לאלישע SOS

irisish

New member
לאלישע SOS

בעבודה שהודפסה בוורד ואליה הוספו תמונות מהאינטרנט, יש לי פנצ´ר. התמונות הוספו באמצעות גזירה מהצייר ולשם הן הגיעו באמצעות Print Screen כעת, עם פתיחת המסמך מופיע במקומן מלבן ובו איקס אדום גדול. (לא בפינה) אודה לעצתך/עזרתך. איריס

Elishabb

New member
היי טלי-

כאשר בוורד מופיע X אדום במקום תמונה, זה סימן שהתמונה איננה מוטבעת בוורד אלא מקושרת אליו מקובץ חיצוני והוורד, שמנסה לטעון את התמונה מהקובץ החיצוני, לא מוצא אותו ( ממש כמו הדפדפן). הסיבה שזה קרה לך היא כנראה שהכנסת את התמונה על ידי פעולת העתק והדבק מהצייר לוורד. מציע לך לשמור את התמונה כקובץ ואז לייבא אותה לוורד בעזרת הוסף תמונה מקובץ. בצורה זאת את מבטיחה שהתמונה תהייה מוטבעת ולא קשורה. אלישע

lolabs

New member
לאלישע! שאלה

שלום אלישע אולי תבוא הישועה ממך???. אני מנסה למצוא את אשף דפי האינטרנט ולא מוצאת אותו את כל האשפים יש לי חוץ מהאשף דפי אינטרנט . מוזר יתכן שהוא מתחבא באיזה מקום בלתי ידוע תודה לולה

Elishabb

New member
היי לולה

כשאת אומרת אשף דפי האינטרנט - למה את מתכוונת? אם כוונתך לשמירת מסמך וורד כדף אינטרנט, זה צריך להופיע בתפריט קובץ. יכול להיות והוא מסתתר ויש להרחיב את התפריט על ידי לחיצה על החיצים בתחתית התפריט. אם לא, כנראה שלא הותקנה אופציה זאת במהלך ההתקנה ויש להוסיף אותה על ידי הכנסת התקליטור והתקנה מחדש. אלישע

lolabs

New member
אלישע../images/Emo140.gif

הכוונה היא: שמירת מסמך וורד כדף אינטרנט אנסה תודה אלישע

nivsh

New member
אני חושבת שטעית זאת לא טלי- NIVSH

דרך אגב קבלת את המסר שלי עם מספרי הטלפון שלי או שאתה רוצה שאשלח שנית טלי

Elishabb

New member
היי טלי - טעות לעולם חוזרת....

קיבלתי את המסר ואהייה איתך בקשר לקראת סוף השבוע. אלישע