לאלוהים תודה

לאלוהים תודה

תודה על הנס שעשית בשביל סבא שלי אני מבקשת ממך שתמשיך לשמור אליו כי אני לא רואה את חיי בעלדיו איבדתי יותר מידי אנשים בחיים שלי בבקשה תשמור על סבא טוב ובריא למרות שאני יודעת שאין לו עוד הרבה זמן...למרות שאני מקווה שיהיה לי הכי הרבה זמן זאפשר עם הסבא היחיד שלי ותודה שעזרת לי עם הבעיות שלי פשוט הייתי כלכך בלחץ וכלכך עצובה מסבא ומעוד דברים שפניתי לזה.. אני מבטיחה להפסיק מאמינה בך מאוד אני.

כן - זה הכותל המערבי פה

BIG EVIL RED DEVIL - שלום לך. הכותל המערבי נמצא במקור בירושלים אך אפשר להעתיקו לכל מקום שנחפוץ. אם פה לא נפנה ל"כותל המערבי" אז איפה נפנה? אגב, היית פעם בכותל המערבי? באם היית, יצא לך לדבר אל הכותל המערבי? ואם דיברת - קיבלת תשובה? פה תקבל תשובה - בוודאות! אנחנו מוכנים להיות דוברי הכותל!

קטיפונת - חיזקי ואימצי

תנסי תמיד לראות את הדברים באור חיובי. תנסי תמיד להתמקד בדברים הטובים בחיים ולראות את הדברים הרעים כהזדמנות להתפתחות - וזה מה שאכן קורה. קל מאוד לאדם מהצד לומר דברים וקשה לו לאדם שנמצא בעיצומו של הדרמה, ליישם את הדברים אך אני מאמינה כי דברים תמיד מסתדרים - רק צריך סבלנות. את אומרת כי איבדת יותר מידי אנשים בחיים שלך - אני מבינה כי הם נפטרו. זה מאוד כואב ובטח את מאוד מתגעגעת אך מזווית הראיה שלי, אני רואה את מצבך כמצב המתאים ביותר להתפתחות הרוחנית שלך. את קיבלת את התנאים המתאימים לך ביותר בכדי להתפתח - אפילו שהתנאים הינם הכי כואבים. עכשיו, לגבי סבא שלך - פשוט תאהבי אותו בכל מאודך - פשוט תאהבי ! ותנסי לא לפחד מפני איבודו שכן תפספסי את תחושת האהבה כלפיו ותפתחי רק פחד מפני איבוד, שזה לא יתרום לך כלום אלא עלול להזיק. אני לא יודעת מה זה הזה שפנית אליו אך אם החלטת להפסיק - תפסיקי. כנראה בתוך תוכך את יודעת שזה לא טוב לך ולא נכון לך וההחלטה להפסיק הינה נכונה ביותר וטובה ביותר. חיזקי ואימצי ושיהיו לך הרבה כוחות.

למעלה