לאלי צפון

וווווווווווויייייייייי איזו השקעה ורק בגלל

גראפומן גזעני ולא מתוחכם שלא כל כך מעוניין בעובדות...

לאלי ולוסיאן, קבלו עוד קישור

להמון שמות משפחה מהמגרב, ומגורשי ספרד, ואלו עדיין רק רשימות חלקיות, אם תבינו יש שם הסברים וכו`, כבר ניפצתי עוד הנפצה שלכם, שהם ערבים, יותר מזה הם היהודים ב-ה, הידיעה, ניפצתי מה שאלי אמר, שרוב יוצאי צפון אפריקה הם לא מגורשי ספרד, להיפך רובם הענק כן, חלקם עם שורשים איטלקיים, צרפתיים, גרמנים, שהיגרו לספרד, משם לצפון אפריקה, ניפצתי את מה שטענתם שליהודים האירופים גנטית יש יותר חוכמה, כי הרי מקורם באירופה, ואם זה גנטית אז גם להם גני החוכמה האלו לחלוטין,וכמו שאנו יודעים זה רק עניין של לימודים, נקודה.זה אתר צרפתי.

תקראו את זה. זה בעיקר תשובה ל....

אלי ואסטרו. שוב אני מצטערת שאני טוחנת את הנושא, לא רוצה לפתוח זאת שוב, ומצידי שלא יגיבו. אך אלי טען שדוד בן גוריון בעצמו שנא את המזרחים,וגם המזרחים ואת הספרדים עולי צפון אפריקה. זאת תשובה לאלי, חד משמעית, ללא כול מקום לטעויות. אלי ודומיו, את מי דוד בן גוריון שנא ? יש תשובה והיא: כן דוד בן גוריון שנא את הגזענים, אף התבייש בהם, וקרא להם מסכנים, אלי ודומיו, כן דוד בן גוריון ראש ממשלת ישראל הראשון, שנא אתכם ! אתכם ! הגזענים. דרך אגב, בלי לשים לב ביטלתי, גם את הדבר האחרון שלא הפרכתי לך, בדמות מכתב מהאיש עצמו .

Astroo

New member
עוד פעם את קושרת אותי לזה?

נא להביא קישור להודעה שלי שבה טענתי שאני שונא עדה כזו או אחרת.

Astroo

New member
זה כן משנה

אם את מאשימה אותי בגזענות כלפי המזרחים, זכותי לדעת על מה זה מבוסס.

אני לא האשמתי בכלום. אבל כניראה כול

השירשורים האלו שהיו, שאתה ואלי לקחתם בהם חלק פעיל, עם אותה הדעה בערך. וזכור לי שכמה, וכמה, וכמה, פעמים כינו אותך גזען על גבי השירשורים עצמם, אומנם אתה הבאת את הדברים, בהרבה פחות תוקפנות, מאלי, וכביכול פחות ``פתחת את הקלפים על השולחן`` מאלי, והרבה דברים כאילו ברמיזות, כמו השירשור על האיי קיו, אך עדיין, אם זה צהוב, כפוף , יש לזה קליפה של בננה,זה גדל על עץ בננות, וכולם אומרים שזה בננה, אז סביר להניח שהם צודקים, זאת אכן בננה. אותו דבר איתך,אם כמה טוענים שאתה גזען, אף שאינך מבין מה גזען בדעות האלו,כניראה שאתה גזען

SONIC8484

New member
חאלססס

צאי מזה כבר. אין שום גזענות נגד יוצאי מדינות ערב. ואם היה, זה לא היה גזענות, אלא קיפוח מוצדק, עקב פרימטיביות של יוצאי מדינות ערב. נכון, אני לא אשכנזי, אבל אני לא מכחיש את זה שמדינות ערב והמנטאליות שבה הרבה הרבה מאחורי אירופה. אבל היום זה כבר פחות, יוצאי מדינות ערב כבר התקדמו, השכילו, ונימצאים בתפקידים בכירים ביותר. כנ"ל לגבי הרוסים, שבאו גם הם ממקומות פחות מפותחים, וכיום הם גם מצליחים להיתקדם, כמו המרוקאים. אין כאן שום קשר לגזענות. הגזענות אם כבר קיימת נגד האשכנזים מצידו של סטיבן מליק וחבריו הרוסים והמרוקאים שסימנו את האשכנזים כמטרה לחיסול בגלל שהם כביכול מהווים את כל השמאל המתון והקיצוני. הם באמת גזענים ואנטישמים נגד העדה האשכנזית.

הכי פחות קיצוני שלך.

