לאמריקאים...

Boscorelli

New member
לאמריקאים...

שאלה זאת מופנת לאמריקאים לא לאירופאים ותיכף תבינו... מאז שאני זוכר את עצמי אהבתי אמריקאיות (מכוניות לא רק נשים...) אז רציתי לשאול את האמריקאים פה איזה מכונית יש לכם... איזה מוסטנג רצינית שאת המנוע שומעים למרחק 2 בלוקים או איזה קרייזלר עצבנית? למישהו פה יש איזה "בובה" בבית?

greeneyes3

New member
כדי להחזיק מכונית VINTAGE,צריך כמה

דברים... ראשית,צריך מוסך גדול,כי 3 או 4 המכוניות שלך ושל המשפחה צריכים להיות INDOORS,אם אתה ממש אוהב מכוניות.מזג האויר כאן קשה מאוד ושלדת מכונית מחלידה מהרטיבות והקור והקרח והשלג בחורף ביחוד... שנית,אתה צריך להיות מכונאי טוב,כי מכונית VINTAGE,צריכה המון עבודה ושיפורים,כל הזמן. אחרת צריך להיות "עשיר מאוד" עם תקציב גדול למוסכ'ניק בפרינציפ ה"ברז הדולף" . הסיפור הוא זהה ל"מי" שיש יאכטה מעל 30 FEET אורך שלא קל להחזיק אותה במרינה בלי הוצאות "שוטפות ואדירות"(אלוהים עוזר ,תמיד יש משהו לתיקון ביאכטה). בארצות הברית,בגלל עלות תיקונים גבוהה במוסכים,עדיף לנסוע במכונית חדשה ולהמנע מתיקונים יקרים מאוד שלא מכוסים בWARRANTY של האוטו. שלישית,הסיכויים שתמצא כאן מישהו שהוא יליד ארה'ב שאוסף מכוניות "היסטוריות",קלושים.... זהו שמוליק

Boscorelli

New member
אמממ

למה 3 או 4מכוניות? מה קרה ל-2 בימינו??? מה זה מכונית VINTAGE??? ואני לא מאמין שאם תהיה לך מוסטנג 67 ככה המזג אוויר יפריע לה.. גם עם כן אז באמת יש חנייה מקורה מכונאי טוב? אם אתה שומר עלייה אין צורך במכונאי... תאמין לי אני רואה גם פה בארץ מוסטנגים שמורות טוב מאוד בלי להשקיע מיליונים ולא דווקא ילדי ארה"ב עם מכוניות היסטוריות גם מוסטנג 67 או צלנג'ר 72 זה משהו וזה רק לפני 30 שנה

greeneyes3

New member
מתי חיית בארצות הברית פעם אחרונה?

מה שאתה רואה בסרטים זה משהו אחר לעומת המציאות כאן.... תנאי מזג האויר בצפון מזרח ארהב(אני מניו יורק)הם קשים מאוד. לא רואים מכוניות מודל 67 על הכבישים כאן. יש לך מבט ממש לא מציאותי על החיים! כשבן אדם צריך לסמוך על מכונית בבוקר להדלק כדי ללכת לעבודה,הוא לא ממש יכול לסמוך על מוסטאנג מודל 67 לעשות זאת (להדלק במינוס 20 או 30 מעלות ולנסוע בביטחון בכביש עם מערכת בלמים או הגה מיושנת וטכנולוגייה של האדם הקדמון...כאשר יש שלג וקרח על הכביש...ויש ילדים במכונית)אנשים לא מחזיקים מכוניות אך ורק בשביל הובי חביבי! גברים ונשים תולים את תקוותיהם באמינות ובטיחות המכונית שלהם! בן כמה אתה בכלל? שמוליק

stardustit

New member
why do you trash him?

not all americans live in the northeast, you know. some don't have to worry about snow and cold weather. his question is perfectly legitimate. I hardly see any old cars around here. but if i look at the classified section (LUACH KACH-TEN in the newspaper) people are selling these cars, and they're actually very cheap, probably they have lots of problems and are hard to maintain. i think it really doesn't make much sense to buy these cars unless you're REALLY into them, since you can buy a 10 year old land cruiser for $8,000...​

Boscorelli

New member
צודק!

