לאלדר...

עוד אחת

New member
לאלדר...

אתה רק בן 16?!!!!!!! בחיי, אתה יודע שאתה נשמע מאוד בוגר לגילך?!

אלדר

New member
אני יודע....

זה משנה לך? אני יודע שאני הרבה יותר בוגר לגילי (למרות אני עדיין תאומים) ככה ששמחת החיים עוד בי ומקבלת הרבה מאוד תסומת לב מצידי... אור ואהבה עוד אחת... שלך tksr

עוד אחת

New member
אם אתה בן 16...

אז בטח אין לך קמטים, זיפים ותאים מתים על הפנים ושיער אפור, ובטח אין לך קול צרוד וכרס של מי שעבר את גיל ארבעים. עכשיו תענה לי, אם היתה תחרות יופי לבנים, נראה לך שהיית זוכה?

מאיפה את מקריצה את השאלות האלה? ../images/Emo4.gif

נדמה לי שפורום על בנים ועל בנות זה לא פה... !

אלדר

New member
למען האמת!

לא! ממש לא! בתחרות או לא בתחרות לא הייתי זוכה! אני לא יפה כמו דוגמנים! ולא כמו הרבה אחרים! אבל אני לא שופט אותי לפי תחרות! אם אני משתלב אם כולם ויכול להיות ליד כולם והם לא בורחים או מתרחקים... אז אני בסדר וזה טוב לי... אני לא שונא את מי שאני רואה במראה... בכלל לא... ולא הכפט לי אם אני לא נראה בסדר לאחרים שרק היופי חשוב להם... צריך שיהיה יותר מיופי! כמו שכל ידע נשמה אופי נוח אישיות שאוהבים אותה וכו... זה בלי קשר ליופי החיצוני! והכי חשוב זה היופי הפנימי! ובו אולי הייתי זוכה! אני לא מסוגל לשנוא אף אחד!!!!!!! אור ואהבה עוד אחת... שלך tksr

אלדר

New member
זה באמת משנה??

לא יודע הכל.... גם את הגובהה שלי אני לא יודע בדיוק... בערך 180 מספיק? אולי יותר.... אבל לא פחות... אור ואהבה עוד אחת... שלך tksr נ.ב. בת כמה את??

עוד אחת

New member
14, אבל בפורומים כולם חושבים ש-8.

בניגו אליך. תגיד לי, מה העובי של הבטן שלך?

djoren

New member
חחחחחח הרגת אותי.....

עאלק מה העובי של הבטן שלו פחחחחח....

אלדר

New member
לא נכון......!

בי אי אפשר להתאהב!! זה ודאי! וזה ממשי! וזה קורה!! (חוץ מפעם אחת! וזה נגמר!) אז אלי... אלן תכניסי רעיונות... מאוד קשה למצוא בחברה שלנו נערים ´רוחניים´ יותר... כאילו כאלה שמבינים קצת בזה... אני אישית מצאתי מתוך 1000 נערים בבית הספר רק אחת!!! אור ואהבה אלי... שלך tksr נ.ב. לא נחשב זות שהתאהבה בי כי היא לא קיימת!!!!! לא בשבילי כבר!!!

אלדר

New member
כן כן כן כן כן כן טליה.......

מובן.. רק תזכרי משהו... היא לא ראתה אותי.... וגם אם כן...אני שייך כבר למישהי אחת! כן טליה הרגש עוד נמצא בי עמוק ורדום כרגע... אבל אני מרגיש בו.. ואני יודע מתי הוא יתעורר היעוד: סוף החופש..... מה אני יכול להגיד לך היקום חייב לי על מה שעשיתי בשבילו! אז אולי זה הגמול שלו לי... מה שאני הכי רוצה בעולם יותר מהכל... אותה..... אבל אין לי מושג.... אולי לך יהיו תשובות לזה טליה.... אולי יש איזו דרך לבדוק למה אני לא יכול להשתחרר מימנה לגמרי... ולהיות חופשי..... אור ואהבה טליה... שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
התשובה, ../images/Emo45.gif למעלה

ודרך אגב, האם אתה יודע, שהסימנים האסטרולוגיים האובססיביים ביותר הם: סרטן, בתולה ועקרב?!?! אז נכון שאתה סימן שמש תאומים. אבל הירח, מרקוי, ונוס ומה עוד...... אתה יודע איפה
ועדיין לא בדקתי אם יש לך היבט ´קווין דה צ´ילה´ אז צריך למצוא מזור לאובססיה תחילה.
L&L TALYA

אלדר

New member
טליה קצת הצידה.....

כאילו ונוס אצלי בכלל בשור... הירח בסרטן! ומאדים ומרקורי מבקרים אותו שם... גם בעקרב יש מישהו אבל את שמו שכחתי... אני יודע שיש קשר איתה ככה שאת לא חייבת לעשות בדיקה... אבל השאלה היא... האם יש מזור בכלל לאובססיה הזו?? אני שואל! יש מזור??????? אור ואהבה טליה... שלך tksr

אלדר

New member
לא יודע!

את בת 14... יופי... אני מבין... לא קטנה ולא גדולה..... זה שהם חושבים שאת בת 8 בגלל סיגנון הכתיבה שלך... ואת ממהרת להגיב על הערות לגבי זה... ואת תוקפת...... ומה אני כאילו דוגמן שאני מודד את הבטן שלי?? למה אני צריך למדוד?? וחוץ מזה? את מנסה להתחיל איתי??? או מה? האם אני יפה מה גילי איקף הבטן (מותניים ) וכו... למה זה? כדי לקבל יותר מידע? תגידי שאת סימן טלה וזהו... לא צריך לפרט עד כדי כך מה שאני לא יודע ולא ימדוד..... בלי לפגוע... כבר יש לי מישהי! אור ואהבה עוד אחת... שלך tksr

עוד אחת

New member
תמדוד!!!

מה יש, אתה מתבייש לומר לי את העובי של הבטן שלך? בטח עובי הבטן שלך הוא שניים-שלושה מטרים ואנשים מסירים ממך את העיניים כשהם רואים אותך. אם העובי של הבטן שלך היה שני סנטימטרים כבר היית אומר לי...

אלדר

New member
אל תגזימי...

זה לא פורום ירידות!!! אז אם בא לך לרדת עלי במקום אחר.... ועוד משהו.. האיקף הוא לא מטר! (אולי כן) בקיצור אני יגיד לך ככה לא שמן ולא רזה...(יחסית לגובה זה נראה בסדר..) אני לא יפה בעיניי ואני חיי אם זה מצויין! מה שהייתי איתו לא התלונן על זה אף פעם... ככה שאם מפריעה לך שאני אולי לא מתאים לך אז אני לא מתאים ואני לא יתריד אותך... אבל אל תשפטי אותי! מה שחשוב או לא היופי החיצוני! אלה מה שיש פנימה בתוכי.. היופי הפנימי ואחרי זה החיצוני.. וגם אם אני יהיה דוגמן עולם ולא נוכל להסתדר זה לא ישנה לך! ואני אמרתי את זה! אני מסתדר אם כולם והרוב באים אלי! לא אני אילהם! ככה שאני לא מבריח אנשים! ולכולם אין בעיה להיות איתי! ולא מפריע להם!!! אז תחליטי! למה כל השאלות האלה? בשביל מה? אם יש לך תמונה שלך במחשב שלחי לי.. או תכינסי לפורום... או משהו... אני יראה ויתן תשובות... אור ואהבה עוד אחת... שלך tksr נ.ב. לא אמרת עדיין מה שמך!!!?????????????

למעלה