אומנם זאת לא גזענות,לפחות לא במוצהר, יש שיראו שכן, ביחוד עולי אתיופה, שאם יקראו זאת, יגידו שזאת גזענות גמורה, הרי הם הפגינו בשביל זה, וכן גם הפאלשמורה. אך בעיני זאת יותר דעה קדומה שלך, כלפי עולי אתיופיה, מי אמר שהם לא יהודים ? שהם לא סבלו בארצם בשל יהדותם ? אתה? מר חוקר יהדות אתיופיה, שבשניה אחת הגיע למסקנה הזאת. רק בשבת הייתה כתבה, על זה ב- 7 ימים . ועדיין, לא פתחתי את השירשור בכדי, להוכיח אם אתה גזען או לא, אז בבקשה.

אותו כנ``ל, היית רוצה שיגידו עליך

שאתה חוגג את חג המולד כי אתה נוצרי , והתחזית ליהודי. אז למה אתה אומר עליהם סתם, בלי באמת לדעת, או להתעניין שהם עובדי כוכבים ומזלות. וזה רק משירשור אחד.

וניראה לי שזאת, ההודעה, היחידה שלך

בשירשור הזה. כלומר הגעת, זרעת מין ערס, שוב כמו שאמרתי לא בצילצולים, ורעשים כמו אלי, אלה בשקט, לבוא, לזרוע ערס וללכת. ולא תודה, אין לי בקשה שתתנצל. ואלו רק מהשירשורים האחרונים, שבהם לעומת שירשורים אחרים, לא אמרת כלום. דרך אגב בכול הקישורים, אם היה כתוב אלי צפון, בכינוי, לא היו מבדילים, שזה אינו הוא.

Astroo

New member
לכל הדוגמאות הנ"ל אין שום קשר לגזענות

אתיופים אכן לא נחשבים ליהודים לפי הלכה ומחוייבים בגיור לחומרה. אני אומר לך את זה בתור בוגר אונ' בר-אילן שלמד 16 שעות שנתיות לימודי יהדות. ההודעה השלישית בכלל לא קשורה.

לא כתבת, הסכמת, ואף הוספת שיש כאלו

גם בגוש דן. לזה בדיוק התכוונתי על הגזענות שלך, שהי לא יוצאת בתופים ומחולות , ובראש חוצות כמו של אלי, אלה הי באה מכישה, זורעת ערס, והולכת. במעין טיפין, טיפין, בהחלט לא כמו אלי, אך לא פחות ממנו. אם יקחו רק את ההודעה, אף אחד לא יבין שזאת הודעת, הסכם עם לוסיאן, שהמזרחים, בפריפריות, צמאי דם, עם תסרורוקות דוחות( למרות שרוב מעצבי השיער מזרחים), מוזיקה מגעילה, שחורים וכו`, אך אתה תיקנת, שלא רק בפריפריות, אלה גם בגוש דן, הם כאלו. בדיוק למה שהתכוונתי אליך.

Astroo

New member
מה לעשות שאכן יש המון ערסים בגוש דן

לא אמרתי שכל המזרחים הם ערסים.

רק חבל שהמילה ערס,לא הוזכרה פעם אחת

עם דבריו של לוסיאן, שהסכמת איתם, ואף תיקנת בגאון, שלא כמו שהוא טען אלו נמצאים בפריפריות, אלה לא רק בפריפריות, גם במרכז. אך... אתה מסוג האנשים הנחשים האלו ? ניראה שכן, אלו שמכישים בשקט, בשקט. ואז נהפכים תמימים, כאלו לא עשו כלום. בקיצור ביקשת קישור לגזענות שלך, הבאתי לך ארבע, ואלו הכי פחות גזענים שלך, וזה רק מהשירשורים האחרונים. בבקשה, אל תוריד יותך מערכך, תעמוד מאחורי דבריך, ומעשיך. אם התחרטת, ואתה מתבייש בדברים אלו, זה טוב ומעולה. מכאן תשאף רק לשינוי טוב. ושוב זה לא מטרת השירשור, מי גזען, ומי לא .

Astroo

New member
אני לא דוברו של לוסיאן

הוא בסה"כ נער שצעיר ממני פי שתיים, ואין לי כל עניין לעקוב אחרי ההתבטאויות שלו. ראיתי משפט אחד שלו והגבתי כפי שהגבתי, ללא כל התייחסות להתבטאויותיו הקודמות שמעניינות אותי כשלג דאשתקד.

SONIC8484

New member
../images/Emo6.gif נער צעיר פי שניים LOLLLL

[זה היה ניק נוסף של אלי והוא גם נחסם..]

למעלה