לאלונה...

בוקר טוב ויום נעים לכולם../images/Emo24.gif

אני הולכת עכשיו לישון, אז לכולנו שיהיה יום מקסים. ושוב ושוב אין ספור איחוליי מזל טוב לשביק היקרה, ליום הולדת.

mazy

New member
לספר או לא??? אז ככה...

היום התחיל למעשה בסביבות 4 לפנות בוקר, אחרי כאב בטן נוראי של בני... אחרי כחצי שעה חזרנו "לישון" ובבוקר בעלי לקח אותו לרופא בגלל כאבי הבטן. הרופא המליץ שינוח היום בבית. אני לעומת זאת התייצבתי בביה"ס לשיחה עם היועצת, גם כדי לעדכן בקשר לתוצאות האבחון שקיבלנו (משניידר), וגם כדי להתייעץ בקשר לבעיות שעלו בימים האחרונים. בימים הקרובים תעביר היועצת את ההמלצות להתאמות לכל הצוות החינוכי בביה"ס. בהמשך התברר לי מבני שיש בביה"ס (לא בכיתה) מס' בנות שלועגות לו ומחקות אותו כשהן נתקלות בו. בנוסף הוא אמר שהוא סיפר לחבר קרוב בארבע עיניים (כמובן), החבר שאל אותו מדוע הוא עושה את התנועות האלה והוא סיפר לו שיש לו בעיה (הוא לא קרא לזה בשם) וזה לא בשליטתו. אני מצידי עודדתי אותו על כך שסיפר, ואמרתי שאם ירצה שנספר לכולם, נחשוב על דרך לעשות זאת. לדעתי, זה צעד ראשון. היום גם יצרנו קשר עם פסיכולוגית, שנבקר אצלה בקרוב. נקווה לטוב, מזי.

../images/Emo42.gifבוקר טוב יקיריי../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולם שיהיה יום כייפי לכולנו, גיל מה קורה עם הבדיחה? התעוררת מאוחר מדי? ולאלין היקרה- בטעות רשמת בהודעתך שא לא יכולה להחליף את "גיל" זה בסדר אני יודעת שהתכוונת ל"זיו" ובאמת לזיו אין תחליף - הוא נפש תאומה שלי. ולך אולנה יקירתי, איזה בזבוז משווע -
שמענו ת'נחירות עד כאן חבל"ז בעלך הפסיד לילה שיכול היה להיות מעניין מאד- אבל לא נורא , אני מניחה שיש גם בוקר עבורכם נצלו אותו. שיהיה לכם בוקר טוב

להתקשר לד"ר מיקי אברמוביץ

בכל הקשור למערכת החינוך - יש כתובת תפני לד"ר מיקי ישירות, אפילו דרך הפורום , אני משוכנע שהיא תלווה אותכם בדרך הנכונה. דני מאשדוד

השגיא

New member
מזי אני חייבת להוסיף להודעה של אתמו

אחרי שסיפרנו לילדים, [גם הבן שלי סיפר קודם לחבר הכי טוב לבד], הורגשה הקלה מאוד גדולה אצל junior כי נטל "שמירת הסוד" מאוד הקשה עליו ובזבז אנרגיות מיותרות . גם כך ההתמודדות לא פשוטה, אבל "הסוד" מוסיף ומכביד.

mazy

New member
גם אני חושבת

"שלשמור בבטן" מאד מכביד ודורש אנרגיות מיותרות שילדינו ממילא מוציאים על עשיית הטיקים, הסתרתם, התאפקות וכו. היום כשנפגשתי עם היועצת היא אמרה שהיא חושבת שהכיתה יודעת, מכיוון שכשבני היה בכיתה ג', המחנכת שהיתה לו אז (יחידת סגולה, אין הרבה כמוהה!) הסבירה לילדים שיש לבני בעיה שבגללה הוא עושה תנועות וקולות ושהתגובות התוקפניות שלו נובעות מאותה בעיה. אני לא יודעת אם זה כמו לבוא ולספר ממש על הטוראט, אבל אולי די בכך???? בכלח מקרה הכיתה של בני די מגובשת, מגוננת ומתייחסת לשונה בסובלנות. אף פעם לא שמעתי מבני שמישהו בכיתה לעג לו בשל הטיקים. בכל אופן, אני חושבת שצריך לתת לו כלים להתמודד עם כל מיני סוגי אנשים בעולם, מכיוון שלא תמיד אפשר לספר לכולם בכל מקום, בפרט אם זה אנשים לא מוכרים- ברחוב, באוטובוס, בשפת הים, בקניון, במרפאה וכו וכו וכו. תודה לך על העידוד, מזי.

כשאנחנו "מחזיקים את זה בבטן"

אנחנו פשוט גורמים לעצמינו ביישנות חוסר בטחון ואי פתיחות. זה מקשה עלינו מבחינה רגשית ונפשית הן יחד, וכמובן שזה יוצר משהו כאילו " יש לנו בעיה ענקית איזה בושות" לפי דעתי לספר ועד הסוף. מי שאוהב אותו יקבל אותו איך שהוא ועם כל מה שהוא. והוא מקסים ללא ספק אני בטוחה.

