ראשית, שלום רב לך
בנוגע לדבריך- זהו פורום ציבורי, רצונותי הם לא פקודותי, ולבטח לא מתיימרים להיות כאלו. בקשותי הן בגדר המלצה לחברי הפורום, במקרה הנ"ל בקשתי הייתה שלא לפתוח על גבי הודעה זאת שרשור גזעני, ושעדיף שלא יגיבו כלל, מאשר יגיבו בדיברי גזענות והסתה כפי שנעשה פה כמה וכמה פעמים, על גבי שירשורים תמימים, ורגילים לחלוטין. נכון לרגעים אלו, לא נפתח שום שרשור גזעני כזה או אחר. וזה גם אינו סותר כלום. בקשר לאלי- שוב, זהו פורום ציבורי, "הדיונים" איתו נעשו, על גבי דפי הפורום, לעיני חברי הפורום, ועם השתתפות חברי הפורום. אז מין הראוי שהודעה זאת שהיא לא רק, אך בעיקר תשובה לאלי, שסבר דבר מה, וזאת התשובה לזה. אך לצערי זאת לא רק מנת חלקו של אלי, אלה מעין נגע, שדבק בכמה חברי פורום. אני לא רוצה להיות חסודה, אין לי שום כוונה להיות, מאמא תרזה, ומגינת המקופחים, ונפגעי הגזענות והאפליות. ולבטח לא מנסה לשנות אנשים, אך אם במקרה הנ"ל אם הם ישתנו לטובה, כלומר יפסיקו להיות גזענים, או לפחות יכבדו, או יכירו את השונה מהם, הרי שהשגתי משהו חיובי מזה. אך תסכים איתי, שמין הראוי שאם נעשה פה, עוול בפורום לקבוצה מסויימת, שבסיסו, וכולו בנוי על שקרים, דעות קדומות, וכיוצא בזה, ללא נוכחות הצד השני, ללא ידיעתו, ומשום כך גם ללא יכולתו להגיב, או להתגונן. ושוב כפי שהזכרתי לעיל, פורום זה, הוא פורום ציבורי, שפתוח לכול, ומאותה הסיבה, אנשים גם קוראים את הנכתב בו, וכן על חלקם זה משפיע, הן לחיוב, ולצערי גם לרעה. לכן, חלק "לוקחים", ומפנימים את דבריו של אלי, וחבורתו. ביחוד כמו במקרה הנ"ל, שבו, אלי טען שראש ממשלת ישראל הראשון, מר דוד בן גוריון, שנא, וסלד מה"מזרחים" , דבר שנישאר "פתוח" ואף אני האמנתי לזה, והנה במקרה נתקלתי במכתב זה, שלבטח הוא אחד מיני רבים, שניכתב בידי דוד בן גוריון, ובמכתב, הוא מגנה גזענות, וגזענים, ואף מכנה אותם בשלל כינויים, ובסוף המכתב אף כותב, שהוא לא מתכוון לפרסם משהו נגד זה, משום שמי שיקרא זאת הוא אינו גזען, ולבטח הגזענים לא יקראו זאת, כלומר דעתו, היא שהגזענים הם טפשים, ולבטח לא יקראו דברים כאלו, דבר שאין לי הסכם איתו, כי הגזענות היא נחלת הכול. לכן לא יכולתי להתעלם מהתשובה לאלי, בנושא היחיד שנישאר "פתוח", וכן היה צריך להעלותו על גבי הפורום, ולא במסר לאלי, כדי שכולם יקראו זאת, בין אם אכפת להם או לא. דבר אחרון, מן הראוי שחברי הפורום, ש"ביקרתי" בהודעתי, יעמדו מאחורי, דבריהם. וכן גם הזכרת, שמותיהם, הם עמידה מאחורי דבריהם, השאל אותך- אם אני לא יזכיר את שמותיהם( אומנם זה לא רק הם) אז הם לא קיימים ? כן הם קיימים, והם נמצאים בפורום הזה, והם כתבו וכותבים, את, הודעותיהם לעיני כול, אז מין הראוי שאני גם יפנה אליהם. הן לכבודם, והן לכבודי, כי הרי לא באתי לשחק, משחק הרמיזות. אלה להגיד, את דבריי, למי שצריך להגיד אותם, ולא לרמוז זאת, ובנוסף כמובן, גם למי שרוצה לקרוא זאת, וגם להגיב, ולהשתתף. נ"ב- לא הבנתי מה כוונתך, לא התרשמתי. ראשית ממה לא התרשמת? כלומר מה יש בהודעתי שצריך להתרשם ממנו, ושאינו הרשים אותך. שנית לא כתבתי את הודעתי בכדי להרשים מישהוא, ואף איני מוצאת בהודעה זאת דבר שכתבתי בה, בכדי להרשים מישהוא. לילה טוב.