לאלף נמר !!!

יענקל´ה יקר

שמעתי שהיה לך קטע מצחיק עם הבידה במלון בים המלח. אתה יודע בפריז, כמעט בכל בית מלון יש בידה. תפקיד הבידה, לידיעתך, לשטיפת החלק האחורי לאחר ההפקה. כשביקרתי פעם עם קבוצת ישראליים, היו שלא הבינו מה המתקן הזה, היו שחשבו שזה איזה אסלה צרפתית בסגנון פומפידו והיו כאלה שחשבו שזה מתקן לכביסה. ובאשר לתימנים : כשאגיעו התימנים בעליה הראשונה לארץ קיבל סעדיה בית חדש ומודרני. בלילה חזר סעדיה למיטה וסיפר בהתרגשות לשולה רעייתו כי הוא מבסוט לאללה : - איך שפתחתי את הדלת של השרותים, אוטומטית, נדלק לי אור. ענתה לו שולי : סעדיה, שוב עשית פיפי במקרר. מירי.

מירי - הצלחת להצחיק אותי מאוד.

אבל אל תחשבי שאני לא ראיתי בחיי בידה. אל בתודעתי היתה צורה אחרת. לא עלה על דעתי שיש דבר כזה , באסלה רגילה. מה בפרט שהייתי שקוע במחשבות על הפורום, ועל החידה שהפסדתי ביום שישי בצהרים, ופתאום , בנגיעה קלה בצד - קיבלתי זפטה כזו. זו היתה הפתעה. עפתי לגובה.

עוז 2002

New member
יענקלה

מענין שבדיחה כל כך תפלה הצליחה להצחיק אותך. באמת מצא מין את מינו. רציתי להכניס פה בדיחות על פולנים אבל אמרו לי שאין... הכל אמת!

יבנאי

New member
מירי ויענקלה היקרים

אומרים שהפרסים המציאו את האסלה, האמריקאים רק הוסיפו את החור.

בקובץ כפי שאנו רואים.....

יענקל´ה מדגים עם ליאורה את ריקודו בזוגות : "אל הגן". מירי.

יענקלה -התמונה דווקא מחמיאה לך.

אתה נראה בה הרבה יותר גבוה מליאורה. אשמח לבוא איתך לגן - "אתה אני והרוח". מירי.

מירי יענקלה צעיר, אני פשוט

התכווצתי עם השנים

ליענקלה ידידי היקר. סוף סוף רואים

בתמונה אותך בלי הקרס צעיר ב--20 שנים (לא ב-100 שנים)ביחד עם ליאורה הצעירה. כנראה שיישמת את מה שדיברנו בטלפון בנוגע לצעידה היומית בצורה הנכונה והחיונית.

את הקרס הוא הסתיר...

אבל הכרס עדיין בולטת. לעומת זאת ליאורה נראית צעירה וחיננית ורוקדת במלוא המרץ. מירי.

מירי - לכן לקחתי אותה אתי

אל הגן כי היא לפי דבריך ליאורה נראית צעירה וחיננית מה אקח אתי .....פוסטימה ?

למעלה