הפתיחות עוזרת מאוד

היום גיא חזר מביה"ס וסיפר לי שהוא חייד לילדים בכיתה את נושא הטוראט בכלל ואת התיקים בפרט. הוא סיפר להם ממה נובעים התיקים ואייך המוח עובד בכלל. הוא אמר לילדים שיכול להיות שאחרי חופשת הפסח הוא יחזור עם תיקים חדשים היות ובחג הוא במפגש טוראט שבו מגיעים המון אנשים שיש להם טוראט ויכול להיות שבמוח שלו יתפסו תיקים חדשים שהוא יראה אצל אחרים אז שלא יבהלו. זה שהכיתה נפתחה לטוראט מאוד עוזר לגיא בגלל ההבנה. את יודעת, כמשהיא שעובדת בביה"ס זה מאוד תלוי גם בילדי הכיתה. גיא מאז המקרה עבר לביה"ס שלשמחתי הצוות מאוד רגיש וכן יש לו כיתה מקסימה. ועל כך הם יזכו ממני לעוגה מחר. שולחת חיבוק אוהב מהדרום אלונה.

../images/Emo41.gif בוקר טוב, הבדיחה היומית ../images/Emo26.gif

כורדי אחד יושב בבית ליד השולחן ונועץ מבטים בקוביית קרח שמונחת על השולחן. חבר שלו שעומד לידו רואה שבמשך חצי שעה הוא לא מסיר את העיניים מהקוביה, אז הוא שואל אותו : "תגיד לי השתגעת
מה את נועץ עיניים כבר חצי שעה בקוביית קרח?" אז החבר עונה לו : "משגע אותי מאיפה הנזילה ... "

קונטרה

אני מבטיח קונטרה לבדיחה היומית כל יום.... מה איכפת לכם שיהיו שתיים? המורה ביקשה מהילדים בכיתה להכין חיבור בנושא "אמא יש רק אחת!" רונית כתבה: אמא לקחה אותי לסופר לנד. שיחקנו ב....... וב..... בסוף היא קנתה לי גלידה. אמא יש רק אחת! חגית כתבה: אמא לקחה אותי ללונה פארק. שיחקנו ב....... וב..... בסוף היא קנתה לי המבורגר. אמא יש רק אחת! חיים הכורדי כתב : אני ישבתי לי בחדר ושיחקתי במחשב, אמא קראה לי: חיים... בוא ותביא לי שתי ביצים מהמקרר, פתחתי את המקרר ועניתי : "אמא, יש רק אחת!!!" יום נעים לכולם דני מאשדוד

o g

New member
ועוד אחת....אורית../images/Emo26.gif

איש זקן בפיניקס מתקשר לבנו בניו יורק ואומר " ממש חבל לי להרוס לך את היום, אבל אני חייב לספר לך שאמא שלך ואני מתגרשים. ארבעים וחמש שנות סבל וייסורים זה בהחלט מספיק". "אבא, על מה אתה מדבר?" הוא צורח. "אנחנו כבר לא מסוגלים להסתכל האחד על השנייה," האיש הזקן אומר. "נמאס לנו מהיחסים שלנו, ולי נמאס לדבר על זה, אז תתקשר לאחותך בשיקגו וספר לה." וניתק את הטלפון. פרדי, הבן, מתקשר לאחותו, שמתפוצצת בטלפון: "נראה להם?!?!?!? נראה להם שהם מתגרשים?!" היא צועקת "אני אטפל בזה". היא מתקשרת לאבא שלה מיד וצועקת עליו "אתם לא מתגרשים! אתה שומע? אל תעשו שום דבר עד שאני מגיעה לשם. אני מתקשרת בחזרה לפרדי ושנינו נהיה שם מחר. עד אז, אל תעשו כלום. שמעת אותי?" ומנתקת. האיש הזקן מנתק את הטלפון ומסתובב לאשתו "טוב," הוא אומר "הם באים לחג ומשלמים בעצמם על כרטיסי הטיסה".

הלנה

New member
תודה!!

על הבדיחה של הבוקר, וגם שלך דני. היום לשם שינוי לא קראתי אותה בעבודה עם קפה כי אני בחופש!!!!! עוד מעט אני נוסעת עם בעלי לים המלח עד יום שבת בערב, מנוחה טוטלית בלי ילדים! לא יודעת איך אסתדר בלי הפורום כל כך הרבה ימים (כמו לחלק מכם, גם אצלי זה הפך לאובססיה), אבל מי יודע אולי עוד אתפתה ואכנס שם לאיזה מחשב. אוהבת את כולכם, ושיהיה לכם שבת שלום וסוף שבוע רגוע ושקט. הלנה

o g

New member
בילוי נעים../images/Emo65.gif

מלאו את מיצבורי השינה והכוחות ושובו בשלום אורית

שביק

New member
תודה על הבדיחות היומיות הן עושות

לי היום כל יום. זאת דרך מצויינת לפתוח את היום.

mazy

New member
לאלונה...../images/Emo24.gif

תודה על העידוד והתמיכה. אגב, אנחנו מאשקלון. אז יש ייצוג לדרום בפורום! ביי, מזי.

למעלה