לאמריקאים...

az ma

New member
טוב חזרתי וקראתי - לא עזר../images/Emo10.gif

אחכה קצת שהשפעת
מאתמול בלילה תעבור... בינתיים אני 'מאמין לך'

stardustit

New member
../images/Emo6.gif

so at least we know you had a good time yesterday. anyway, i told the young guy (known as the dude) that people prefer asian (asian= also japanese..) and european cars since their quality surpassas american cars. the dude, amazed, said "what, people are buying european cars??? they're trash" or something of the sort. when i replied to him, i explained that when people drive european cars here, it's not those tiny good for nothing cars such as fiat, but the expensive luxurious one, such as mercedes ect. hence, i did not say that americans drive european cars more than japanese cars, but that when they buy europeans, they buy the luxurious ones... kapish? or did you party that much last night??​

az ma

New member
את יודעת רק חלק קטן מאד ...

ממה שעשיתי אתמול. השכנים, עד קצה הבלוק, מודעים לדברים אחרים
רק חברתי
יודעת/שותפה לכל הסיפור...

gozala

New member
../images/Emo73.gif BMW ראשי תיבות של:../images/Emo168.gif

Bring Money Withyou

az ma

New member
קצת טועה...

מכוניות בקטגוריה של ווינטאג' במצב טוב שומרות על הערך אחלה... אבל חשוב לזכור שלא כל מכונית ישנה היא קלאסית או ווינטאג'. מסכים איתך ב100% לגבי החלק הראשון של הודעתך! ד"א, מה קרה לעברית שלך? בעיה של מע' הפעלה?

stardustit

New member
i understood he's talking

about just a plain old huge car... anyway, i'm too tired to get up, so i took one computer to bed, that's the one without the hebrew support. sorry, i know it's annoying...​

az ma

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif רק בגלל שאת עייפה מדי לקום

ולהביא מחשב "עברי" למיטה אנחנו צריכים 'לסבול' אנגלית
חוץ מזה אייין כמו להיות במיטה עם מחשב "עברי"...

az ma

New member
אל תתרגש מתגובות שליליות

יש כאן כאלה בפורום שהשלילי אצלם בגנים. אני מתגורר בל.א. ורואים כאן המוווון ווינטאג'. יש לי "בובה" משלי אך היא לא בקטגוריה שלך – טויוטה סופרה שנת 94 עם טווין טורבו. בערך 350 כוח סוס. אני "משוגע" עליה. אם מעניין אותך אז ת'יכול למצוא הרבה אינפו ב: www.supraforums.com & www.mkiv.com

רועי אפ

New member
יש מפגשים בל.א. ?

אני חשבתי לקנות SKYLINE
.....בינתיים אני על גרנד צ'ירוקי

Boscorelli

New member
גם הטיוטוה היא משהו...

ולא אכפת לי מכונית פושטית אני רוצה מכונית שהמנוע פי שתיים מהאורך שלה והמנוע שומעים למרחק קילומטרים... איזה פונטיאק ככה או שברולט קאמרו

רועי אפ

New member
בשביל הרעש ../images/Emo13.gif

לא הצלחתי להבין את השם שלך (בוסקו?) אבל בכל מקרה, אם אתה רוצה שיהיה לך רעש כזה, אתה לא צריך לא קאמרו ולא פונטיאק. הרעש לא ממש קשור לסוג הרכב, אלא קשור לסוג המערכת פליטה. המנוע עצמו מייצר המון המון רעש, וחלק מהתפקידים של המערכת פליטה היא להשתיק את הרעש. מה שאתה צריך (אם אתה רוצה את הרעש) זה להתקין מערכת פליטה מסוג FREE FLOW. מטרת המערכת היא לאפשר את הזרימה החופשית של גזי הפליטה. תנסה למצוא חנות/סדנא לשיפורי רכב (לא יודע איפה אתה גר). אני מצרף לינק של אחת מהחברות שמייצרות את זה, תלחץ על ה" SOUNDS" בצד שמאל למטה. --> תוכל לשמוע את המערכת ישירות אצלך במחשב

Boscorelli

New member
בסדר...

לאמא שלי יש מאזדה ושמנו לה FREE FLOW אני יודע מה זה... אבל המכוניות האמריקאיות הם ממש ספינות... וכן זה בוסקו בקיצור או בוס

למעלה