייתי בעבודה (אני ברמנית) בשיגרה היום יומית, אותם אנשים, אותם לקוחות , טכנית מאד , משתדלת שהכל יהיה טוב ויגיע ללקוח כמו שצריך. משמיעה את המוזיקה שלי והכל די רגיל...פתאום הרגשתי מן חנק בגרון , מש עמדתי לבכות, סתם ככה לא יודעת למה בדיוק אבל יש לי מושג קל... וכן קראתי את מה שכתבת, הצטערתי לשמוע , אבל פתאום הבנתי כמה אני חזקה ...כי באיזה מקום הבנתי שאם אני נשארת ככה בבר המסריח הזה בגיל 29 ולא עושה כלום , שום דבר שעושה לי ואני מתכוונת לי טוב אז פשוט מאד לא יהיה טוב. וכך גם את... שמעי...בטח לא אמרו לך החברים פעם אחת שהחיים לא קלים, יש עליות ויש ירידות - אני שונאת שאומרים לי את זה מהסיבה הפשוטה שלא מחדשים לי שום דבר, אבל האמת שזה פשוט הכון להגיד את זה כל הזמן ולא לשכוח. חשבתי לעצמי בימים האחרונים איך אני משפרת את החיים שלי, ועכשיו שקראתי את מה שכתב על משפחתך, חברייך וחייך הייתי רוצה לומר לך מספר דברים: תראי , האמת הכואבת היא שאלו הם חייך , כך גם חיי- כל אחד והחבילה שלו . לא קל- בכלל לא ...אבל מה אנחנו חיים הה? מה נשאר ? כמה עשרות שנים זה לא יותר מדי הכון ? עכשיו...יש בעיה אחת רצינית והיא שאנחנו רוצות להתקדם לאנשהו ...ואני מקווה שאת חושבת כך , והבעייה היא איך מעצבים את הנפש מחדש, או משפצים אותה קצת , כי מה לעשות מה שקרה לנו בעבר משפיע על חיי היום יום. עכשיו- יש אנשים חזקים שלא משנה מה הם משאירים את הכל מאחור וממשיכים הלאה , בואי ונהייה חלק מהם . וכך התחלתי לעשות השבוע ותנסי לעשות את אותו הדבר , בלי לפספס שום דבר- אבל את חייבת להבטיח !!! 1) כשאת קמה בבוקר - ככה עוד כשאת שוכבת במיטה ורק פתחת את העיניים - תחייכי ותגידי לעצמך בוקר טוב אבל בוקר סוף הדרך, עם מזה חיוך. תוצאה: היום שלך מתחיל אחרת ...אנרגיות אחרות , התחלת במשהו חיובי . 2)תטפחי את עצמך כל הזמן , כשאת יוצאת מהבית תהיי במיטבך כמו שאת אוהבת , עם הבגדים שנח לך , ותגידי לעצמך שאת אדם יפה , גם אם ממש באותו רגע תרגישי הכי מטומטמת בעולם לעמוד מול המראה ולדבר לעצמך. תוצאה: כשאת אוהבת את עצמך , את משדרת את הכל כלפיי חוץ , כל יאהו אותך. 3) אל תשפכי את הצרות שלך לכולם- את צודקת זה מרחיק אנשים, לא כולם יכולים להיות במחיצת אנשים שבוכים על הצרות שלהם... אבל כן תשתפי מישהו אחד שאוהב אותך - אבל באמת אוהב אותך כי זה אותו האחד שמקבל אותך כמו שאת בדיוק. ותאמיני לי יש כזה . תוצאה: אנשים יאהבו להיות לידך למה? כי את קמת בבוקר עם חיוך , את מרגישה טוב עם עצמך ואת כבר יותר חיובית. 4) תכיני רשימה של שלושה דברים שלא עשית הרבה זמן ואת רוצה לעשות אותם מעכשיו...למשל - אני רשמתי שאני רוצה לחזור לרקוד פלמנקו - והנה כבר הייתי בשיעור ביום רביעי והיה מדהים , רשמתי שאני נוסעת לטיול ליום אחד לבד רק אני ונסעתי לקיסריה והייתי בחוף מקסים ותפסתי שלווה ...חזרי על זה כל שבוע בלי לוותר לעצמך . תוצאה: כשאת עושה משהו שאת אוהבת את מלאה יותר בנפש, טוב לך את נהנית ...את מספרת לחברים לחברות ובן זוג, את משדרת החוצה משהו טוב . 5)כל פעם שאת מרגישה רע ומבואסת תקדישי לזה עשר דקות, תבכי , תשברי , תתפרקי בכל דרך שאת רוצה אבל לקצת זמן , תוצאה: תלמדי להבין ולשלוט בכך שכל דבר הוא זמני מאד, גם הכעסים והתסכולים , אין אנשים שהם כל הזמן שמחים או עצובים , פעם לכאן ופעם לכאן...מאחר ואנחנו נוטות יותר להיות עצובות נדגיש יותר את השמחה ובגלל זה , תתמי לעצמך זמן להתפרק כשאת עצובה אבל לא יותר מדי ...כשיצאת מהבית זהו ...רק חיוכים 6) תאמיני לי ...שימי לך מוזיקה פעם ביום בבית או כשאת נוסעת באוטו ותהני עם שיר שאת אוהבת ...תשירי, תחלמי , תדמייני, לא יודעת אבל מוזיקה זה כמו אהבה טובה היא תמיד ממלאת אצלנו חלק חשוב ונעים ...שתמיד טוב להיות בו ולחזור אליו. גם אני מתחילה לשנות כמה דברים אני מקווה שתמצאי מקום להניח לעבר ולקבל את הכל כך כפי שזה עכשיו...כי אם מישהו לא חושב עלייך ואת לא מעניינת אותו גם אם זה משפחה( וזה כואב) אבל גם אם זה הם...כרגע את מתמקדת בעצמך ומתחילה לשפר את החיים שלך ...ועכשיו לא בעוד חודש ולא שנה ...היום מיידי ...תתחילי לחיות ולהנות מעצמך כי בסופו של דבר אלו הם חייך והגיע הזמן שתתמקדי בעצמך ולא במה שהסביבה שלך דורשת או מצפה או לא מצפה . רק את בלבד... הרבה הצלחה ורק טוב רומי

תיהיה חזקה !

תשאבי כוחות התקווה תגיעה אחי כל מפלה באה העליה ! על כל מס' שנים קשות באות מס' שנים טובות הצלחה !!!

למעלה