לאלדר תגובה מלמתה :cool: :cool:

davyav

New member
לאלדר תגובה מלמתה :cool: :cool:

היי אלדרי! איך אתה קובע מה הצלחה ומה לא? הדוגמא שאתה מביא היא אולי דוגמא של הצלחה כלכלית,אבל האם זו באמת הצלחה? מה אנחנו מחפשים בחיים? כסף ,עבודה טובה,בן(בת) זוג,טיול טוב? או אולי משהו אחר?? כולנו רוצים להיות מאושרים ,אבל מה זה אושר? מה אנחנו מרגישים כאשר אנחנו מאושרים? אנחנו מרגישים מן תחושת היי B-) . אנחנו מרגישים מילוי ,סיפוק.פשוט טוב לנו :cool:. אבל האם הצלחה כלכלית היא ערובה שנוכל להרגיש כך ? לפחות לפעמים? ללא מאמץ אפשר לקבל מקום עבודה,כסף,בת-זוג. אבל האם אפשר להשיג את האושר ללא מאמץ? תזכר אלדר מתי פעם אחרונה משהו שקיבלת ללא מאמץ גרם לך להיות מאושר לאורך זמן? ומתי משהו שקיבלת ללא מאמץ הביא אותך לצרות? אור ואהבה דוד

אלדר

New member
טוב דוד יקר שאלת אז תקבל גם תשובה..

בנושא.. אז ראשון אתמול היה לי יום הולדת 16 בשעה 9:27 בבוקר וגם זה היה היום האחרון ללימודים... פעמיים חגיגה... (או שלא) ועכשיו לנושא שלנו... אז אחד אני ממש לא מאושר אם מביאים לי משהו וכל דבר זה פשוט ``פסא`` אז אני מאושר מדברים אחרים אבל ממש אחרים וכסף זה הדבר האחרון שחשוב לי אני סם פס עליו אבל ממש לא הכפט לי מזה וכמה יש לי ויהיה אני מחפש אושר במקומות אחרים ופנימיים ולא אצל קבלת דברים... אז אני אישית שונה או לא מתנהג לפי מה שאמרת זה שכתבתי ככה לא אומר שאני כזה.. ומה שקיבלתי אף פעם לא הביא אותי לצרות ובעצם אני כמעט אף פעם לא נכנס לצרות כי אני פותר אותם מיד ובלי בעיות (כמעט) ואני לא מאושר ממשהו שאני מקבל בלי מעמץ אבל אם אני מגיע למה שאני שואף בלי מעמץ אז אני מאושר או לפחות למקום מסויים ואז לבא אחריו... ואני ימשיך את זה אחרי כמה שעות כי עכשיו אין לי זמן להשלים את ההודעה הזו... אור ואהבה לכולם... tksr

davyav

New member
לא ענית על שאילה הכי חשובה

האם יצא לך להיות מאושר לאורך זמן ללא מאמץ?

אלדר

New member
דוד כמובן ששאלת שוב אז אני יענה...

בכל מקרה על השאלה הזו... כי זה ממש קל... אני מאושר שלוש שנים כבר מאז שהתאהבתי במישהי... וזה היה ממש בלי מאמץ לא נפשי ולא פיזי... ככה שדוד זה קל יש רגש אחד שאותו קל מאוד לקבל או ליצור בלי מאמץ וגורם לאושר בכל מצב... וזה אהבה!!! אז אני צודק דוד? או שזה רק אצלי ככה בלי מאמץ להיות מאושר באהבה הזו... זה שיש בא הרבה מאוד צרות לאחרונה ממש לא קשור אני עדיין אוהב אותה ומאוהב בה למרות שהיא עושה בכוונה ההפך ורצה לאחד אחר בינתיים אבל היא תחזור... ועד אז דוד אור ואהבה לכולם... נ.ב. שוב פעם היה לי יום הולדת אתמול בתאריך 20.6 tksr

למעלה