לאלישע

lolabs

New member
לאלישע../images/Emo140.gif

אני כרגע עסוקה בקורס של ליאנה ומה גיליתי שאני מה זה לא מבינה כלום זהו אני זקוקה למורה פרטי פה בבית לידי................ שום דבר לא יוצא לי......... אני מבולבלת ואומללה................. דרך אגב אתה אילתי במקור? להתראות לולה

לולה,

היום עידכנתי את כל הקבצים שהיו בתיקיית "קבצים שהועלו בידי משתמשים" חילקתי ושמרתי בתיקיות המתאימות. נוכחתי לראות פעילויות רבות ויפות שלך. תודה לך
הדס

Elishabb

New member
לולה - השבוע אני באילת

את מוזמנת מחר בשעה 16.00 למרכז ההנחיה בביה"ס גולדווטר. אנחנו עוסקים שם בנושא. אלישע

lolabs

New member
לאלישע../images/Emo140.gif

לאלישע שלום! אני כרגע לא גרה באילת חשבתי שאני מכירה אותך מאילת אני אילתית לשעבר דרישת שלום חמה לאילתים/ות ....חמדה, ריקי עמר ..... ולכל הבנות שעדיין זוכרות אותי..... שיהיה לך יום של כיף במרכז ההנחיה בביה"ס גולדווטר להתראות

Elishabb

New member
שלום לולה

אני באר שבעי המגיע כל חודש לשבוע ימים לאילת. יש לי כאן 3 קבוצות מורים נהדרות במסגרת קורסים למורים מובילי שינוי בתקשוב. פעילות זאת אני מבצע כבר שלוש שנים ונהנה מכל רגע. אמסור דרישת שלום. אלישע

fency

New member
האם אני יכולה לעזור במשהו?

אני לא במצב יותר טוב ממך ובכל זאת הצלחתי לעשות את הפעילות של השעור השני כמה וכמה פעמים ...תשלחי לי מסר אם אני אוכל לעזור . מחר אהיה ליד המחשב שלי בבית (כרגע אני מחוץ לבית אצל הבת ) מול התוכנה ואוכל לענות לשאלות של דברים בהם אוכל לעזור ליאנה

fany1

New member
הקורס של של ליאנה

התחלתי גם אני לעשות ללמוד את הקורס ונפתח בפני עולם חדש שלא הכרתי. רציתי לשאול האם יש אפשרות לשמור את שעורים 4-6 שניתנו בסרט כך שאפשר יהייה לראות אותם כשאני לא מחוברת לאינטרנט

fency

New member
כן בהחלט אפשר לשמור

פתחי כל קובץ בנפרד וב-windows media player היכנסי לקובץ שמירה ותשמרי לעצמך במחשב בספריה שתחליטי מראש . הקובץ יפתח גם כשאינך מחוברת . בהצלחה ליאנה

fany1

New member
אני עדיין מסתבכת

הבעיה היא שכשאני פותחת את הקובץ המופיע בקורס הוא מופיע כסרט התוך דף של דפדפן. איך אני שומרת זאת. תודה.

toy toy

New member
לולה שלום

אשמח לעזור כל זמן שאלישע באילת, תרגישי בנוח לפנות אלי בשאלות

Elishabb

New member
הורדת שיעורים 4-6 למחשב

שלום פני- בארכיון הקבצים של הפורום, במחיצת סירטוני הדרכה תמצאי שלושה קבצים הנקראים :כפתורים.wmv קישורים.wmv ועיצוב וטבלאות.wmv. אלה הסירטונים לשעורים 4-6 בקורס של ליאנה. כדי להוריד אותם למחשב שלך, תצביעי עליהם עם העכבר ותלחצי על הלחצן הימני. בתפריט הנפתח בחרי - שמור יעד בשם. בחרי מחיצה במחשב שלך ותאשרי. הקבצים ירדו למחשב שלך. כדי לצפות בקבצים אלה, עליך לוודא שבמחשב שלך מותקן נגן המדיה בגירסת 7.1 בהצלחה אלישע

למעלה