נכון כך עשינו בזמנו ,רק בלי חרוזים וכאן הבעיה
P pizi33 New member 9/10/04 #21 למה בעיה? חוט דק מאוד (מתכת הכי טוב). חור גדול יחסית. חרוזים מה שאוהבים (אני תיכף מתחילה להכין אחת עם גולות). ויאללה לעבודה.
למה בעיה? חוט דק מאוד (מתכת הכי טוב). חור גדול יחסית. חרוזים מה שאוהבים (אני תיכף מתחילה להכין אחת עם גולות). ויאללה לעבודה.
Z zozott New member 9/10/04 #22 ניסיתי והצלחתי - והתנצלות משהי פה המליצה על קופסא מפילים אני מתנצלת בפניה לא זוכרת מי אבל מאוג מודה לה זה הצליח בתור התחלה ניסיתי עם חוט רקמה רגיל החרוזים לא בורחים ויוצא יפה האם הכוונה "בחוט דק מאוד מתכת הכי טוב" זה לחוט שאתו סןרגים צמידים? תודה
ניסיתי והצלחתי - והתנצלות משהי פה המליצה על קופסא מפילים אני מתנצלת בפניה לא זוכרת מי אבל מאוג מודה לה זה הצליח בתור התחלה ניסיתי עם חוט רקמה רגיל החרוזים לא בורחים ויוצא יפה האם הכוונה "בחוט דק מאוד מתכת הכי טוב" זה לחוט שאתו סןרגים צמידים? תודה
P pizi33 New member 9/10/04 #25 הלן אהבה את העבדות אבל לא את זה שהן אצלה בפורום אז שמתי גם כאן. עכשיו אני מנתקת בכח... איייי כאב. את אינפוזית הפורום והולכת לארגן לי ארון עבודות יצירה לתפארת.
הלן אהבה את העבדות אבל לא את זה שהן אצלה בפורום אז שמתי גם כאן. עכשיו אני מנתקת בכח... איייי כאב. את אינפוזית הפורום והולכת לארגן לי ארון עבודות יצירה לתפארת.