המכוניות האלה בדר"כ לא כ"כ יקרות וחוץ מזה יש כאלה שמכוניות זה תחביב... כן תתפלא יש כאלה! ואני לא מצפה לנסוע במכונית הזאת עם הילדים בשביל זה קונים עוד אחת וחוץ מזה לא דיברתי ספיציפית על ניויורק שאלתי הייתה לכלללל האמריקאים שפה... חוץ מזה כם ימפאלה או שברולט כלשהי זה עדיין ספינה ענקית שמגניב לנסוע בה

tam1nj

New member
גריני, אתה טועה.

אני גרה מאוד קרוב למנהטן, ואין בכלל קשר למזג האויר. יש כאן משוגעים לעניין מכוניות ישנות, אלו בדרך כלל חבר'ה שבונים ומטפלים במכוניות שלהם בעצמם, בדרך כלל בחורים צעירים יחסית ואת רוב שעות היום והלילה הם מקדישים לאהבה הזו שלהם. יש מוסטנגים וקאמרו ועוד כל מיני שאיןלי מושג מה שמם, כיון שאני לא מבינה כלום במכוניות. ואם יש משהו שהם גאים בו זה האוטו הזה שבנוסף הם מחברים לו את האגזוז הזה שמרעיש עולמות.

Boscorelli

New member
זה רק הוכחה למה שאמרתי...

גם הקאמרו וגם השברולט והדודג' והקרייזלר ישרדו טוב מאוד כזה חורף למה בשנות השישים לא היה שלג??? נכון אומנם הם צעירים אבל זה עדיין מרשים... ואני לא מאמין שהטמפרטורות מגיעות ל30- קצת הגזמנו לא?

tam1nj

New member
מינוס שלושים אכן הגזמה

באיזור שלי. מגיעים למינוס עשר, חמש עשרה מקסימום.

gozala

New member
לא הגזימו בהרבה../images/Emo168.gif

LONG - TERM FORECAST Sunday, Feb 16 שים לב לתאריך! Mainly sunny High -15°C Low -26°C Wind 5 km/h W P.O.P 0%

stardustit

New member
when we lived here

in the '70s and '80s my parents had those huge cars (sorry, don't remember the models, only that one of them was a pontiac - white leather seats and a metalic green exterior, beautiful) and they loved them, especially since it was such a difference from the tiny cars in israel. my mother's favorite passtime was to sit in the driver's seat and see if she can reach the passenger's door. she never did. but now most people prefer economic cars. plus, the american cars have a bad reputation around here, only asian and european cars are considered to be of any quality...​

Boscorelli

New member
אני בהלם!!!!

בארה"ב אנשים נוסעים עם ארופאיות?!?! גועל נפשששש בעעע הם מגעילות האמריקאיות הכי יפות!!! אגב גם לאבא שלי שהיה שנתיים מהצבא ב SF הייתה לו פוניטאק טאנדר נירד שחורה עם פס סגול בצורת ציפור על המנוע וכונסי אוויר והיום אתם רואים בן אדם בן 45 נוסע בלנטיס... איי איי הימים של פעם...

stardustit

New member
Volvo, Mercedes, BMW, SAAB

these are the european cars that american drive. not fiat, peagot (spelling?) trust me, one day you'll also be a 40 something year old man driving the most imaginable bourgeois car...​

stardustit

New member
a lincoln???

trust me again, you DON'T want to drive a lincoln before you're at least 60! dude, it's an old people car!​

Boscorelli

New member
מה?

לינקולן זה רכב ענננננק או שלוקחים פונטיאק או שברולט אבל לא ארופאיייות

שברולט זו המכונית הכי פושטית

באמריקה. איזה כיף שאתה עוד כזה צעיר עם תפיסת עולם נאיבית כמו בגריז... רק מה, האירופאיות והיפניות נחשבות כאן הרבה יותר. האמריקאיות זולות ופחות אמינות. כמובן יש יוצאים מן הכלל אבל פולקסווגן תעלה כאן כפול מפונטיאק. ושברולט? זה בכלל נחשב הרכב הכי עלוב באמריקה. אישית אני מעדיפה אמריקאיות ונוהגת בפורד, אבל רק בגלל שזה כלכלי.

az ma

New member
וואלה נסחפת../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif

אמריקאים נוסעים ביפניות הרבה הרבה יותר מאשר באירופאיות. נא הזכירי לי באיזו מדינה את גרה...

למעלה