לאלי צפון

תעמוד מאחורי הדברים שלך.

כי גם אם קראת מזה משפט אחד, המשפט הזה היה גזעני ביותר. הרי כול המישפטים שם היו חריפים, קשים לעיכול וגזענים ביותר. ובינינו- שש.... לא קראת רק את המשפט הראשון, שגם הוא גזעני, אלה קראת את הכול, ואף תיקנת שלא רק בפריפריות, אלה גם במרכז. ואני לא רוצה להביא ציטוטים שלך, יותר קשים, וחריפים, משלל שירשורים בחודשים האחרונים, כי זה לא מטרת השירשור שפתחתי. דיי, אל תוריד מערכך עוד, אולי אתה מתבייש בדבריך, אחרי הכול אתה אמור להיות, אדם מלומד, ואינטילגנט, ואלה, בדרך כלל לא גזענים, ואף אלו מתחתנים הכי בנישואי תערובת. אז...

vk3

New member
שים ../images/Emo23.gif שאתם מנהלים דיון של שניים ../images/Emo17.gif

די לטחון
.

Astroo

New member
../images/Emo45.gif

אבל הואשמתי בגזענות והייתי חייב להגן על כבודי.

vk3

New member
עזוב כבוד, הראה בגרות...

לא תמיד צריך להגיב. תאמין לי שזה לא היה המקרה שהיה צריך להגן על משהו/ מישהו ואז הודעה שכזו ללא תגובות פשוט הייתה נמחקת ( ולא שבמצב כזה היא לא יכולה להימחק, אבל משיקולים שונים פשוט אשרשר אותה).

רוצה עוד?

אז מימונה זה חג פגאני, המזרחים שותי דם, עם תסרוקות מגעילות, מוזיקה דוחה, והתנהגות מגעילה, האתיופים לא יהודים, כך גם בני הפאלשמורה, ואחרי חקירות שלך הגעת למסקנה שהם עובדי כוכבים ומזלות. מימונה זה חג פגאני ? אי פעם שאלת מרוקאי מזה מימונה? התקרבת בכלל למזרחי/ ספרדי. זאת למרות שבשירשור אחר, הבאתי לך קישור, שמימונה זה חג יהודי לחלוטין. נגזר או מהשיבוש של השם- אמונה(מימונה/ אמונה כאילו ?) או על שם רבי משה בן מיימון, שנפטר בתאריך זה, והגיעה לשם אם מגורשי ספרד. ותסתכל בכול השירשור, יש שם המון פניני לשון שלך .

Astroo

New member
איפה כתבתי את כל אלה?

"המזרחים שותי דם, עם תסרוקות מגעילות, מוזיקה דוחה"- איפה אמרתי את כל זה??? המימונה זה אכן חג עם שורשים פאגאניים, בדיוק כמו שחג מאסלניצה הרוסי הוא חג פאגאני. אז מה? זה גזענות?

vk3

New member
אולי ../images/Emo94.gif היא ../images/Emo94.gif...

אבל היזהרי בלשונך. לא מקובל מה שכתבת.

SONIC8484

New member
אתב באמת טוחנת את זה.

עושה רושם שאת (אולי) נהנת מכל העניין. אגב מה דעתך על סוגיית סטיבן מליק והגזענות נגד האשכנזים ?

זה היה חייב, ואף אמרתי שמצידי לא

יגיבו כלל וכלל. הנושא עם בן גוריון נשאר פתוח, והנה סגרתי גם אותו, ולא אין לי הנאה עם זה. ראיתי זאת בקישור שהבאתי, ולא יכולתי להתעלם, ולא להביא זאת לאלי, כי הוא טען אחרת, ובשביל שלא ימשיך להאמין בשקריו. ובנוגע לגזענות עם האשכנזים, אז, גזענות זאת גזענות, ולא משנה אם מי זה, אם הודים , אשכנזים, מזרחים, ספרדים , אתיופים, רוסים וכו`, גזענות זאת אותה הגזענות. נקודה.

vk3

New member
קראתי ולא התרשמתי...

( ודרך אגב, נעים מאוד, אנחנו עוד לא מכירים) לא רצית, אבל פתחת- סותר מאוד. ואם זו רק תשובה לאלי, כה חד משמעית וברורה, המלצתי לך לפעם הבאה לשלוח אותה במסרים, המיועדים לכך. ודבר נוסף שצרם לי זה שאת מפנה אצבע מאשימה ומבקרת בפומבי חברי פורום אחרים. במקומך הייתי מנסח את ההודעה אחרת, מבלי לקשר אותה לאף חבר פורום. זה לא נעים. ואני מתנצל מראש אם אני נשמע חריף מדיי, אבל זה שום דבר אישי. אני רק נותן לך הכוונה להבא... ודרך אגב, כדאי לך לקרוא את נהלי הפורום. הזכרתי את הנושא החברתי הזה שם.

חזרת במצב רוח קרבי משהו... ../images/Emo123.gif

אלה ביקשה בצורה הכי ברורה שרק אפשר, לא לגעת ולהעלות את הנושאים הללו יותר.. חבל שיש אנשים שלא כל כך מבינים [או לא רוצים להבין] את דבריה, בקשותיה ותחנוניה...

vk3

New member
משו משו... ../images/Emo195.gif ../images/Emo59.gif

אז אני אביא אותה בתיקון קטן, אפשר להעלות- אבל לא בכול דרך. היצמדו לנהלים והעלו מה שבא לכם................... ומצד שני, אני מבין אותה, סליחה על הביטוי " זיינתם ת'שכל ואותה".

ואיפה, סטרתי את דבריה בהודעה ?

אין בהודעתי, שום גזענות, או שמץ של גזענות. אם היא גזענית, משום שהיא מדברת על עדה מסויימת, הרי שגם כמה שרשורים מתחת, כמו השירשור על זה שרוסים, הם או ימניים קיצונים, או שמאלנים קיצוניים, ועל זה שיש משרד, להחזרת עולי רוסיה, וכו` צריכים להמחק, בדיוק באותה המידה, משום שהם מדברים על עדה מסויימת. אז שתבינו, לא, השירשור הזה לא אמור להיות שרשור חסד, כי החליטו לא למחקו, אין בו שום סטירה, למה שאלה אמרה. ואם תהיה בו גזענות, אז מין הראוי שימחקו , את אותן הודעות ספציפיות, ולא את השירשור. תודה, ולילה טוב.

למעלה